Ew-ka 22.02.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 to tak samo ma moja córa ...ale ona nosi 34 rozmiar !!!! jest chuda jak patyk ....mowi ,że je ale nieregularnie (bałam sie czy nie ma anoreksji ...ale w domu dostaje -jak to określa GASTROFAZY- i je masakryczne ilości ...wszystko jej smakuje i aż mam ochote przygotowywac dla niej smakołyki ,ale ona rzadko przyjeżdza tak raz na miesiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 22.02.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ech, moja to bardzo lubi sobie pojeść. Trochę się boję, że przez jakieś moje błędy będzie miała problem z otyłością. Najgorsze są te słodycze. Ostatnio poutykałam wszystkie słodycze tak aby miała do nich jak najtrudniejszy dostęp - mogę w końcu kontrolować ile ich zjada. Poza tym nie kupuję żadnych chrupek, paluszków czy precli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.02.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ja też już prawie nie kupuję słodyczy, ale w zamian - orzechy i morele suszone, daktyle już dla nas za słodkie , tylko że kalorii to one mają też niemało. Mój maluch to jest bardzo okrągły i widzę, ze wcale nie chudnie, raczej odwrotnie. Dzięki zmianie nawyków w domu je razowe pieczywo i mnóstwo warzyw, robię mu batoniki musli, a on coraz grubszy Muszę nam kupić rowery. Na stacjoarny tylko młody wskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.02.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A ja też z mężem jestem na SB 5 dni i 2 kg mniej (i ja i mąż) ... wiem, że to tylko na początku tak idzie , potem będzie wolniej ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 22.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A ja po aerobiku jestem. Oj daje nam Gosia wycisk, daje.A głodna jestem...Kiszki marsza grają m, kusi mnie do lodówki ale wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2008 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Humor ,zepsuty 2 razy w tygodniu.Jeżdże po towar, stoi waga, włażę.........I humor popsuty.No nie mogę zejśćA gacie niby spadają z dupy, a waga kłamie ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 23.02.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Trzeba się ważyć rano przed śniadaniem i najlepiej bez ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Trzeba się ważyć rano przed śniadaniem i najlepiej bez ciuchów no jakbym siebie słyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 24.02.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Omijam ten temat z daleka, bo muszę się odchudzić, ale apetyt mi, niestety, dopisuje. Przydałoby się schudnąć z 5 kilogramów, ale silnej woli brak. Jestem coraz bardziej zła na siebie. Jak byłam młodsza miałam więcej silnej woli i samozaparcia, a teraz porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 dzisiaj jest 3 dzien SB ...podoba mi sie -nie jestem głodna ,własciwie oparłam diete o jajka ...rano omlet -raz na ostro ....raz liźniety powidłami -obiad to sałatka śródziemnomorska -urozmajcona -raz jest to pieczona ryba ,raz mieso gotowane ,dzisiaj piers z kurczaka ....Oliwki ,pomidory ,zielone ogorki ,papryka surowa . Wszystko polewam pyszną oliwa smakową ....Generalnie omijam weglowodany - chleb ,makaron,ryż Najbardziej brakuje mi owocow -ale wytrzymam... .waga jeszcze nie drgnęła ,ale ja czuje sie lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 I'm happy Jestem 4kg lżejsza! I znalazłam suknię ślubna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 24.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę. Ja sobie też Ale jestem też dumna z siebie, ze mam taką silną wolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.02.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę. Ja sobie też Ale jestem też dumna z siebie, ze mam taką silną wolę. A co ty robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.02.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę. Ja sobie też Ale jestem też dumna z siebie, ze mam taką silną wolę. A co ty robiłaś? jak to co? przecież to oczywiste! pp ma czarodziejskie pigułki wystarczy tylko połknąć i jest natychmiastowy efekt - bez żadnego wysiłku są takie na 3 kg, na 5 kg, na 10 kg i na 15 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę. Ja sobie też Ale jestem też dumna z siebie, ze mam taką silną wolę. A co ty robiłaś? jak to co? przecież to oczywiste! pp ma czarodziejskie pigułki wystarczy tylko połknąć i jest natychmiastowy efekt - bez żadnego wysiłku są takie na 3 kg, na 5 kg, na 10 kg i na 15 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 mikopiko - zapatrzyłam sie na Twój avatar...fajny układ , ale ta figura z obiema nogami w górze chyba nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 mikopiko - zapatrzyłam sie na Twój avatar...fajny układ , ale ta figura z obiema nogami w górze chyba nie dam rady... Pobudziłyście mnie dziewczyny do pracy Idę skakać Dziś stuknął mi tydzień SB, od wagi wyjściowej 2,5kg mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 25.02.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No pięknie, ja potrzebowałam 3 tygodni, żeby zgubić 2,5 kg. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No pięknie, ja potrzebowałam 3 tygodni, żeby zgubić 2,5 kg. Gratulacje Dzięki Ale pewnie miałaś mniejszą wagę wyjściową . Może też być pewnie tak, że teraz mi się już nic przez dwa tyg nie ruszy Ale kurcze fajna jest ta dieta , wcale nie czuję głodu . Nie myślę wcale o słodyczach . Jedynie gdzieś przez myśl przelatują mi pyszne naleśniki, może być nawet pół , mógłby być w zasadzie omlet Dziewczyny powiedzcie mi bo Ew-ka napisała, że posmarowała sobie omlet powidłami Można czy to taki mały grzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts