mbz 27.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Grave:- chude mieso - wolowine, cielecine, - drob (poza kaczka i gesia),- owoce morza ( byle nie w oleju),- jajka- beztluszczowy lub niskotluszczowy nabial (mleko, jogurty, serki wiejskie, jogurty moga byc tez owocowe byle mialy 0% tluszczu),- pic duuuzo, ale w bilans plynow u Dukana wlicza sie nie tylko woda, ale i inne napoje. Bardzo wazne jest, zeby kupic ksiazke, bo w tej diecie nie tylko wazne jest, co sie je, ale w jakiej kolejnosci przeprowadzane sa poszczegolne etapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ryby - wszystkie, tzn. tłuste, chude, świeże, mrożone i w puszce /te w puszce w sosie własnym, nie w oleju/ wątróbka drobiowa, cielęca lub wołowa cielęcina, wołowina, konina, królik chude wędliny i to co mbz wymieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 27.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dzięki ! wygląda to nieżle nawet... a co z chlebkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chlebka niet az do III etapu, gdzie mozna juz jesc dwie kromki pelnoziarnistego dziennie. Nie wolno tez innych weglowodanow - ani owocow, ani makaronow, ryzu, ziemniakow, ciastek, potraw macznych itp.Nie wolno tez tluszczow - oleju, masla, margaryny. Potrawy raczej sie gotuje, piecze lub smazy na patelni ledwo posmarowanej tluszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 27.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 hmm... tak się zastanawiam tylko co ja bym jadł w pracy?? tak to zawsze się kanapeczki wtrąbi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A tak to by można kabanosa wziąc, albo tuńczyka puszkę w sosie własnym, albo łososia paczkę wędzonego... No i jogurty beztłuszczowe do tego. Trochę fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Natalia, zaczynasz dietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.01.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Na razie się nastawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 to po sąsiedzku nastawię się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Książkę by trzeba kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 to mogą przesłać nam do domu Mogę zamówić dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 27.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A tak to by można kabanosa wziąc, albo tuńczyka puszkę w sosie własnym, albo łososia paczkę wędzonego... No i jogurty beztłuszczowe do tego. Trochę fantazji hmm. no może i tak.. a czy kawę można pić (+1łyzeczka cukru) ? bo bez kawy to nie wyrobię gorzkiej!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A tak to by można kabanosa wziąc, albo tuńczyka puszkę w sosie własnym, albo łososia paczkę wędzonego... No i jogurty beztłuszczowe do tego. Trochę fantazji hmm. no może i tak.. a czy kawę można pić (+1łyzeczka cukru) ? bo bez kawy to nie wyrobię gorzkiej!!?? tutaj podobno nawet piwo można wypić i slodyczami (chipsami) zagryzać pisze to, bo sam mam ponad 100 kg i lubię piwko, a nie wiem czy wchodzić jakies tam diety i inne pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 hmm. no może i tak.. a czy kawę można pić (+1łyzeczka cukru) ? bo bez kawy to nie wyrobię gorzkiej!!?? Kawe mozna, i mozna ze slodzikiem, ale zdradze Ci moj sekret - ja i tak kawe slodzilam jedna lyzeczka cukru, a schudlam Aha, i mozna pic Cole Light lub Zero i Pepsi Max ( sa slodzone slodzikiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.01.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a poza tym niedlugo jeszcze wieksze wsparcie od doktora Dukana: http://merlin.pl/Nie-potrafie-schudnac-350-nowych-przepisow_Pierre-Dukan/browse/product/1,637383.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 W każdym razie - jakkby się okazało, ze jestem/będę w ciąży to pierwsza się tu zamelduję z prośbą o odganianie mnie od słodyczy, chipsów i innych niezdrowych przyjemności i przypomnienie jak to się ciężko zrzucało te prawie 30 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 W każdym razie - jakkby się okazało, ze jestem/będę w ciąży to pierwsza się tu zamelduję z prośbą o odganianie mnie od słodyczy, chipsów i innych niezdrowych przyjemności i przypomnienie jak to się ciężko zrzucało te prawie 30 kg ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 W każdym razie - jakkby się okazało, ze jestem/będę w ciąży to pierwsza się tu zamelduję z prośbą o odganianie mnie od słodyczy, chipsów i innych niezdrowych przyjemności i przypomnienie jak to się ciężko zrzucało te prawie 30 kg No to GRATULUJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Myslalam sobie juz kilka razy gdzie arcobaleno sie podziala, ze jej na forum nie widac, a tu widze, ze czasu nie marnowaliscie, bo sa efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Hehe - senkju Mało ostatnio piszę bo wir pracy mnie pochłania a potem obowiązki domowe różne ale czytam codziennie Jetsem wniebowzięta i zaraz tu chyba jakis taniec radości odstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts