Mufka 28.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 To może ja tez spróbuję tych "brzuszków" , bo sezon rowerowy sie przesunął kosztem narciarskiego . Nie wiecie kobiety ile czasu od rozcięcia brzucha można już zacząć takie brzuszki ćwiczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 28.03.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Maja, tak z ciekawości...ile masz wzrostu? 163 w dowodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 28.03.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ktoś tu pisał że je tylko marchewkę. Moja dietetyczka mówiła że z marchwią trzeba ostrożnie bo ma za dużo cukrów prostych.Bez ograniczeń można jeść brokuły, kalafiory, pomidory, ogórki itd juz o tym gdzieś tam pisałam. a kilka dni temu w tvn instruktorka fitness tłumaczyła jak ważne jest jedzenie przy odchudzaniu. Kilka małych posiłków dziennie! Bo jak się jest na głodówce to organizm dostaje sygnał "jest źle" i przerabia zapasy na związki trudno rozkładalne, które potem zalegają.Tłumaczyła też dlaczego nie należy się ważyć uprawiając fitness, tylko mierzyć obwody i patrzeć na ciuchy. Bo ćwicząc wyrabiamy sobie mięśnie np brzucha - a w jaki sposób wyrabiamy? Dekagramy które zjadamy idą w masę mięsniową, i początkowo odchudzając się możemy nawet przybrać na wadze. Byłam dziś na fitnesie z takimi wielkimi piłkami. Body ball się to nazywa. Ale jest prześmieszne!! Znacie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 30.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Potwierdzam A6W naprawdę działa !! Mój kompleks to głównie te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 30.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tłumaczyła też dlaczego nie należy się ważyć uprawiając fitness, tylko mierzyć obwody i patrzeć na ciuchy. Bo ćwicząc wyrabiamy sobie mięśnie np brzucha - a w jaki sposób wyrabiamy? Dekagramy które zjadamy idą w masę mięsniową, i początkowo odchudzając się możemy nawet przybrać na wadze. A ja gdy zaczełam biegać to nie dość, że przytyłam na wadze to i jeszcze w cm!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 30.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 I co bylo dalej po tym bieganiu?Ja juz drugi miesiac fitnesik, sauna... Czuje sie rewelacyjnie i jak po lesie chodze to juz nie mam zadyszki.I spodnie takie jakies luzniejsze...Tylko mi ten brzucholec nie chce spasc (chyba ze na kolana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 31.03.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 witam po bardzo dużej przerwie jak ostatnio tu byłam to wspominałam o tym że chodzę na fitness - ale wtedy to była tylko siłownia, rowerki, bieganie i te sprawy potem maiłam bardzo długa przerwe, ażwróciłam, ale tym razem na aerobik - i było super czułam się świetnie nie wiem czy schudłam ale napewno samopoczucie bylo fajne - teraz od dwuch miesiecy nic - nie mam czasu ale od jutra znowu wykupuje karnet tym razem na aerobik i saune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.04.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Czy ktoś tu sie w ogóle odchudza jeszcze? Ja się trzymam od kilku dni Nie podjadam, słodyczy prawie wcale - kupiłam sobie następny superextraspecyfik pomagajacy sie odchudzić Nazywa sie toto Linea i zawiera L-karnitynę, ocet jabłkowy, chrom(bardzo ważne dla mnie przy nałogu słodyczowym ) i jeszcze jakąś substancje, które niby ogranicza zgubne skutki spożywania takich pokarmów jak pieczywo, makaron, ziemniaki.. No - zobaczymy czy to coś da Oczywiscie nie biorę 3x dziennie po 2 tabletki, tylko wspomagająco 2 razy dziennie po jednej..no - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.04.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja biegam...za psem i wykonuję ręcznie wertykulację e trawnika... i nie podjadam... spodnie się powolutku luzują - na wiosnę nie może być inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 04.04.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Właśnie wróciłam z siłowni. Jeździłam tylko na rowerku bo na nic innego nie miałam odwagi. Bałam się, że jak wejdę na bieżnię coś nacisnę i nie będę umiała zatrzymać A wszystko zaczęło się od tego, że córka zapisała się na zajęcia hip-hop-u, które odbywają się w fitnessie, gdzie chodzę co czwartek na aerobik. Jest tam też jest siłownia, masaże, kosmetyczka, po prosu full serwis. Tak więc kiedy pociecha sobie tańczy, mama sobie pedałuje Zawsze marzyłam o czymś takim. A waga już spadła poniżej 60 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 04.04.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 O, Sylwia! Brawo!!! Jutro cię będą boleć uda po tm rowerku. Moje dżinsy są zbyt obszerne - teraz już jestem pewna, że luzy są z chudnięcia a nie z rozciągnięcia materiału. Pozatym znika mi pierwsza oponka - ta pod biustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 04.04.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 I ja też jestem. Od ostatniego czasu zleciało mi 1 cm w biodrach to ten elancyl. Przyznam się bez bicia, że nie odwróciłam się całkiem od ćwiczeń i biegam - a tak nażekałam, że tyłam po tym bieganiu. Problem w tym, aby zobaczyć rezultaty po ćwiczeniach to trzeba je wykonywać bardzo systematycznie i długo. A na brzuchu pojawiają mi się delikatne zarysiki mięśni Za jakiś czas wstawie zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 04.04.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Jutro cię będą boleć uda po tym rowerku. I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 04.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Jutro cię będą boleć uda po tym rowerku. I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Czy ktoś tu sie w ogóle odchudza jeszcze? NIE /a już na pewno nie dzisiaj - urodzinki / ale bardzo poważnie myślę o tym odchudzaniu, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.04.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 elutek - wszystkiego naj !!! Daj no kawałek tortaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 elutek - wszystkiego naj !!! Daj no kawałek tortaaaaaaaa dziękuję bardzo a oto mój tort - częstujcie się... http://images34.fotosik.pl/204/94458b19afb349c2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Elutek 100 lat, 100 lat !!!!!! i chciałam zaprotestować, ja się nie odchudzam już od ponad pół roku, a tu jestem towarzysko i jak widać opłaca sie torty rozdają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no, to za odchudzanie! http://images33.fotosik.pl/205/72837aaa6841108a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Elutek rozpieszczasz gości Twoje zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts