kuleczka 05.01.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 a ja 58, więc chwalić się też nie mam czym ale ta Zielonooka to by już przestała się tak obnosić z tym swoim 55 kg nie pokażmy Jej, że nie jesteśmy gorsze i niech to będzie nasza motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.01.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dziewczyny, jakie jest Wasze zdanie na temat jogi? Nie chodzi mi o jej wpływ na chudnięcie /chociaż nie byłoby źle gdyby i na tym polu działała/ ale tak w ogóle, jakie są korzyści, a może są też minusy jej "uprawiania"? Nigdy z jogą nie miałam nic wspólnego, a okazało się, że bardzo blisko mojego domu będą zajęcia, no i nie wiem, zapisać się...? /trochę mnie ciągnie, bo mnie zawsze do nieznanego ciągnie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Cześć dziewczyny, kobiety , panie.. postanowiłam wziąć sie za siebie, a że nowy rok juz nastał to czas na wywiązanie sie z postanowień noworocznych.. o budowie nie wspominam. Od kilku dni nie jem pieczywa i ziemniaków. Zwiekszyłam ilość wody mineralnej no i po 18 nic nie jem. Czuję sie w końcu ''normalnie'' i juz spodnie tak bardzo nie sa opięte.. Tymczasem pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 05.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Na jodze nigdy nie byłam, ale jakiś czas temu chodziłam na pilates. Na początku wydawało się, że to takie niby nic, ale trzeba było się nieźle napocić przy ćwiczeniach, no i później bolały całkiem inne mięśnie jak po aerobiku. Ogólne wrażenia bardzo dobra, ale pomysł z pilates upadł, bo zajęcia odbywały się w soboty o 9 rano. Co do pieczywa to właśnie wyjęłam z piekarnika razowy chlebek. Ładnie wygląda ale boję się co będzie dalej. Ponawiam pytanie o steper skrętny. No i już jesteśmy po kolacji. Z chleba została tylko piętka na śniadanie. Zjadłam dwie małe kromeczki, udał się, a tak się bałam Teraz jeszcze ciasto dochodzi w piekarniku. Nie dla mnie oczywiście, ale i tak zrobione na mące razowej i fruktozie. Też pierwszy raz takie robię, jak wyjdzie to jutro się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.01.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 arco- gotowe surówki poza cukrem mają jeszcze chemię - konserwanty(np. sorbinian potasu) albo tzw. regulatory kwasowości - nawet jesli na opakowaniu jest napisane Bez konserwantów...niestety jeśli brakuje ci czasu w tygodniu pracy - możesz kupic sobie kilka róznych sałat (lodową, endywię, rzymską, rucolę, roszponkę) , szpinak, umyć, lekko wysuszyć, delikatnie porwać, zrobić z tego kolorowy mix, dodac np. marchew i włozyć luźno do kilku torebek foliowych i przechowywac w lodówce - będzie jędrna i świeża jeszcze parę dni Moższe też wczesniej Zrobić sobie sos winegret - pare dni też wytrzyma w lodówce... jak równiez uprażyć jakies orzeszki - nerkowce, lub chociaż pestki dyni czy słonecznika by miec to wszystko pod reka - i w chwili slabości robisz sobie blyskawicznie wielką miche sałaty... ja uwielbiam dodawać mimo wszystko (mimo diety ) choć parę plasterków gruszki i troche parmezanu (dla ozdoby bardziej niz dla smaku)... ale sie tu nawymądrzałam - a sama właśnie podjadam paluszki i pije co? herbatę z sokiem malinowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ja nie umiem robić surówek. Jeść lubię, ale jak ktoś zrobi albo jak kupię Jak sama modzę to zawsze coś sknocę - nie wiem co do czego pasuje, i potem wychodzi jakaś taka niedorobiona Chociaż może spróbuje z tymi sałatami i prażonymi orzeszkami Dobre toto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Chociaż może spróbuje z tymi sałatami i prażonymi orzeszkami Dobre toto?? moim zdaniem wlasnie dzieki tym orzeszkom jest jadalne(polecam nerkowce) . Bo co innego jeśc sałatę do obiadu - a co innego jako danie główne...i to w wersji zubożonej - np. o grzanki, fetę, oliwki, suszone pomidory, parmezan, grilowany chudy bekon,czy choćby pierś z kurczaka... jutro zaczynam - 2 podejście do I etapu SB , ale zapasy nerkowców zjadam już dzis - bo na 30szt. nigdy nie skończę...juz lepiej jak nie będa mnie kusić... a płaszczyk wisi sobie i czeka...jest taki śliczny... jak nie schudnę - już pewnie tak zostanie w szafie na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 joan - ja też jutro robię drugie podejście do SB - mam nadzieję, że tym razem udane Łączmy się w bólu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 To może i ja z wami w bólu się połączę od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Łącze się i ja, córa marnotrawna. Muszę SB ponowić, bo mi waga podczas jej stosowania szybciej w dół spadała. houk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 a ja nieśmiało ponawiam pytanie o jogę... /nie jogowałyście się nigdy czy co? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.01.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Elutek: http://www.joga-joga.pl/index.php?art=1&dzial=566&dzial2=721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mufka, dzięki ale mi chodziło o osobiste doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.01.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Aha, moja siostra chodziła na joge, bardzo sobie chwaliła, bo poprawiła jej sie postawa (przestała sie garbić) niestety "wymiękła" przy ćwiczeniach relaksacyjno-medytacyjnych - za bardzo ja rozśmieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 "wymiękła" przy ćwiczeniach relaksacyjno-medytacyjnych - za bardzo ja rozśmieszały skoro ja już teraz się śmieję, to chyba ta joga też nie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.01.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ommmmmm Znacie może jakieś fajne sklepy internetowe, szukam ładnej sukienki, na allegro jakaś posucha jeśli chodzi o mój rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mufka, przy Twoim rozmiarze to może sprawdź odzież dziecięcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Bardzo śmieszne , wystarczy, że buty w dziecięcym kupuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 07.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wczoraj w końcu zdecydowałam się na zakup stepera skrętnego. Oto on: http://mmo.pl/images/stepper_mini_skretny2.jpg Poza tym byłam dzisiaj na rozmowie o pracę. Trwała ona 1,5 godziny. Mam nadzieję, że chociaż z tego stresu waga spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.01.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 I jak się ćwiczy? Wygląda skomplikowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts