kroyena 28.10.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 E nie bo to trzeba jak chinole pałeczkami jeść. Mała miseczka, a żuchwa od ruchów to aż boli, a ile kalorii można strzcić. Jeno wszystko drobno posiekane być musi i pałeczkami, pałeczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.10.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 E nie bo to trzeba jak chinole pałeczkami jeść. Mała miseczka, a żuchwa od ruchów to aż boli, a ile kalorii można strzcić. Jeno wszystko drobno posiekane być musi i pałeczkami, pałeczkami. Az sie jesc odechce ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No bo Kitajców łatwo zniszczyć. Tak po jednej łyżce na łepka i mamy kolejny najazd wywołany głodem w Azji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 28.10.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No, właśnie ja mam ten sam problem. Z głodu boli mnie głowa. Nie mogę się odchudzać. Mnie głowa boli jak tylko pomysle o odchudzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.10.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Zróbcie prosty eksperyment. Zjedzcie bułę czy kluchy, już nie mówię coś słodkiego, i innym razem samo treściwe - np. mięcho. Zobaczycie co Wam da sytość na dłużej. Woda jest najlepszym odchudzaczem - rozcieńcza kwachy żoładkowe i ma 0 kalorii. Dodatkowo - na ogrzanie zimnej wody w brzuszku znowu lecą kalorie.. A schabowy bez panierki jest też niezły. Już nie mówię, że na teflonie Tylko czy to jeszcze schabowy ?? ___________________________________________ Jesteś głodny ? To znaczy, że chudniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.10.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 NO tak, chodziłam do herbaciarni, ale jak Kroyena zaczął deserki podrzucać to musiałam uciekać W PODSKOKACH!!!!!!. U mnie tak" 1997 r. - całkiem niezła studentka 47-49 kg i wszyscy na roku patrzyli na nogi wiecie - jak z reklamy rajstop http://www.elledue.pl/rajstopy/ekskluzywne/haiti.gif No i minęło kilka latek, po studiach to tylko zakurzony dyplom został. Mamy rok 2004 i co? 66 kilogramów Jak sądzicie że to nie dużo (mam 164 cm wzrostu) to pomyślcie, ze waze 18 kg więcej a to już jest mała tragedia. NIe ma ruchu, praca za buirkiem, ostatnie 5 tygodni (z przerwami) w domu bo stukałam do ważnego egzaminu, bez ruchu, więc zaczynam się toczyć!! No więc silne postanowienie schudnać Odgrzebałam kostium kąpielowy, we wtorek ide na latino - aerobic - musi się udać. Ps. Atkins działa - 3 kg w pięć dni - ale szybciuko wraca z meeeeegaaaa nawiązką wszystko co zniknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Taak osobiście. A kto próbował wkleić do herbaciarni jakieś danio z plewami? Są 3 pozycje w których można zakuwać: 1) horyzontalna - do mózgu dopływa mało krwi, zwylke kończy się włożeniem bibuły pod poduchę i transferem danych w trakcie snu, 2) siedząca - ciśnienie wypiera oleum do mózgownicy, nieco lepsze przyswajanie, ale nie da się ukryć d... boli, 3) krocząca - najlepsza, zdobywa się wiedze krok po kroku, ciśnienie jakwiększe dlatego i oleum pod czachą najwięcej, można dodatkowo wspomagać odpowiednimi ruchami żuchwy np. po siemieniu lnianym no w ostateczności słonecznikowym, koniecznie podnieść poziom oleum sokiem z winogron najlepiej barwy czerwonej. Tylko co zrobić jeżeli wybieg za mały i się krązy jak tygrys w klatce. Mimo wszystko Funia zalecam przejście z 2 na 3. Ale to kwestia przyzwyczajenia. PS. Najlepsi wykładowcy zwykle krążą po katedrze. (Nauczyciele tudzież.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.10.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Kroyena zapomniałeś o czwartej - "lewitacyjnej", po zażyciu pewnej ilości płynu, powodującego rozświetlenie umysłu, wesołość, łagodne odprężenie i wysokiej jakości rozwój elokwencji.....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Jerzysio, ale Funia ryje, znaczy chciałem powiedzieć zakuwa, znaczy chciałem powiedzieć egzamin chyba pisemny ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.10.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 ...no jak przy pisemnym, to potrzeba sprawnej ręki, a nie giętkiego języka.... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 No Funia, własnie zdała daltego sią za odchudzanie bierze!!!! Ps. Kroyena - ale musisz przyznać, ze na danio z plewami były tez inne chetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.10.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 NO TO GRATULACJE ! J Pniatke dali czy co....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Funia gratulki, (nie mylić z granulkami ) no i byłbym złym szefek lokalu gdzybym nie zaproponował imprezy przy herbatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.10.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 tak, tak już pędzę po napitki funia robimy imprezkę tak jak planowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Jak imprezka to Funia stawia http://www.ballantines.com/files/images/switch_bottleImgs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ps. Jerzysio ??? Pniatke -no co ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.11.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Ha ha - jak powiedziałam tak zrobiłam - bylam dziś na latino aerobicu!!!! Ojej ale jazda ale jestem zmęczona ale jestem szczęśliwa ojej ale bedę szczupła a;e będę lufffffaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.11.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Funiaaaa Jakie latino ? Mam cały łogródek do wyrychtowania śpadelkiem. Powierzchnia całkiem zbożna, music do wyboru . Za darmochę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.11.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ziaba, ale ty juz mieszkasz przy ogródku a ja niestety jeszcze nie i co najmniej jeszcze przez rok - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.11.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 No to zapraszam. Poznasz uroki pęcherzycy przypalczastej. ( Potem jest pretekst do podmuchania i całowania..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts