andzik.78 13.12.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Cześć dziewczyny..i chłopaki zdaje relacje z odchudzania od1,5 mieś zaczęłam 4 listopada ...jest mnie ponad 5 kg gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.12.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 elutek, chodziło mi o takie nogi serdelki opuchnięte nad kolanami (na szczęście mi to schodzi) Sylwia, coraz bardziej Cię lubię... a jak wkleisz zdjęcie tych serdelków to chyba Cię pokocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 13.12.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 No co ty. Nawet na basen z dzieckiem nie chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.12.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Macie jakąś cuddietę dla facetów na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.12.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ha, witam i ja Dawno nie zagladalam, i widze tu niezle postepy A u mnie kolejny kilogram w dol, od konca maja to juz siodmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Mbz, gratuluję! Jakoś mądrze się odchudzasz - powoli i systematycznie. Miko, czy Ty jesteś pewna, że nie chudniesz za szybko? Potem mozesz mieć efekt jojo. Moja waga odrobinkę drgnęła w dół. Ważę jakieś pół kilograma mniej. Przede mną jeszcze długa droga, ale nie zamierzam rezygnować. Muszę zrzucić jakieś 7-8 kg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Macie jakąś cuddietę dla facetów na zimę Jea cuddietę dla facetów na zimę, to masz w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.12.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ja też już musze się odchudzać Sie narobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.12.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ja też już musze się odchudzać Sie narobiło nie zobaczę - nie uwierzę /też masz serdelki? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.12.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ja też już musze się odchudzać Sie narobiło nie zobaczę - nie uwierzę /też masz serdelki? / na brzuchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.12.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ja też już musze się odchudzać Sie narobiło nie zobaczę - nie uwierzę /też masz serdelki? / na brzuchu... a na kolanach nie masz? popatrz dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ja też już musze się odchudzać Sie narobiło nie zobaczę - nie uwierzę /też masz serdelki? / na brzuchu... a na kolanach nie masz? popatrz dokładnie... nie mam uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.12.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 wiecie co dziewczyny....tak od czasu do czasu podglądam ten wątek i stwierdzam, że Wy go podtrzymujecie trochę na siłę, z przyzwyczajenia, bo....ŻADNA Z WAS NIE MA SIĘ Z CZEGO ODCHUDZAĆ Arco, Żaba,Kuleczka...dziewczyny z czego Wy chcecie się dochudzać? Kropeczka tak się odchudziła, że już wcale jej nie widać (na forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.12.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 wiecie co dziewczyny....tak od czasu do czasu podglądam ten wątek i stwierdzam, że Wy go podtrzymujecie trochę na siłę, z przyzwyczajenia, bo....ŻADNA Z WAS NIE MA SIĘ Z CZEGO ODCHUDZAĆ Arco, Żaba,Kuleczka...dziewczyny z czego Wy chcecie się dochudzać? Kropeczka tak się odchudziła, że już wcale jej nie widać (na forum ) Aga, mnie nie wymieniłaś czy to znaczy, że ja MUSZĘ? pewnie muszę, bo też mam coś w okolicy kolan - ale nie są to serdelki, raczej salcesony... buuu /mogę wkleić zdjęcie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.12.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Elutek, bo ja nigdy nie widziałam Cię na zdjeciu, a zdjęcia dziewczyn kojarzę i z tego własnie to wnioskuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.12.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Przestańcie juz o tych serdelkach mówić! Wszystkie kobiety są piękne a jak sie chcą odchudzać to znaczy ze chcą a nie muszą . A czemu chcą? - Bo taak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.12.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Tomku, sobie podśmiechujek nie rób agnieszkakusi, co Ty tam wiesz, ja mam takie sadło, że normalnie szoook Żaba nie wierzę, to jest zwyczajnie niemożliwe dawaj fotkę, zamiast wpisowego u mnie 3 kg mniej, a do tego jestem przed @, więc za kilka dni spadnie mi jeszcze 1-2 kg powiem Wam o moim ostatnim odkryciu, naprawdę szybciej kilogramy lecą zdecydowanie sprawdza się teoria, że jeść trzeba nie rzadziej niż co 3 godz. ja zwykle do południa nie jestem głodna i jem późne śniadanie, obiad i kolację teraz zjadam na przymus małą kanapeczkę po obudzeniu, potem jak poptrzednio (oczywiścoie małe porcje), a wieczorem nie całkiem na głodniaka i nie, że po 18 nic nie jeść owszem nic nie jeść na 2-3 godz przed snem, a jeżeli ktoś np ja, chodzi spać ok północy, to ma już 6 godz głodówki i organizm odkłada zapasy więc jem ok 20-21 malutki posiłek, jabłko, sałatkę, kawałek mięska....... waga leci błyskawicznie, no i nie jest się głodnym polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.12.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Z tym jedzeniem małych porcji ale często to się całkowicie zgadzam - wiem po sobie Ja ostatnio moze za bardzo się nie dietuję, ale pilnuję i myślę. I choc ostatnio tydzień upłynał mi pod znakiem słodyczy (codziennie coś małego, a to ciasteczko do kawy a to łyzeczka nutelli po obiedzie ) to waga nie poszła w górę tylko stoi cały czas na poziomie..powiedzmy do przyjęcia Zaczełam jednak robic codziennie wymachy górnymi i dolnymi kończynami i dzięki temu czuję się fajnie - mam nadzieję, ze niedługo będzie też widać chociaż małe efekty Odnośnie serdelków nad kolanami - ja też mam i bardzo mnie one irytują Wynika to niestety takze z mojej budowy bo moja Julka też je ma Mam jednak dobre ćwiczenia na nie - jak sobie macham i dotykam to czuję jak pracują - no i liczę na doprowadzenie je do ostateczności Kurczę...co z ta Kropką Naprawdę znikła?[/i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.12.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ja całkiem poważniem.Moja kuzynka = 180 kgJ, a ja: skromne 80 lub nawet mniej - dawno się nie ważyłem I o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts