Sylwia1667 09.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Od ok. miesiąca już się nie ważę a pogoda sprzyjała konsumpcji lodów i placków z owocami sezonowymi. Nic tak mnie nie mobilizuje jak wskaźnik wagi, więc postanowiłam zrobić kontrolę. Na szczęście stan po odchudzaniu utrzymany tzn. 59 kg, uff, znaczy, że nie grzeszyłam aż tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Sylwia, a u mnie 69 niby nie aż tak źle, bo i 72 bywało... ale... tak sobie pomyślałam o tzw. "wczasach odchudzających" może tam bym się bardziej zmotywowała? był ktoś? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 09.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 wczasy, marzenie... a tu od lipca wykończeniówka i do tego dochodzi szarpanina w sądzie pracy no to w sumie odchudzające, tyle, że nie wczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Sylwia, a u mnie 69 niby nie aż tak źle, bo i 72 bywało... ale... tak sobie pomyślałam o tzw. "wczasach odchudzających" może tam bym się bardziej zmotywowała? był ktoś? :roll: Oj, ja wiele razy o takich wczasach myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.06.2008 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ja zupełnie poważnie myślę o takim wyjeździe - dużo ostatnio pracowałam więc gotówka jest, czas też się znajdzie, tylko dokąd...? coś ostatnio ciągnie mnie w lubuskie, a tam jest ośrodek Afrodyta - może wiecie coś na ten temat...? http://www.pensjonat-afrodyta.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 aaaaa się dopiszę Moja waga to było zawsze ok.60kg (i też zawsze chciałam się odchudzać ), po ślubie, jak sobie zaczęliśmy z mężem podjadać to mi się przybrało 10kg:(, później dziecko, ale tłuszczyk z ciąży to mi migiem zleciał, zostało tylko ta wcześniejsza 10kg nadwaga:( W zeszłym roku wzięłam się za siebie - SB, A6W, aerobick, afekt - 59kg:))))) Trzymałam prawie rok i znów mi to 10 kg wróciło:(((((( A mnie się nie chce ćwiczyć! Nie chce mi się stosować żadnej diety! A schudnąć muszę, bo się wogóle w ciuchy z zeszłego roku nie mieszczę Potrzebuję mobilizacji:)))!!!!!!! Już nawet zaczęłam w dzień mniej jeść, ale wieczorem (głownie jak się na coś zdenerwuję) to jem jak wariatka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.06.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 O wczasach nigdy nie myślałam:) Bo jak jadę na "wczasy" to mam zamiar jeść same pyszności:))) (bo ja niestety łakomczuch jestem), a nie "za własne pieniądze" głodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.06.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Arcobaleno fajne i niedrogie są środki do smarowania Eveline:) Ja na początku nie wierzyłam, ale super ujędrniły ciało (a tylko wsmarowywałam - masować mi się nie chciało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ja zupełnie poważnie myślę o takim wyjeździe - dużo ostatnio pracowałam więc gotówka jest, czas też się znajdzie, tylko dokąd...? coś ostatnio ciągnie mnie w lubuskie, a tam jest ośrodek Afrodyta - może wiecie coś na ten temat...? http://www.pensjonat-afrodyta.pl/ Znajoma była, ale nie na odchudzaniu, tylko na odpoczywaniu - wróciła wypoczęta, więc może i odchudzanie by działało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 13.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A czy odwiedzalyscie strone vitalia.pl ? Polecam Masz swojego dietetyka z ktorym mozesz korespondowac kiedy chcesz, to on uklada Ci diete na caly tydz z gory w zaleznosci od wieku, wagi itp. Miesieczna dieta kosztuje 49 zl, wydaje mi sie ze warto, jest sporo kobiet i nie tylko, motywacja ogromna. Posilki smaczne i nie chodzisz glodna co jest wazne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 18.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A czy odwiedzalyscie strone vitalia.pl ? Polecam Masz swojego dietetyka z ktorym mozesz korespondowac kiedy chcesz, to on uklada Ci diete na caly tydz z gory w zaleznosci od wieku, wagi itp. Miesieczna dieta kosztuje 49 zl, wydaje mi sie ze warto, jest sporo kobiet i nie tylko, motywacja ogromna. Posilki smaczne i nie chodzisz glodna co jest wazne!!!! Ja jestem zarejestrowana i trochę się udzielam w wątku o bieganiu. Nie wykupiłam diety, bo nie lubie być ograniczana. Nie mam jakiejś tam wielkiej nadwagi, więc sobie odpuściłam jej zakup. Za to co jakiś czas skrobne sobie w dzienniku. Fajnie jest, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.06.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Hej Kobietki, dawno tu nie zaglądałam . Jak tam zapewne wszystkie już piękne i szczupłe, przypominam sezon plażowy tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mufka, ja już plażuję... http://images34.fotosik.pl/291/1f8cc2ee7095a971.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 19.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ech, dermatolog zakazał mi opalania Teraz to ujdzie ale w sierpniu to już będę wyglądała jak truposz wśród tych wszystkich zjarańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.06.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Elutek - skąd Ty takie zdjęcia wynajdujesz?? :lol: Sylwia - ja tam nigdy się nie opalam - od czego są kremy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 19.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mufka jeszcze nie natrafiłam na taki, który nie wydzielałby specyficznego zapachu w reakcji ze skórą. Możesz jakiś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Eee mogę polecić, ale zapach jest owszem, specyficzny, może nie jakiś bardzo przeszkadzający ale dla wrażliwego nosa wyczuwalny.. http://esentia.pl/Eveline_Slim_Extreme_3D_Balsam_delikatnie_brazujacy_z_kompleksem_ujedrniajacym_p27914.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wracam z podkulonym ogonem. Od marca trzymałam się dzielnie, ale ostatnio wbiłam w siebie 2 kg, tak skutecznie, że same nie chcą pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 25.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 elutek - ja się mogę pochwalić Dziś pierwszy raz od roku zobaczyłam na wadze 56 kg zaraz potem znikło bo zjadłam obiad ale nic to - idzie ku dobremu Kupiłam sobie przedwczoraj kawkę odchudzającą - fajna ! Zobaczymy - może i ona coś pomoże proszę podaj nazwę tej kawy -cenę za opakowanie czy sztukę?I gdzie to się kupuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ostatnio wbiłam w siebie 2 kg, tak skutecznie, że same nie chcą pójść. może z moimi by poszły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts