rrmi 06.08.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 mi tez zaimponowales pattaya ta wiedza moj maz to pokazuje ...ze o taki ma byc... ale nie przeszkadzam , widze , ze tu sie jakies uczucie rodzi w bolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 08.08.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 RRMMI nie wiem o czym mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 RRMMI nie wiem o czym mówisz. ja mowie o nowej forumowej przyjazni a o czy Ty pomyslals ?? powiedz lepiej jak te ziola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 09.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 RRMMI nie wiem o czym mówisz. ja mowie o nowej forumowej przyjazni a o czy Ty pomyslals ?? powiedz lepiej jak te ziola jeszcze mi nie doszły-czekam.Zamówiłam te w tabletkach.Bo niecierpie herbatek. Ostatnio opycham sie cały dzien arbuzami i o dziwo 2 kilo w dół.Moze to dlatego,że mają tyle wody.Pamietam jak rzucałam palenie ,to mąż namówił mnie bym piła 2-3 litry wody.To wtedy schudłam zamiast przytyć po cygarowej abstynencji.Jednak ja cholernie nielubie pić,ani wody ani soków.Jedyny płyn w ciągu całego dnia to jedna kawa ,czasem jakas zupa.To pewnie dlatego te nadliczbowe kilogramki Ale mnie nigdy nie chce sie pić .No może czasem dobre winko ,raz na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.08.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Aga, a ty co? Już wszystkie papiery załatwiłaś, że ci wdzięki niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 09.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Aga, a ty co? Już wszystkie papiery załatwiłaś, że ci wdzięki niepotrzebne. klata to mi spada na koniec tak więc biust w stosunku do ciała własciwie robi sie wiekszy działanie ma więc mocniejsze a papiery to na etapie zastanawiania sie nad zmianami w projekcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.08.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Poprosimy o zdjęcie omawianego wycinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 10.08.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 którego? Tego co spada czy tego co sie uwypukla??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.08.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Oczywiście wypukłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 10.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No tak,żonę zamęczył,a teraz mu brakuje wypukłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.08.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Żona ma 92cm w biuście.58-59 w pasie89-90 w biodrach.170cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 10.08.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 nieżle.Modelka chyba.Coś mi sie zbyt dobrze znasz na wymiarach i rozmiarach Projektant mody czy jak??? 128/78/100 175 wzrostu.A co???Tez sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 14.09.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ummmmmm nikt sie nie oprze bo nie na tym zycie polega zeby sobie wszytskiego odmawiac co nie?? Jak ja dawno podgrzybkow nie jadlam aaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.09.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 I po co ja tu zaglądałam ??? Żurek mnie będzie ścigał do późnego popołudnia a tu trzeba się mooocno skupić http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/107/10794.jpg Jak mam parszywy humor do tego 3 pomidory dodaję by się oczy cieszyły . Oczywiście bez jakiegokolwiek dodatku w formie pieczywa . Wyżerka starcza do popołudnia.( GUZIK STARCZA! musi starczyć !! ) W kwestii balonów pani Mani: cóś jak w sposobie rrmi i dowcipie o blondynce , złotej rybce i krzywych palcach ( "taakie mają być ") To masować, przemasowywać zapasy z dołu do góry czy jak ??? Idzie zimnica, łatwiej będzie gubić to i owo. ( oddała bym pół życia za eklerkę, pajdę chleba z masłem i miodem, musli i winogrona - dokładam jeszcze chleb ze smalcem , pieczone ziemniaki, frytki , pierogi, naleśniki, pizzę spagetti itd itd) Na pocieszenie tylko wspomnę o kolejnej znajomej co to mnie długo nie wiedziała : " jak to zrobiłaś ????" Jak to jak. Patrz wyżej. Zmarnowałam swoje życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ( oddała bym pół życia za eklerkę, pajdę chleba z masłem i miodem, musli i winogrona - dokładam jeszcze chleb ze smalcem , pieczone ziemniaki, frytki , pierogi, naleśniki, pizzę spagetti itd itd) Na pocieszenie tylko wspomnę o kolejnej znajomej co to mnie długo nie wiedziała : " jak to zrobiłaś ????" Jak to jak. Patrz wyżej. Zmarnowałam swoje życie. Ziabko a moze nie warto? Zrobilo mi sie bardzo przykro jak przeczytalam Na pocieszenie powiem Ci , ze jak tak dawno nie jadlas chleba ze smalcem to pewnie by Ci zaszkodzil. I nie mow prosze , ze zmarnowalas swoje zycie , choc mysle , ze wysoki jest ten Twoj koszt odchudzania , raczej za wysoki pozdrwaiam Cie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.09.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 rrmi z tą bidą nie jest tak fatalnie . Jedni żyją bez tego, inni bez owego , a ja se żyję bez pajdy chleba ze smalcem. I też jest piiiiknie Gibkość ruchów się zwiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2005 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 a ja se żyję bez pajdy chleba ze smalcem. Wiesz co Ziaba , to ja za Ciebie jutro zjem ten chleb ze smalcem , poswiece sie , pobiegne do sklepu , kupie i zrobie sobie uczte Moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.09.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Mamy trzy Edyty. Uffff... Ale ciast napiekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 27.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witam Ja co prawda nie muszę się odchudzać,ale mojej żonce by się przydało trochę zrzucić, powiedzcie jak ją do tego delikatnie namówić i zmotywować........... pozdrawiam wytrwałych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Delikatnie manykes ty sobie przed próbami nagabywania skladkę ubezpieczenia podnieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts