KiZ 08.02.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 marekmarecki, mnie się wydaje, ze akurat się zgadzasz z moją opinią A tak na koniec to prosze podejść do tego indukcyjnie - gdyby była taka silna korelacja między temperaturą otoczenia a metabolizmem u ludzi (bez szkody dla zdrowia oczywiscie), to mielibyśmy super sposób na otyłość Słyszał ktoś aby lekarz lub dietetyk zalecali uwzględnienie tego czynnika w dochodzeniu do wymarzonej sylwetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 08.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Widzisz! Bo to jest na razie tylko taka teoria . Może właśnie odkrywamy AMERYKE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 08.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 marekmarecki, mnie się wydaje, ze akurat się zgadzasz z moją opinią Chyba masz rację.Sam się śmieję jak siebie czytam. Ale nie o to mi chodziło. Po prostu taka pora. Za dużo się wokół mnie teraz dzieje i nie mogę chwilowo zebrać myśli . Ale musisz przyznać że sama teoria nie jest bez sensu A nie mam czasu tego prostować to wkleje wypowiedź zielonookiej: KiZ a ja mysle ze moze cos byc jest mi zimno (ale nie ma temp. zebym zamarzla wiec nie ma hibernacji) - wiec organizm musi " spalic " wiecej zeby utrzymac te 36,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 08.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A ja znowu wcinam zupkę chińska Wieczorem będzie to: http://m.onet.pl/_m/ce2abdc22e235579064236e2fa7fc08d,5,12.jpg Ja znowu wzięłam się za pieczenie. Dzisiaj: drożdżówka z kruszonką Dla zabicia wyrzutów sumienia z przewagą mąki pełmoziarnistej a i tak za dobre wyszło. Grypa przeszła z córki na mnie, to może dostnę jadłowstretu Potrzebuję mobilizacji, zostało jeszcze tylko kilka kg do zrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Stwierdzam, że budowa to najlepsza kuracja odchudająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Widzisz! Bo to jest na razie tylko taka teoria . Może właśnie odkrywamy AMERYKE!!! ja chcialam jako krolik doswiadczalny w sprawie tej teorii zawsze sporo chudne w goracych klimatach. Przy +35 w trzy tygodnie zjechalam 7 kg. Ale jak udowodnicie te teorie - to ja moge byc ewentualnie wyjatkiem ktory potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Stwierdzam, że budowa to najlepsza kuracja odchudająca portfela?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Stwierdzam, że budowa to najlepsza kuracja odchudająca portfela?! Też :) Od poniedziałku dziś zjadłam pierwszy ciepły posiłek : makaron w sosie serowym Knorr - szybki kubek - bllllleeeeeee :) Ale był ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Widzisz! Bo to jest na razie tylko taka teoria . Może właśnie odkrywamy AMERYKE!!! ja chcialam jako krolik doswiadczalny w sprawie tej teorii zawsze sporo chudne w goracych klimatach. Przy +35 w trzy tygodnie zjechalam 7 kg. Ale jak udowodnicie te teorie - to ja moge byc ewentualnie wyjatkiem ktory potwierdza jak jest goraco -= to mniej chce sie jesc czyli - jak zimno - chudniemy , jak upał- chudniemy a jak tak srednio - to tyjemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Stwierdzam, że budowa to najlepsza kuracja odchudająca portfela?! Też :) Od poniedziałku dziś zjadłam pierwszy ciepły posiłek : makaron w sosie serowym Knorr - szybki kubek - bllllleeeeeee :) Ale był ciepły u mnie się to nie sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 10.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 U mnie sprawdza się dieta grypowa Na wadze padają rekordy. Staram się dużo pić. Z jadłowstrętu skrzętnie korzystam, bo nie potrwa wiecznie Jestem na SB już prawie 3 m-ce i muszę przyznać się, że pewna przypadłość na "c" pojawiająca się głównie na udach i pośladkach znacznie, ale to znacznie się zredukowała. Ja to już się z tym pogodziłam a tu proszę: NIESPODZIANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Sylwia nowy awatar jakiś taki poważny, proszę zmienić na uśmiechnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Sylwia nowy awatar jakiś taki poważny, proszę zmienić na uśmiechnięty tak jest jesteś szczupła to przecież musisz być szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 10.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 ech, akurat nie jest mi do śmiechu, ale niech wam będzie - specjalnie dla Mufki i Elutka nowy awatar Wczoraj miałam powyżej 38 st. a dzisiaj tylko 36 i 3 kreski Wyprowadzę tylko psa, zaparzę sobie dzbanek herbaty i ląduję w łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Sylwia - to o ile lżejsza jestes na tym zdjęciu ( w porównaiu z tym do którego przywykłam?) Bo przyznam szczerze że cię nie poznałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.02.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 ech, akurat nie jest mi do śmiechu, ale niech wam będzie - specjalnie dla Mufki i Elutka nowy awatar Wczoraj miałam powyżej 38 st. a dzisiaj tylko 36 i 3 kreski Wyprowadzę tylko psa, zaparzę sobie dzbanek herbaty i ląduję w łóżku. Pięknie wychudłaś , i dziękuje za uśmiech. Ja znikam na tydzień, dwa jak wrócę to każda ma mieć w awatarze takie pięknie uśmiechnięto-wychudnięte zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 11.02.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Sylwia - to o ile lżejsza jestes na tym zdjęciu ( w porównaiu z tym do którego przywykłam?) Bo przyznam szczerze że cię nie poznałam... 8,5 kg Jak patrzę w lustro, piewsze wrażenie mam takie: czyje to ciało? Pięknie wychudłaś , i dziękuje za uśmiech. Ja znikam na tydzień, dwa jak wrócę to każda ma mieć w awatarze takie pięknie uśmiechnięto-wychudnięte zdjęcie Dzięki, nie znikaj na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.02.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Sylwia, podstawiłaś siostrę pod obiektyw? Nieźle schudłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 11.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 niestety nie mam siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.02.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 mojej mamie po urodzeniu dwójki dzieci pozostał brzuch, na którego punkcie ma straszne kompleksy. Kupiła sobie w Mango taki pashttp://www.mango.pl/products.php?akcja=spd&dzial=11&id=400&poz=Możecie coś na ten temat powiedzieć? Może ktoś używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts