satinkaa 11.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Irma ja przytyłam przy niedoczynności tarczycy, teraz (po operacji) tylko chcę powrócić do mniej więcej swojej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A ja dzisiaj zrobiłam badania z krwi na tarczycę... Jutro bedę miała.Zobaczymy co mi jest..A może stres i dlatego tyję? Pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Arniko jakie hormony robiłaś? Ja dzisiaj na samych proteinach, nic nie przytyłam od świąt mimo wyżerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 T3 i T4 Lub FT3 i FT4 nie pamiętam... ale te są płatne i to co mi przepisała doktórka z NFZ.... nie pamiętam....+ morfologia i cośtam... może cukier + mocz.... Nie ma głowy do tych wszystkich medycznych nazw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Arnika życzę Ci oby to nie była tarczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzięki... a czy to dobrze, czy źle? Moja babcia miała 3 operacje na tarczyce... i następna jej grozi... tylko, że serce nie pozwala i babcia już się boi i nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Arnika ba temat tarczycy wypowiadam się na podstawie swojej sprawy (już o tym pisałam) ale w skrócie, jak niespodziewanie zaczęłam tyć i alarmować lekarzy, to żaden się nie zainteresował powodem a mnie samej nie wpadło do głowy, że to niedoczynność tarczycy. Po 4 latach, po przypadkowej biopsji (lewy płat pełen guzków) zapadła decyzja szybkiej operacji, której nie mogłam się odrazu poddać, ponieważ opiekowałam się mamą. Po ponad roku doszło do operacji. Usunięto już oba płaty a nie tylko lewy. Teraz mam różne komplikacje (serce, ciśnienie, cukier nie mówiąc o wypadaniu włosów i doszła choroba haszimoto). Miotam się w tym wszystkim i złoszczę. Jak zauważyłaś pod opieką lekarza zaczynam pomaleńku ruszać wagę. No i każdego z kim rozmawiam, namawiam na badanie tarczycy (już dwie osoby spośród moich znajomych dzięki temu jest po operacji) więc przypilnuj Arnika dokładnie swojej tarczycy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie mam motywacji , nie mam chęci , nie mam siły coby sie odchudzać - przyznaje się, że jestem leniwa i krnąbrna ... ale stres w pracy daje mi po d.... i od świąt schudłam kilogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 O widzicie ..i ja mam hashimoto i teraz inaczej patrzę na ludzi z nadwagę i nie mówię z góry ale się zapuściła bo różnie to bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 mikopiko i też Cię lekarz za każdym razem pyta czy możesz przełykać ? a tak to w ogóle witam bratnią duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 14.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No to i ja dołączę- jeśli mogę... U mnie do zrzucenia duuużo więcej niż u Was, bo prawie 30 kg Od poniedziałku zaczynam dietę SD i mam zamiar na niej wytrzymać, bo nie mogę się juz na siebie patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 misiaiviki moje 14 to nie powrót do mojej dawnej wagi ale mnie więcej logiczne a co to dieta SD ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 14.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Hej satinka! To jest dieta smacznie dopasowana vitalii- czytałam o niej pozytywne komentarze, sama już mam do niej wgląd i wydaje się być naprawdę fajna... No ale to się jeszcze okaże... http://diety.wp.pl/pw1_818479_473eadb26c459b4b144a48108b0c06f9_p372305.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 misiaiviki dasz jakiś namiar na nią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 14.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Bardzo proszę: http://diety.wp.pl/index.php/mid/7/fid/23/odchudzanie/diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 misiaiviki wielkie dzięki, zabieram się do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Arnika ba temat tarczycy wypowiadam się na podstawie swojej sprawy (już o tym pisałam) ale w skrócie, jak niespodziewanie zaczęłam tyć i alarmować lekarzy, to żaden się nie zainteresował powodem a mnie samej nie wpadło do głowy, że to niedoczynność tarczycy. Po 4 latach, po przypadkowej biopsji (lewy płat pełen guzków) zapadła decyzja szybkiej operacji, której nie mogłam się odrazu poddać, ponieważ opiekowałam się mamą. Po ponad roku doszło do operacji. Usunięto już oba płaty a nie tylko lewy. Teraz mam różne komplikacje (serce, ciśnienie, cukier nie mówiąc o wypadaniu włosów i doszła choroba haszimoto). Miotam się w tym wszystkim i złoszczę. Jak zauważyłaś pod opieką lekarza zaczynam pomaleńku ruszać wagę. No i każdego z kim rozmawiam, namawiam na badanie tarczycy (już dwie osoby spośród moich znajomych dzięki temu jest po operacji) więc przypilnuj Arnika dokładnie swojej tarczycy pozdrawiam I wyniki mam OK. To dobrze. A tyję chyba ze stresu..... Jedni chudną, drudzy tyją. Ale nie dam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Arnika brawo, gratulacje ps. tyle się przy niedoczynności, chudnie przy nadczynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Arnika ciesz się z dobrych wyników. Ja jestem 3 dzień na proteinach. Planuję na samych proteinach byc do wtorku, potem na zmianę proteiny i warzywa. Ale zobaczymy. Dzisiaj mąż mi powiedział, że schudłam na pośladkach Ale ja biodra mam ok, gorzej brzucho i ramiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Arnika ciesz się z dobrych wyników. Ja jestem 3 dzień na proteinach. Planuję na samych proteinach byc do wtorku, potem na zmianę proteiny i warzywa. Ale zobaczymy. Dzisiaj mąż mi powiedział, że schudłam na pośladkach Ale ja biodra mam ok, gorzej brzucho i ramiona. Ania mężom to tylko pupy i piersi w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts