Mufka 30.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja jestem na diecie od kilku dni, miałam zrzucić 2 kilo, co mi sie udało po 4 dniach, a teraz sobie pomyślałam, ze skoro tak łatwo poszło z 2 kg, to na sylwestra chce ubrać swoja piękną sukienke w rozmiarze 34 Gratuluję! A ... z tym 34 ... to powaznie mówisz? Bo to by pod anoreksję już podchodziło... E żadna anoreksja, moja sukienka sprzed 10 lat , ja jestem niska , nie zejdę z BMI poniżej normy, tylko mam zamiar być w dolnej granicy, a nie górnej , ta dieta SB jest bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.10.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 South Beach? Ja tam powinnam zastosowac tylko i wyłącznie dietę ŻP Albo nawet PŻ No, niestety znowu "rozjadłyśmy" z koleżanką czekoladę w pracy. To jednak nałóg - jako nałogowiec oczywiście mam usprawiedliwienie - bo się nie wyspałam i muszę mieć siłę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 30.10.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Tak South Beach , tyle ze ja ją stosuję od kilku dni, a słodyczy nie jem dłużej, wiec nie wiem może to wcześniejsze odstawienie słodyczy zadziałało dodatkowo, nie tylko ta dieta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.10.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja mogę nic nie jesć (chociaż baaaardzo lubię), ale troszkę czekolady muuuszę. Raczej uważam, że jakaś monstrualna otyłośc mi nie grozi, bo raczej wegetarianie nie mają z tym większych problemów, ale słodyczy jem stanowczo za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 30.10.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kofi, lasko Tobie nic nie grozi , a już najmniej otyłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.10.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dobra to Traktować jako sprzed diety Cel schudnac 20 kg http://images30.fotosik.pl/61/e9c2595dd5c54801.jpg pati, dziecko drogie , ile Ty masz lat? 17? 19? przecież Ty jeszcze rośniesz i nie powinnaś się odchudzać tym bardziej, że wg mnie wyglądasz a-k-u-r-a-t masz bardzo ładną buźkę i piersi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.10.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 pati skad chcesz zrzucic te 20kg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.10.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja ostatnio malo jem - nie to, żebym stosowała jakąś diete, ale mam troche zmartwien - a to praca, a raczej jej brak, no i jeszcez jedna kwestia zaczynam sie obawiac ze na zajscie w ciaze jest troche pozno to chyba ta pogoda ale wkrecam sobie rozne dziwne mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Mam 27 lat a te 20 kg nadwagi bardzo mnie meczy czuję sie zle .I muszę zacząć czuć sie znowu dobrze A co do piersi..no cóż ...i tez bym sie pozbyła Wiec wracajac do tematu dzien 1 diety mija ok :)Jakoś tak duzo energi mam:) Ja jak tyje to wszystko mi idzie w brzuch,cycki i ramiona ...ech juz wolała bym w dupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 pati, dziecko drogie , ile Ty masz lat? 17? 19? przecież Ty jeszcze rośniesz i nie powinnaś się odchudzać tym bardziej, że wg mnie wyglądasz a-k-u-r-a-t masz bardzo ładną buźkę i piersi też Ja już nie rosnę :)jak narzie tylko tyje :)he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja ostatnio malo jem - nie to, żebym stosowała jakąś diete, ale mam troche zmartwien - a to praca, a raczej jej brak, no i jeszcez jedna kwestia zaczynam sie obawiac ze na zajscie w ciaze jest troche pozno to chyba ta pogoda ale wkrecam sobie rozne dziwne mysli Ojoj ...w ciąże za pózno ?Co ty wygadujesz a ile ty masz lat z 40?z zdjecia przy niku widac ze koło 25 :)Więc napewno nie jest zapóżno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.10.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja ostatnio malo jem - nie to, żebym stosowała jakąś diete, ale mam troche zmartwien - a to praca, a raczej jej brak, no i jeszcez jedna kwestia zaczynam sie obawiac ze na zajscie w ciaze jest troche pozno to chyba ta pogoda ale wkrecam sobie rozne dziwne mysli Ojoj ...w ciąże za pózno ?Co ty wygadujesz a ile ty masz lat z 40?z zdjecia przy niku widac ze koło 25 :)Więc napewno nie jest zapóżno mam 27 ale teraz nie moge zajsc w ciaze - chwilowo nie mam pracy - poszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ech rozumię ...ja sie cieszę ze mam prawie 6 letnią córkę .Mam juz z głowy .Jak bym miła sie decydowac na dziecko sama chyba nigdy bym sie nie zdecydowała.Bo albo praca nie ta,albo moment nie odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej pati25 Ja jak już powyżej pisałam , 2 lata temu byłam na diecie kopenhaskiej. Super się na niej czułam i schudłam 6,5 kilo w 2 tygodnie.Ale 20 kg?????????? u ciebie?Z czego to ma zlecieć????? Nie przesadzaj! marnia Dziękuję za komplement, jesteś jak ten dobry duszek w tym wątku Kochane dziewczyny, dziekuje też za dobre słowa , ale jak każda z was wie, my same wiemy co mamy dobre a co nie, gdzie jest za dużo a gdzie za mało. Jedna ma za dużo w piersiach, inna znowu w talii , inna w nogach a jeszcze inna w d... I bądz tu człeku mądry nie wszystkie mogą być taką DODĄ Pozdrawiam cieplutko Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ... I bądz tu człeku mądry nie wszystkie mogą być taką DODĄ i dzięki Bogu!!!! nie wiem, czy silikonowy biust, napompowane usta plus totalne zdebilnienie to jest to, czego chce większość kobiet poza tym do jej figury też możnaby się przyczepić Bdw, zaczęłam walkę z moimi 3 kg DZIŚ zaraz lecę na aerobik, a potem tylko jogurt z małą ilością ryżu dla uzupełnienia białka już czuję głód najgorsze jest to, że mój mąż absolutnie i nieodwołalnie woli mnie w pełniejszej wersji przez te jego ostatnie zachwyty tracę motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 30.10.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja sie nie odchudzam bo nie musze, mam tak znakomitą przemianę materii że cokolwiek na ruszt wrzuce jest szybko i sprawnie w jelitach rozkładane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Pati25 - no co ja Ci mam powiedzieć - Ty chyba jednak nie powinnaś zrzucać aż 20 kg. Jeżeli konieczniechcesz schudnąć, to zrzuć z 10, ale chłopaki naprawdę nie lubią kościstych - muszą mieć co potrzymać. Kuleczko, 3 kg to dla Ciebie pikuś. Na pewno. Ja chyba jednak zacznę znowu odżywiać się bez węglowodanów (precz chlebek, bułeczki, ziemniaczki) i jadać tylko warzywa i owoce + gotowane mięsko 2 x w tygodniu. Działa skutecznie i na długo, brak efektu jojo. No i mogę jeść co chcę, kiedy chcę i ile chcę. Nie lubię się męczyć na głodzie, to mnie wk....a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dzieki za miłe słowa Co do Dody to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 bogumil, tak chwalisz dietę kopenhaską, że aż zajrzałam w internet - co to takiego, no i kurcze, chyba nie jest to dieta dla mnie... "Dieta ta ma opinię metody na zrzucenie do 20 kilogramów w 2 tygodnie - na wstępie zaznaczę, że jest to duża przesada - zdarzały się natomiast osoby które były w stanie zrzucić w ciągu 13 dni około 10kg. Jest to bardzo rygorystyczna dieta dla osób o mocnych nerwach, silnej woli i najlepiej cieszących się dobrym zdrowiem. Osoby ze skłonnością do nadciśnienia lub mające problemy żołądkowe nie powinny jej stosować - śniadanie pod postacią kawy na czczo nie jest wskazane. Wiele osób, które przebyły ta diętę cierpiały na ogólne osłabienie, kłopoty z pamięcią i koncentracją. Po jej zakończeniu zmierzony poziom glukozy u wielu z nich był poniżej minimum. Dlatego jeśli ktoś potrzebuje szybkiego efektu, dobrze by było skonsultować się z lekarzem zanim zacznie się stosować tą dietę, lub wybrać inną równie drastyczną formę na szybkie zrzucenie wagi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Z tym 20 kg to juz przesadzili .mozna schudnac ale 5-6kg nic wiecej .Przynajmniej wśród moich znajomych takie były wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts