kropeczka27 25.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Tak, tak kochane dobijajcie mnie ryżykami z czekoladą itp. Idę spać głodna! Może będę dzięki temu leciutka jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Trzy piwa i półmisek kiełbas,kabanosów na kolację wystarczy!Pora spać.Czy wiecie jak wspaniały smak nadaje mięsom pieczonym i wędzonym świeży imbir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Hmm Pattaya nam tu dywersje robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 26.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ja tylko podtrzymuję Was na duchu.Dzisiaj przy obiedzie zauważyłem jak wspaniały aromat nadają sosowi słodko-kwaśnemu banany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Przedwczoraj piekłam babeczki, wczoraj placek z malinami, dzisiaj wespół z teściową sernik (na jutro) i obżeraliśmy się tortem lodowym (imieniny teściowej ). A jutro dyskretny ślub brata męża... Ile to człowiek ma obowiązków - tyle musi zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 26.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Wolicie jajecznicę z kurkami czy z dużą ilością duszonej cebuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.07.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Z kurkami, rzadziej są, niż cebula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.07.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Wolicie jajecznicę z kurkami czy z dużą ilością duszonej cebuli? i z tym i z tym ale lubie takze z groszkiem , kukurydza i pomidorami - pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Wolicie jajecznicę z kurkami czy z dużą ilością duszonej cebuli? i z tym i z tym ale lubie takze z groszkiem , kukurydza i pomidorami - pycha... preferuję z kurkami ... jajecznicę można przyrządzać na dziesiątki sposobów ... zależy od Waszego smaku ... poprostu co kto tam lubi ... ostatnio robiłem z pomidorkiem koktajlowym, czarną oliwka i jalapeno http://www.chefpaul.net/inne/jajeczPJO.jpg pozdrawiam niezmiernie smacznie i dietetycznie ps - nie odchudzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzisiaj to chyba nic nie przełknę... Pół nocy nie spałam miałam takie skurcze żołądka... To chyba nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzisiaj to chyba nic nie przełknę... Pół nocy nie spałam miałam takie skurcze żołądka... To chyba nerwy... czym sie tak denerwujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 nową pracą...Kropeczko, powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 30.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kropka powodzenia! I daj znać, jak minął pierwszy dzień.Mati, jak smakowała chorwacka kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.07.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 30.07.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 elutek - Witaj więc! witaj, miły hospodynie! nic nie schudłam, ale też nic nie przytyłam Nie przytyć na urlopie to sukces!!!Ja rozpoczynam urlop za 2 tygodnie i już się boję. Wyjeżdżamy do Dębek nad morze - gofry, piwo, smażone ryby i inne takie... brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.07.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 elutek, jak miło, że już jesteś picie przez rurkę daje ciekawe efekty moje bóle brzucha zaczynają się nasilać... a co to będzie w środę ostatni dzień minał w pracy całkiem ok, ale bez żadnej zupki nawet kanapki nie tknęłam. W środę zapewne też nie tknę, a o zupkach już zapominam... zdam Wam relację jak było, ale niestety już tylko wieczorami będę się tu pojawiąć eh... ale mi będzie smutno w pracy bez Was odchudzaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Lucia ale zazdroszczę Ci tego urlopu i morza... i gofrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Melduje się kolejna odchudzaczka po wywczasach Dziś rano z drżeniem serca weszłam na wagę i .............................................................................nie jest źle, znaczy nic się nie zmieniło Nie wiem jak to możliwe po smażonych rybkach, fryteczkach, gofrach, lodach amerykańskich kręconych, że o piwie nie wspomnę.......... Tłumaczę to sporą iloscią ruchu, graliśmy codzień w siatkówkę na plaży, wieczorami rowerki (zwane gokartami), spacery brzegiem morza..... Fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.07.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Kropka - nie stresuj się za bardzo bo nam całkiem znikniesz Nowa praca to powód do radości a nie stresu, no chyba , że lekkiego o pozytywnym zabarwieniu Kulka - ja Ci powiem, że też jestem trochę zdziwiona, ze od czasu temtego schudnięcie po SB waga stoi w miejscu, mimo, ze pofolgowałam sobie ostro i cały czas się "weekenduję" Ale postanowiłam z siostrą zapisać się na fitness w najbliższym czasie, coby trochę spręzyć ciałko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 31.07.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 arco- potwierdzam SB jest najlepsza! udało mi sie osiągnąć cel bez efektu jojo... za dwa tygodnie publiczna prezentacja efektów ciężkiej pracy podczas zasłużonych wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts