kaśka maciej 08.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 arco - a ile masz wzrostu? ja waze teraz 58 przy 170 cm i placze ze o 3 kg za duzo :/ walcze o powrot do wagi 55 kg - wtedy jest najlepiej i najlepiej sie czuje na razie walka nie za bardzo mi wychodzi - waga stoi w miejscu błagam cię zielona, nie grzesz na pewno wyglądasz świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 To chyba jakaś epidemia, jakoś też mnie naszło, że grubo wyglądam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kaśka a ja Cię właśnie szukam Bedziecie się decydowac na te sofy z mebelplastu? Bardzo mnie się podobają i z chęcią zobaczyłabym jak się prezentują niekatalogowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 arco - a ile masz wzrostu? ja waze teraz 58 przy 170 cm i placze ze o 3 kg za duzo :/ walcze o powrot do wagi 55 kg - wtedy jest najlepiej i najlepiej sie czuje na razie walka nie za bardzo mi wychodzi - waga stoi w miejscu błagam cię zielona, nie grzesz na pewno wyglądasz świetnie kaska maciej - nie grzesze nie latam i nie wolam ze "jestem gruba" - bo wiem ze nie natomiast wkurza mnie ze - pod koniec grudnia dobilam do ukochanych 55kg i to "zawalilam" i utylam te cholerne 3 (w porywach 4 ) kg - i na wlasne zyczenie waze wiecej (nie oszukuje sie - "samo sie nie przytylo"- pomoglam sobie ) dwa - od ponad tygodnia przy dosyc uwaznym jedzeniu - waga stoi w miejscu. troche mnie to dezorientuje :/ arco - motywuje cie a nie dobijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Zielona, a może warto zrobić jakiś teścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Zielona, a może warto zrobić jakiś teścik nie ten scenariusz akurat moge spokojnie wykluczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kaśka a ja Cię właśnie szukam Bedziecie się decydowac na te sofy z mebelplastu? Bardzo mnie się podobają i z chęcią zobaczyłabym jak się prezentują niekatalogowo Chyba odpuścimy na korzyść tego http://www.allegro.pl/item336539078_mini_matrix_hit_2007_roku.html wygląda podobnie, a jest połowę tańsze :)widziałam na własne oczy i podobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 kaska maciej - nie grzesze nie latam i nie wolam ze "jestem gruba" - bo wiem ze nie natomiast wkurza mnie ze - pod koniec grudnia dobilam do ukochanych 55kg i to "zawalilam" i utylam te cholerne 3 (w porywach 4 ) kg - i na wlasne zyczenie waze wiecej (nie oszukuje sie - "samo sie nie przytylo"- pomoglam sobie ) dwa - od ponad tygodnia przy dosyc uwaznym jedzeniu - waga stoi w miejscu. troche mnie to dezorientuje :/ arco - motywuje cie a nie dobijam hmm, ja mam jakies 164/165 wzrostu jak się dobrze wyprostuje teraz waże jakieś 60 kg, też nadrobiłam "zaległości" bo w grudniu przez stresiur ważyłam 57 kg. Dla mnie ujdzie waga 60 kg, 57 to już się robi ze mnie chudzielec serio. Ale może to też przez to, że jestem grubokoścista i gruboskórna Aha, no ja sobie tez pomogłam nadrobić, samo się nie nabrało to 3 kg Ale ćwiczę zawzięcie i nie jem kolacji ani słodyczy, wiem że schudnę, zawsze tak mam, Do lata zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ja nie jestem filigranowa niczym motylek raczej taka "srednia" 55 jest idealnie - nic mi koscistego nie wystaje a juz sie robi zgrabne i dosyc smukle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.04.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 hmm, ja mam jakies 164/165 wzrostu jak się dobrze wyprostuje teraz waże jakieś 60 kg, też nadrobiłam "zaległości" bo w grudniu przez stresiur ważyłam 57 kg. Dla mnie ujdzie waga 60 kg, 57 to już się robi ze mnie chudzielec serio. Ale może to też przez to, że jestem grubokoścista i gruboskórna Kasiu, ja mam podobnie Teraz doszłam do 56-57kg i musze troche garderoby dokupic bo 40 jakaś taka za duuuuża się zrobiła i wyglada jakbym po siostrze starszej donaszała. Ale na wiosenne zakupy kazdy preteks jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 08.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Uff, zrobiłam porządek w dwóch szafach. Zimowe rzeczy schowane, wyjęte te letnie. Większość spodni i spodenek okazało się za dużych. Jeszcze tylko woskowanie i można prezentować rezultaty tego zimowego odchudzania. (podobno z dnia na dzień ma być coraz cieplej http://www.meteo.pl/full/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A ja sobie kupilam taki zestaw herbatek - vitax slim program - herbatki na 10 pierwszych dni - oczyszczanie i 15 nastepnych dni - spalanie wiem ze to tak naprawde gucio dziala ale... raz ze wprowadza mnie w odpowiedni nastroj "dbam o siebie":) a dwa - sa o dziwo smaczne bez cukru! zwykle te herbatki sa obrzydliwe a te nie - tzn na razie pije te na "oczyszczanie" takie fajne - opuncjowo-jablkowy smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 to ja sie pochwale, ze już jestem po wiosennych zakupach. Wynik : 3 odlotowe sukienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 08.04.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mufka dawaj no tu zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.04.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Sylwia teraz to lecę spać, nie obiecuje zdjęć sukienek, bo na 100% nie znajdę czasu na ładowanie baterii i podłączanie aparatu. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.04.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mufka dawaj no tu zdjęcia! Mufka i zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Elutek ja na obronę mogę tylko napisać, że obiecałam zdjęcia a potem w miedzy czasie byłam 3 razy w szpitalu i miałam 1 operacje, do tego doszła mi sesja i pierwsze poważne zlecenie od pierwszego poważnego klienta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mufka, wiem, wiem, wcale nie musisz się bronić - nikt nie atakuje ale opisz chociaż te "odlotowe sukienki"... sexy są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 nie są jakieś szczególnie sexy heeheh, choć krój "przy ciele" i duży dekolt, więc może, nie znam się . Rozmiar jest jak dla mnie jak najbardziej sexy :lol: i mam zamiar go utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ale mnie naszło myślę dziś od rana o ... truskawkach czerwoniutkich, słodziutkich, pachnących - takich prosto z pola, nagrzanych od słońca, a potem śmietanka, troszkę cukru, rozgnieść widelcem i........ kiedy ja zjem takie truskawki... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts