satinkaa 15.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 moje pytanie o tę dietę było tak pro forma, przez tarczycę mam zakłócony metabolizm. Póki co, żadne diety nie ruszają mojej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 15.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 takie drakońskie diety odbijają się nanszym wyglądzie niezbyt korzystnie. i na psychice niestety też Elutek, Ty nie tylko Forumowicz wielki sercem, ale i ZŁOTOUSTA A w temacie odchudzeniowym - latam 2 razy w tygodniu na aerobik i ćwiczę codziennie w domu. Trochę skorygowałam dietę. Tak naprawdę nie muszę być chuda, wystarczy jeśli nie będę flakowata. No może parę kilogramów by się przydało stracić (w biuście też może być), coby bluzki podopinać Bernadetka, od 2 tygodni przymierzam się do Montignaca, częśc zasad już u mnie funkcjonuje, ale ... ja tak lubię ziemniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 15.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Bernadetka, od 2 tygodni przymierzam się do Montignaca, częśc zasad już u mnie funkcjonuje, ale ... ja tak lubię ziemniaczki Ja przeciwnie hehe i chlebek możne nie istnieć Moja słabością sa słodycze A tak poważnie, po około 1,5 m-ca w miarę ścisłego stosowania się do zasad zgubiłam 5kg , byłam w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 15.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Bernadetko, gratuluję sukcesu! Coraz bardziej mi się MM podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.10.2009 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nie wiem dlaczego, ale ten watek w towarzystwie watku pt " Wyjadanie cukru " jakos na mnie dobrze dziala....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.10.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Elutek, Ty nie tylko Forumowicz wielki sercem, ale ale i brzuchem, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Elutek - 1 - podczas spotkania nie zauważyłem, żebyś musiała coś zrzucać...2 -pamiętaj - "kochanego ciała nigdy za wiele" Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 16.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 BERNADETKA stosujesz dietę Montignaca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Elutek - 1 - podczas spotkania nie zauważyłem, żebyś musiała coś zrzucać... 2 -pamiętaj - "kochanego ciała nigdy za wiele" Pozdrówka spotkaliśmy się, a ja nic o tym nie wiem Mały, musiałeś spotkać się z innym /chudym / elutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Eeeee...a to nie u Was przy Kostrzewie grzebałem w zastępstwie pana T.K.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.10.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Eeeee...a to nie u Was przy Kostrzewie grzebałem w zastępstwie pana T.K.? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 18.10.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 BERNADETKA stosujesz dietę Montignaca ? Ścisła stosowałam jakiś czas , teraz zostawiłam sobie podstawowe zasady.Zmieniłam zwyczajnie sposób odżywiania na "prawie" MM Zaczęłam ruszać się więcej, aerobik 2 razy w tygodniu.Nie tyję , ale nie mam tez większych sukcesów.Okazało się że mam problemy z tarczycą i myślę że tu jest pies pogrzebany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Eeeee...a to nie u Was przy Kostrzewie grzebałem w zastępstwie pana T.K.? nie Ups! to muszę iść na urlop, bo mi się już klienci mylą... W takim razie patrz punkt 2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 19.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 BERNADETKA bingo !!! ja jestem po operacji tarczycy i dlatego sama nie mogę nic ze sobą zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 22.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wklejam jako motywację http://www.wykop.pl/ramka/192726/jak-kobieta-chce-to-potrafi[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 http://ziza.ru/sites/ziza/emoticons/ohmy.gif http://ziza.ru/sites/ziza/emoticons/ohmy.gif http://ziza.ru/sites/ziza/emoticons/ohmy.gif podziałało .... jeszcze 4 lata temu ważyłam sobie 58 kilo ... dlaczego nie znowu? dzisiaj zagubionych oglądam jadąc na rowerku .... na początek 40 minut.... mam 10 kilo do zrzucenia ... dopóki nie opracuję sobie strategii - dieta "nie żryj tyle" , czyli 1000 kcal.... mam fajna książkę z polecenia : Dr. Pierre Dukan "Nie potrafię schudnąć" ... w weekend ją pochłonę i wtedy zdecyduję jak dalej .... na razie .... piszę tutaj że zaczynam żeby mieć motywację .... nie zrezygnuję bo będzie mi wstyd przez forum cel: 58 kilo .... czas start .... ktoś ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 22.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja bym zaczęła bardzo chętnie, ale od poniedziałku cel - 66 kg (174 cm wzrost) do zrzucenia - 4 kg trzeba by dużo wody też pić - ok. 3 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 http://ziza.ru/sites/ziza/emoticons/ohmy.gif http://ziza.ru/sites/ziza/emoticons/ohmy.gif http://ziza.ru/sites/ziza/emoticons/ohmy.gif podziałało .... jeszcze 4 lata temu ważyłam sobie 58 kilo ... dlaczego nie znowu? dzisiaj zagubionych oglądam jadąc na rowerku .... na początek 40 minut.... mam 10 kilo do zrzucenia ... dopóki nie opracuję sobie strategii - dieta "nie żryj tyle" , czyli 1000 kcal.... mam fajna książkę z polecenia : Dr. Pierre Dukan "Nie potrafię schudnąć" ... w weekend ją pochłonę i wtedy zdecyduję jak dalej .... na razie .... piszę tutaj że zaczynam żeby mieć motywację .... nie zrezygnuję bo będzie mi wstyd przez forum cel: 58 kilo .... czas start .... mam też tą książkę, leży w szafie od 4 miesięcy, może w końcu ją przeczytam. Może w weekend? ktoś ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 23.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ja ja od poniedziałku na Montignacu. Plus 2 x w tygodniu aerobic plus w domu ćwiczenia na płaski brzuch.Czuję się fantastycznie. Zobaczymy w poniedziałek jak wymiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ja ja od poniedziałku na Montignacu. Plus 2 x w tygodniu aerobic plus w domu ćwiczenia na płaski brzuch. Czuję się fantastycznie. Zobaczymy w poniedziałek jak wymiary:) 3mam kciuki Najważniejsze juz osiągnęłaś....[b]Czuję się fantastycznie[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts