andzik.78 25.11.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 No cóż - waga wyjściowa to 57,5 kg - myślałam, ze będzie gorzej - tak czy inaczej ze 2-3 kg przydałoby się zrzucuć do Świąt i Sylwestra ( z tym jest zawsze cieżko, bo co zrzucę do wigilii to przez 3 dni Świąt nadrobię ) a do przyszłego piatku chociaż z kilogram... Trzymajcie kciuki !! Z czego chcesz schudnąć??? Tyle to ja bym chciała ważyć .No ale kciuki trzymać będziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.11.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dziewczyny gdzie jest wątek o perfumach bo znaleźć nie mogę? http://forum.muratordom.pl/najbardziej-ulubiony-zapach,t34583.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.11.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 I on z niej, sapiąc, te gacie zdziera... A jej nagle 2 razy tyle! ja to widzę, normalnie widzę to, mało się nie zesikałam ze śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.11.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Ja chciałam kupić inny gorset ale znajoma poleciła ten bo też jest po porodzie i ten gorset bardzo jej odpowiada. Zasadniczo mozna przyjac , ze ja tez jestem po porodzie ja nawet po trzech Ja po dwóch ostatni był 16 miesięcy temu.. ba, mój ostatni poród był w zeszłym tysiącleciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 wraca po weekendzie córka marnotrawna upiekłam ciasto, zrobiłam pyszny schabik i niestety pojadłam dalece niedietowo zostało mi 4 tyg na schudnięcie 4 kg kilo na tydzień niby wykonalne, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Kulka - to dawaj bedziem sie mobilizować nawzajem Mi też ze 4 kg by starczyło a do Swiat troche czasu jeszcze jest !Uda nam się na pewno ! (specjalnie tak pisze, żebym mogła sobie poczytac w chwilach zwatpienia ). Waga podana z wczorajszego ranka w ciagu dnia urosła o 1 kg i wieczorem juz było 58,5 Ja zaczęłam dziś tę nieszczęsną dietę...jestem jak na razie o dwóch szklankach wody, jabłku, kromce Vasy i kubku czarenj kawy - ta kawa najgorsza z tego wszystkiego - bleeeee A poza tym czuję, że jestem psychicznie silna a to u mnie jakieś 80 % sukcesu Nie wiem jak bedzie po przyjeźdźie do domu - maż ma zaplanowaną na obiad rybke smażoną z fryteczkami i surówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 arco, ja w sumie nic jeszcze nie jadłam kurde, może i się skuszę spróbuję jeden dzień, bo boję się o swój żołądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 26.11.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 zostało mi 4 tyg na schudnięcie 4 kg kilo na tydzień niby wykonalne, ale jednak... Mój rezultat przy diecie SB to 2,5 kg w dwa tygodnie i to przy rybkach i porcjach pieczenie wołowej, że mojemu mężowi szczęka opadała, że tylę potrafię zjeść. Nie wiem jednak jak szybko teraz będzie waga spadać, bo w tym tygodniu dodaję do menu owoce i pieczywo pełnoziarniste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.11.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Arcobaleno = do mnie jakoś nie przekonuje ta dieta, jak masz tak mało do zrzucenia to polecam SB i 2 kilo poszło w 4 dni bez żadnego głodzenia sie . A co "gorsze" chudnie sie od niej stale ja ponownie się powitałam z rozmiarem 34 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.11.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Wrócę jeszcze do gatek obciskających: może miałam jakieś niedobre, ale ja się strasznie w nich męczyłam. Cisnęły rozpaczliwie, pociłam się w nich i w ogóle koszmar . Mój mąż nazywał je pancernymi Ostatnio przez 5 dni prawie nie jadłam słodyczy, ale w czwartek wieczorem wyznałam mężowi, ze strasznie cierpię bez czekolady, więc w piątek kupił, pożarłam sporo i ... w nocy bolała mnie głowa i nie mogłam spać. Mam wrażenie, że to od tej czekolady... (a taka dobra była...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Arcobaleno = do mnie jakoś nie przekonuje ta dieta, jak masz tak mało do zrzucenia to polecam SB i 2 kilo poszło w 4 dni bez żadnego głodzenia sie . A co "gorsze" chudnie sie od niej stale ja ponownie się powitałam z rozmiarem 34 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.11.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Mufka - ja wiem, ze SB jest świetna jesli chodzi o wyniki - sama na niej trwale schudłam, jednak pamiętam ten ból - zraziłam się do niej trochę - w sumie wytzrymałam na niej chyba tylko z tydzień, potem jakiś czas temu zabierałam sie znowu i wytrzymałam tylko jeden dzień Ta jest krótka, w miare prosta (nie mylić z "łatwa") i czy przemawia czy nie to pogadamy w czwartek -jak wytrzymam Tak czy siak - nie zamierzam od czwartku znowu normalnie jesć (czyli wszystko na co mam ochotę - przeważnie słodycze i inne kaloryczne) tylko "trzymać formę" co najmniej do Świąt a pózniej znajac siebie znowu na wiosnę mnie dopiero ruszy (bo oczywiscie laten znów się wesela szykuja i trzeba pięknie wygladac ) Powiem Wam, ze przez kilka ostatnich dni starałam się ograniczać - zero słodyczy, kolacji - jakieś mniejsze porcje ogólnie i juz sie lepiej czuję- brzuch się schował i jakos tak lżej od razu Zaraz jak tylko uda mi się trochę zrzucic to nachodzi mnie ochota na jakieś nowe ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.11.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 no to ja tez oficjalnie przyłączam sie do klubu...od wakacji +3 kg... no ale nie ma róży bez ognia... głównie w pracy podjadam sobie- na poprawę samopoczucia - pączusie, batoniki Dove (mmmm) i w ogóle za duzo węglowodanów...z kawką...no dobra - z kilkoma kawkami... więc od jutra - dieta SB + trenażer+ basen.... byle do sylwestra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 26.11.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Mufka rozmiar 34? Toż to chodzący szkielet jesteś! Ja schodzę z rozmiaru 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Spokojnie kobiety, ja ie jestem wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Spokojnie kobiety, ja ie jestem wysoka Ja też Ale mnie spokojnie 36 wystarczy...w bioderkach moze byc nawet 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 26.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Rozmiar 36/38 to mi się po nocach śni Ja z tych wyższych, 177 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Rozmiar 36/38 to mi się po nocach śni Sylwia, ja rozumiem, że i erotyczne sny też istnieją, ale żeby zaraz 38 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 26.11.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 W tych erotycznych nie rozmiar przyprawia mnie o dreszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jak tam kobitki??? arcobaleno dajesz radę u mnie kilo mniej wiem, że na początku najszybciej leci, ale i tak się cieszę wczoraj wszystko dzieliłam na pół pół sniadania, pół obiadu i pół podwieczorka na kolację kiwi dziś póki co kawa i kanapka czuję się zmotywowana, idę dziś na basen, jutro fitness mam w planach 2 razy w tyg basen i 1-2 razy aerobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts