arcobaleno 14.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ja to po obiedzie często mam ochotę na coś słodkiego - choćny nie wiem jaki był obfity.. Wcześniej musiałam zjeść choćby kostkę czekolady, albo łyżeczkę nutelli a teraz jak zaczęłam się pilnować z jedzeniem to po prostu przeczekuję ten "napad" Od kilku dni chodzę na cwiczenia i saunę a do południa "ćwiczę" we własnym ogródku i spaceruję z wózkiem, zeby uśpić córcię Mam nadzieję,ze jakieś efekty będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Nie no..majcia !! Niezłe zgranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 14.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Nie no..majcia !! Niezłe zgranie Hihi jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A ja po obiedzie mam ochote zawsze na cos slodkiego Nawet jak obiad byl bardzo syty i brzuchol mi peka z przejedzienia Cholibka ja też tak mam. Najedzona jak bąk, już nawet kęs obiadu sie nie zmieści, ale zaraz po obiadku kawa i ciacho - no i to jakoś się mieści Jak ja to robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A ja po obiedzie mam ochote zawsze na cos slodkiego Nawet jak obiad byl bardzo syty i brzuchol mi peka z przejedzienia Cholibka ja też tak mam. Najedzona jak bąk, już nawet kęs obiadu sie nie zmieści, ale zaraz po obiadku kawa i ciacho - no i to jakoś się mieści Jak ja to robię? ja tez tak mam . Jest na to prosty sposób, trzeba poprostu zaraz po obiedzie umyć zeby . Tylko, że częściej jednak skusze się na to słodkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ostatnio to chyba coś takiego w powietrzu było, bo ja też się obżarłam przedwczoraj Wróciłam z siłowni, jeszcze w drodze do domu żadnego głodu nie czułam, ale jak zaczęłam szykować kolację dla rodzinki Matko jedyna, szynkę popychałam słodkim twarożkiem Tak mnie na mięso i twaróg wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Eee tam kuleczka szynka i twaróg spali się Słodycze to zmora dopiero włazi w boczki i nie chce potem wyjść. Boże daj mi silną wolę żebym tyle tego słodkiego nie jadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Na słodkie podobno pomaga branie chromu w tabl. Spali się mówisz.....już się w nocy część spaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mówisz podobno chrom pomaga?! Musze spróbować, bo jestem zdesperowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 z tym chromem, to potwierdzam. Biore od tygodnia. Słodyczy 0. Chociaz może to trochę i autosugestia. Przed rokiem, jak sobie ten chrom kupiłam to mi się słodkiego odechciało samo i wcale go nie brałam.No a potem zaczęłam jeśc słodkie, ale to juz jesień przyszła, trzeba się było uszczęśliwiać.Tera przyszła dopiero na niego pora. Na mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ja kiedys brałam chrom i .....jadłam słodycze tak jakbym go nie brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Aga daj mi szansę! Nie zabijaj tak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 14.03.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ja biore od miesiaca bio cla z zielona herbata i powiem tak : cera mi sie bardzo poprawila no i jakby ciutke sie uda zmniejszyly wg. producenta powinnam tez miec mniejszy apetyt ... no ale na mnie to niestety nie dziala i apetyt jest i to spory Aha staram sie tez cwiczyc 3 razy w tygodniu ale roznie mi to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 14.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a tak z innej bajki .... myslalyscie kiedys zeby sobie cos poprawic poprzez operacje plastyczne ??? Ja chetnie bym biust zrobila .... no ale sie boje no i kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ja biore od miesiaca bio cla z zielona herbata i powiem tak : cera mi sie bardzo poprawila no i jakby ciutke sie uda zmniejszyly wg. producenta powinnam tez miec mniejszy apetyt ... no ale na mnie to niestety nie dziala i apetyt jest i to spory Aha staram sie tez cwiczyc 3 razy w tygodniu ale roznie mi to wychodzi tez biorę, od kilku dni, efekt narazie jeszcze marny, ale jak się odchudzałam 2 lata temu to brałam i faktycznie apatyt miałam mniejszy ( albo znowu autosugestia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a tak z innej bajki .... myslalyscie kiedys zeby sobie cos poprawic poprzez operacje plastyczne ??? Ja chetnie bym biust zrobila .... no ale sie boje no i kasa ja to bym sobie troche odessała..... a cycki tez, bo mi troche wisiec zaczynają , ale mąż mówi, że te robione sa niemiłe w dotyku ( bo on już niejednych dotykał ), więc generalnie sa tylko dla oka, chociaz Mandaryna twierdziła, że poprawiają bardzo samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.03.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 właśnie zjadłam obiad i teraz do słodyczy mnie pchaaaaa....chyba pójdę sobie zapalić - moze mi minie Co do bio cla - kiedyś brałam kilka miesięcy i efekty (przy dodatkowych ćwiczeniach) są niekwestionowane, jednak po odstawieniu łatwo o efekt jojo. Brałam też L-karnitynę Olipmu - to samo. Ja teraz postaram się trochę odchudzić bez dopalaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.03.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dajcie spokój dziewczyny! Wrzućcie w wyszukiwarkę o operacjach plastycznych - wiele klinik pokazuje nawet filmiki z poszczególnych zabiegów, a jeszcze więcej ma fotki z "przed" i "po". I chociaż to materiał reklamowy to nieraz to "po" wygląda gorzej niż przed. Trzeba naprawdę mieć poważny problem, żeby to miało sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ja to mam jojo, bo kocham jeść, a za mało mam ruchu. Jak w miare obżarstwo kontroluję i chociaz trochę ćwiczę trzymam wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 14.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dajcie spokój dziewczyny! Wrzućcie w wyszukiwarkę o operacjach plastycznych - wiele klinik pokazuje nawet filmiki z poszczególnych zabiegów, a jeszcze więcej ma fotki z "przed" i "po". I chociaż to materiał reklamowy to nieraz to "po" wygląda gorzej niż przed. Trzeba naprawdę mieć poważny problem, żeby to miało sens. ale pomarzyć se mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts