kaśka maciej 17.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Mój synek 5 skończył w czerwcu pasuje idealnie co do biustu, to mój też już mi nie przeszkadza nooo, to jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zresztą są wielbiciele zarówno dużych, jak i mniejszych biustów, nie? No pewnie i cale szczescie! Ja mam male, ale mi to nie przeszkadza, nie robilabym operacji za nic na swiecie. Ale podoba mi sie u innych kobiet jak maja bardziej okragle ksztalty, to jakos bardziej kobiece jet, pomimo wszystko. Ja nadrabiam dobrocia. A Ty Kulka nic nie musisz poprawiac. Wszystko masz na miejscu. Piekna figura i do tego umiesz sie ubierac. Zielonooka, poczekaj troche po ciazy na pewno Ci urosna. Przeciez Ty jeszcze dziecko jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 łeee... fota z paluchem (czyim? męża? ) A tak w ogole w temacie to moge ci (jak chcesz) wystawic obiektywna opinie na pismie - NIE MUSISZ SIE ODCHUDZAC! (nawet 0,5 kg nie masz zbednego) ps. fajny biust ja tez taki chce zgadzam sie - zero kilogramow do zrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurde Wyjeżdżam w sobotę, a postępów w dchudzaniu zero Nie mogę odmówić sobie dobrego grilla, piwka i sernika na zimno z galaretką i owocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kulka - nie żałuj sobie ! Wakacje jeszcze mamy Na jesień będziemy się odchudzać Ja tylko czekam na taniec z gwiazdami - zawsze mnie motywuje do ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.08.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kurde Wyjeżdżam w sobotę, a postępów w dchudzaniu zero no, ładnie, ładnie... Kuleczka my tu już wszystkie odchudzone i rzadko zaglądamy a największy kulkowy grubas osiadł na laurach? widziałam ostatnie zdjęcia i to jest po prostu TRAGEDIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nabijaj się, nabijaj ja tam swoje wiem (u mnie wszystko w pasie ląduje, czego na fotkach nie widać, no ) Wyjazd niestety musieliśmy przełożyć na następny weekend Nie bardzo mi to pasuje, bo starszy syn zarwie kilka dni szkoły, ale pocieszam się, że to początki i za wiele się nie dzieje Plus jest taki, że zdążę się doprowadzić do kultury...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Nabijaj się, nabijaj ja tam swoje wiem (u mnie wszystko w pasie ląduje, czego na fotkach nie widać, no ) Wyjazd niestety musieliśmy przełożyć na następny weekend Nie bardzo mi to pasuje, bo starszy syn zarwie kilka dni szkoły, ale pocieszam się, że to początki i za wiele się nie dzieje Plus jest taki, że zdążę się doprowadzić do kultury...... a gdzie jedziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Do Chorwacji, najprawdopodobniej do miejscowości Omis, ze względu na piaszczyste plaże Niedawno wrócili stamtąd nasi znajomi i po prostu zakochałam się w widokach. Przeważnie amatorskie fotki nie oddają do końca piękna krajobrazu, więc nastawiam się na cudowne doznania estetyczne (i nie tylko ) Mielismy jechać w ciemno, ale siłą rzeczy mam więcej czasu na szukanie odpowiedniego lokum, więc pewnie coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.08.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Do Chorwacji, najprawdopodobniej do miejscowości Omis, ze względu na piaszczyste plaże Niedawno wrócili stamtąd nasi znajomi i po prostu zakochałam się w widokach. Przeważnie amatorskie fotki nie oddają do końca piękna krajobrazu, więc nastawiam się na cudowne doznania estetyczne (i nie tylko ) Mielismy jechać w ciemno, ale siłą rzeczy mam więcej czasu na szukanie odpowiedniego lokum, więc pewnie coś znajdę. my niedawno wrocilismy z Chorawacji - mozecie smialo jechac w ciemno - na kazdej stacji benzynowej sa ludzie, ktorzy proponuja kwatery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dzięki mati Wiele osób mi tak radzi i tak chyba uczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 26.08.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Oh jak ja tu dawno nie byłam... Normalnie się stęskniłam :) Kulka laska z Ciebie jak ta lala!!!! a Ty opowiadaj jak tam w nowej pracy i mam jedno pytanko nie wiem moze czy tam gdzies kolo was mozna kupic ziemie ?? W pracy fajnie, ale ciężko. Wracam zmęczona, nie mam sił włączyć kompa Jeśli chodzi o ziemię, to chyba ktoś sprzedaje, bo stoi tabliczka z nr telefonu, więc proponuję przyjechać i zobaczyć. A przy okazji odwiedzieć mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 witaj - faktycznie dawno Cie tu nie bylo moglabys mi spisac ten numer i podeslac na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witajcie dziewczynki Ze dwa tygodnie temu w sobote dokonalam pewnych pomiarow i po sprawdzeniu z zapisami z maja (czyli sprzed 3 miesiecy) melduje, ze 3 kg mniej, a w biuscie, biodrach i udach po 3 cm mniej troche malo, ale tendencja sluszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 mbz, brawo, brawo małymi kroczkami, ale SKUTECZNIE tak sobie dziś pomyślałam, że do Sylwestra 4 miesiące więc nawet jakby tylko 1 kg miesięcznie, to 4 zlecą... a przecież 1 kg w miesiąc to pestka - bo to jakieś 3 dkg dziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Elutek, dzis rano sprawdzilam jeszcze raz i ... jeszcze 1 kg mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.08.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 dzis rano sprawdzilam jeszcze raz i ... jeszcze 1 kg mniej sprawdź jeszcze wieczorem... ja chcę Twoją wagę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 mbz GRATULACJE!!!!! elutek, Twoje wyliczenia są rozbrajające ja też sobie tak czasem wyliczam i od razu nie taki diabeł straszny Ja zrzuciłam kilogram od powrotu z Amsterdamu dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.08.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzieki i trzymajcie kciuki, zeby dalej tak szlo jeszcze z 7 by sie przydalo, a do wagi wskazanej przez BMi to 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.08.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 mbz - Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts