kuleczka 06.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Daggulka !!!! Szalejesz kobieto Niezmiernie się cieszę i gratuluję oczywiście Oby tak dalej AmberWind, wpędzasz mnie wkompleksy ja dopiero po kawie i kanapeczce z łososiem wchodzę w druga fazę rozruchu porannego piłkę znam doskonale, ćwiczymy na takich na fitnesie i przyznaję że mięśnie brzucha po niczym tak nie bola jak po cwiczeniach na piłce w ogóle fanie się ćwiczy na niej, bo próbując utrzymac równowagę, aktywizujemy całe grupy mięsni A ten tubing to chyba zakupię. Mam w domu tylko hantelki i rower stacjonarny, więc myslę że przyda się na moje niedoskonałe ramiona w ogóle to myslę o zrezygnowaniu z fitnessu na rzecz siłowni. Chudnąć już nie chcę, pozostaje praca nad rzeźbą. Myślę o systemie tygodniowym: 3 razy siłownia, a do tego ze 3 razy godzina roweru w domu. Niedziela wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 06.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 laski .... 67 zdjęcie se z profila zrobiłam i z fronta w obcisłych ciuchach ... coby se porównać za te 7 kilo daggulka, teraz te foty wieszaj na lustrze w sypialni i na lodówie - naprawdę motywują takie foty jak nie wiem co (o niebo bardziej, niż takie sprzed diety) trzymam kciuki za kolejne 7 kilo ! Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 laski .... 67 zdjęcie se z profila zrobiłam i z fronta w obcisłych ciuchach ... coby se porównać za te 7 kilo daggulka, teraz te foty wieszaj na lustrze w sypialni i na lodówie - naprawdę motywują takie foty jak nie wiem co (o niebo bardziej, niż takie sprzed diety) trzymam kciuki za kolejne 7 kilo ! Pozdrawiam, Armidia kurde ... najgorsze jest to, ze jak patrze na te foty to nie jest najgorzej ... zobacz: http://img11.imageshack.us/img11/5626/dagafront11.jpg http://img253.imageshack.us/img253/4100/dagaprofil22.jpg no ale oczywiście chce ważyć swoje ukochane 60 ... choćby nie wiem co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 06.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 daggulka, masz bardzo proporcjonalną figurę z fajnym wcięciem w talii ja ważę 60 kg przy wzroście 167 cm, ale wcięcia w talii za grosz foty super, więc tym bardziej wieszaj na widocznym miejscu - zobaczysz jakie to motywujące Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jezusie!!! Daga!! Gdzie te dysproporcje babo?? Wszystko masz akuracik i dupke i biuścik! ja sobie wyobrażałam kolosa na chudych nóżkach Nieładnie jest kłamać Ps. ale minę to masz jak do akt policyjnych, jeszcze odciski palców i gites aaaa i jeszcze jedno musze wtrącić wzorki przeważnie pogrubiają, więc jesli góra poteżniejsza to na górę ciemno a na dół też ciemno hehe no ewentualnie jasno Ja bym Cię ubrała kochana tak, że 5 kilo wizualnie mniej, a uwierz, jestem w tym niezła no dobra już się nie mądrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ps. ale minę to masz jak do akt policyjnych, jeszcze odciski palców i gites bo to jest zdjęcie poglądowe a nie do żurnala a mine mam taką wkurzoną , bo zdjecia były robione na minute przed wyjściem do roboty ... robiła mi je młodsza córa i każde wychodziło zamazane ... bo ruszała aparatem - a mnie się cholernie spieszyło i dlatego nie ma tam promiennego uśmiechu a co do proporcji i wcięcia w talii .. no właśnie nie wiem jak to jest , że na zdjęciach wyglądam jak wyglądam ... a jak robie pomiary to masakra - jak z kosmosu ... , same zobaczcie: biust 108cm pas 90cm , biodra 102cm ... zupełnie nieproporcjonalnie i jak tu cholera ciuchy kupować ... a spodnie to już masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.11.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ps. A gdzie jest Arcobaleno??? Pewno nagrzeszyła i cicho siedzi Nie bój, nie bój jestem I co więcej z sukcesem na koncie - dziś waga wskazała 66,7 kg Sukcesem dla mnie jest nie tylko waga (bo tu do ideału daleko - tendencja spadkowa się liczy) ale fakt, ze trzymam się założonego planu i codziennie ćwiczę naprzemian obwodowy z orbitekiem - wczoraj na 40 min orbitreku znalazłam czas dopiero przed 22.00 ale nie odpuściłam - w ogóle jeżdże 40 min non stop bez odpoczynku i daję radę a to juz dla mnie sukces Zaraz muszę strzelić dwa obwodziki póki Jula w piaskownicy siedzi (o tej porze roku to trochę dziwne hehe) a Wiki śpi w wózku na tarasie. Rozgrzewką był spacerek po lesie daggulka Jezusie!!! Daga!! i Maryjo na dodatek !! przesadziłaś rzeczywiscie z tym opisem samej siebie też miałam inne wyobrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kulka ... kurde ... jak schudne to se garderobe wymienie i o rady wtedy poprosze no bo kurde , dzidewczyny ...opisałam jak się czuje w swoim ciele ... więc chyba widać było w opisach , ze nienajlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ...opisałam jak się czuje w swoim ciele ... więc chyba widać było w opisach , ze nienajlepiej To tak jak ja nie najlepiej, ale tez nie najgorzej - na pewno lepiej niż przy podobnej wadze po pierwszej ciąży - nie wiem z czego to wynika, ale przytyłam inaczej - nie chodzi o to, ze mniej (bo mniej i to dużo) ale inaczej - wszystko skumulowało się w udach i biodrach a góra została nieco oszczędzona w pierwszej ciazy byłam jednym wielkim antałkiem No - a tymczasem dwa obwodziki zrobione - zajęło mi to nieco ponad pół godzinki - mam nadzieję, ze to nie za krótko - w przyszłym tygodniu postaram się o 3 obwody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 daggulka, nie jest zle, ale sama wiesz, ze moze byc znacznie, znacznie lepiej Obwod w pasie u kobiet powyzej 88cm powoduje znaczny wzrost ryzyka zawalu serca i wystapienia cukrzycy ... Trzeba wiec cos z tym zrobic Oczywiscie 90 cm wcale nie jest dramatem, ale przyznaj, ze fajnie byloby miec roznice na poziomie np. 20 cm pomiedzy pasem a biustem, albo pasem a biodrami Patrzac na Ciebie z pelnym przekonaniem uwazam, ze dwa - trzy miechy i bedziesz taka laska, ze fiuuuuu, fiuuuuu ... Daje Ci czas do Sylwestra! Nie masz wiele roboty i utrzymujac diete redukcyjna z treningiem 3 - 4 razy w tygodniu po 45 - 60 minut wymodelujesz tak cialo, iz dawno nie widziane ziomalki beda robic tak kuleczka, eeeee ... o jakich kompleksach skrobiesz Jeszcze przed ferworem pracy staram sie troche rozruszac, a co do basenu, to zaden wyczyn. U mnie w redakcji albo wciskam w windzie "0" i mam lunch, albo "-1" i mam spa z basenem I tak jakos zawsze mi sie omsknie na to "-1" bo przeciez kotlet moze poczekac arcobaleno, noooo ... jestem z Ciebie dumna! Systematycznosc to jest to! Wyobrazam sobie jak jest Ci trudno wygospodarowac taki aktywny czas, wiec tym bardziej jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1257460651_by_ninel_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 o.... duża klatka mały ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 07.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1257460651_by_ninel_500.jpg to ja rezygnuję z siłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.11.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1257460651_by_ninel_500.jpg to ja rezygnuję z siłowni raaany boskie, nie pisz tylko ze w wiarygodnosc tej fotki wierzysz i wlasnie dlatego rezygnujesz z jedrnego ciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 a ja dziś zaszalałam ... na śniadanie po drodze do pracy se kupiłam tuńczyka w sosie własnym w puszce ... no i przyszłam do tej pracy , kawkę se zrobiłam , zabieram się do śniadania - patrzę na tą puszkę i myślę : tępa babo .... a otworzysz to se zapewne widelcem no i po śniadaniu po pracy o 12 zakupy , do domu , obiad zrobiłam - zanim go zrobiłam , zażarłam to jest 16.40 siedze taka najedzona ... porządki trza zrobić - a ja siedze jak balon i d... mi sie nie chce ruszyć a na obiad se wymyśliłam pod diete dukana : kurczak w kapuście kiszonej z pieczarkami i suszonymi grzybami dziś rano nadal 67 ... ale teraz jakbym się zważyła to chyba by było 70 ... tak się czuje przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 daggulka, nie szalej z tym tunczykiem za bardzo Udowodnione jest, ze zawiera pewne ilosci rteci. Oczywiscie nie ma co panikowac, ale powinno sie jesc nie wiecej niz 1 - 2 puszki na miesiac. To samo dotyczy tez np. ulubionego przeze mnie lososia. Tez tylko 1 - 2 porcje miesiecznie Za to ograniczac sie nie trzeba w sledziach, szprotach, czy makrelach. Rybacy mowia, ze najgorsze ryby to panga i ... fladra U mnie dzisiaj dzien robotny przed kompem ... nie mniej na silowni juz bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 kochana ... a ja 4 puszki tuńczyka w dwa tygodnie nie wiedziałam .... ale makrelka w lodóweczce jest .... czyli wyjście awaryjne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.11.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Amber - bez zadnych podtekstow - moze podaj swoj przykadowy dzienny jadlospis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Amber - bez zadnych podtekstow - moze podaj swoj przykadowy dzienny jadlospis. nie ma sprawy rano 4 lyzli platkow (mieszanka owsianych, zytnich i orkiszowych, bez cukru) z kilkoma mrozonymi truskawkami/malinami/jagodami, zalane polowa szklanki mleka bez laktozy trening 20 - 30 minut po treningu odzywka bialkowo-weglowodanowa o ulubionym smaku czekolady lub truskawki obiad: grillowany kurczak - co najmniej 150 - 200 g - (zamiennie z grillowana poledwica wolowa, jagniecina lub ryba), ok. 50 g ryzu (albo kaszy jaglanej, ewentualnie pelnoziarnistego makaronu), bukiet warzyw z parowara w duzych ilosciach bo lubie podwieczorek: jablko/banan/ sliwki albo inne owoce ewentualnie beztluszczowy jogurt balkanski ze zmiksowanymi owocami mrozonymi kolacja: 150 - 200 g wedzonej makreli pozno w nocy gdy pracuje: baton bialkowo-weglowodanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.11.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 daggulka ale jesteś fajna i zgrabna była u syna ale trzymałam apetyt na wodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts