mikopiko 14.03.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ale wpadłam na was !!! zupełnie nie chcący !!! A ja już na siebie patrzeć nie mogę !!!!!!! od poniedziałku ostro się wzięłam za siebie !!!! Chce dojść do 65 (a tu nie chodzi o 3 kg)!!! Jak dojdę to powiem ile ważyłam Trzymajcie kciuki idę na rowerek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 14.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dziewczyny, ja to sobie nie wyobrażam, że obiadku nie mozna poprawic czymś słodkim. A kawa bez ciasteczka albo czekoladki po prostu nie smakuje. Nie miejcie wyrzutów, bo przez to wam idzie w biodra. A z tym poprawianiem nartury, to ja bym chętnie poprawiła, ale też się boję. No i za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dziewczyny, kupiłam chrom. Juz wzięłam jedną tabletke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.03.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ola, nie chcę Cię zabijać ja jestem po operacjach...nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 14.03.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Od dzis zaczelam jeszcze brac dodatkowo przed cwiczeniami l-karnityne Olimpu Slyszalam ze bardzo pomaga jak sie cwiczy.... zobaczymy A jesli chodzi o operacje to dawno bym sie zdecydowala gdyby nie strach przed bolem no i jeszcze strach przed tym ze bedzie gorzej PO niz PRZED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dziewczyny, ja to sobie nie wyobrażam, że obiadku nie mozna poprawic czymś słodkim. A kawa bez ciasteczka albo czekoladki po prostu nie smakuje. Nie miejcie wyrzutów, bo przez to wam idzie w biodra. Oj, przestań demoralizować Towarzystwo się wzajemnie wspiera, a Ty tu z takim tekstem.... Oj, jak popłynę będziesz mnie miała na sumieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dziewczyny jestem tak naładowana pozytywną energią, że wierzę, ze mi się uda. Musi się udać! Ale jak mnie naszło na te zrzucanie, no szok A no tak, druga tabletka chromu zostala połknięta i guzik autosugesta sie włączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ola, jadłaś coś słodkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ola, jadłaś coś słodkiego? Aga, jeszcze nie ale po głowie mi chodzą czekoladki, ciasteczka i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 no i własnie... u mnie tez jeste ten problem, że po głowie chodzą i nie zawsze potrafię powiedzić im: NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ag-niesz-ko! Nie kuś Ja jem słodycze tylko w weekendy. (Słodycze typu czekolada, ciastka). Owoce są słodkie. Banany, np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Owoców przeważnie nie jem, właśnie skończyłam sałatkę z sałaty, pomidora, papryki i jajeczka..doprawione kapka oleju, octem jabłbowym, czosnkiem, bazylią.Na obiadek zjem gotowane warzywka z hortexu "warzywa do drobiu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dziewczyny, a próbowałyście kiedys diety South Beach? Ja tak, jakis miesiac przed ciaza, schudlam wtedy cztery kilo ( ktorych to nie moglam zgubic od paru lat) i co najlepsze po ciazy wrocilam do wagi bez tych 4 zgubionych wczesniej Teraz sie znowu przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a co to za dieta? Jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dieta ogolnie mowiac, wykluczajaca weglowodany proste, ktore to odpowiadaja za wahania poziomu cukru we krwi i napady apetytu.Podzielona jest na trzy etapy, przy czym etap trzeci wlasciwie trwac powinien dozywotnio, czyli laczy sie ze zmiana nawykow zywieniowych.Nie liczy sie kalorii, je sie wlasciwie, ile sie chce, trzeba tylko wiedziec, co jesc. W gruncie rzeczy jest to bardzo prosta do stosowania i bardzo smaczna dieta. Ja ja wybralam, bo nie lubie takich diet, gdzie trzeba sie scisle trzymac jakichs tam wytycznych typu: na sniadanie 125 g czegos tam, a na obiad 54 g czegos innego.Wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 więcej, więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 więcej, więcej, więcej Ja bliżej lata chcę sobie zafundować jakąś typową dietkę. Otej też już coś tam słyszałam ale mało dokładnie. Na razie się trzymam bez kolacji, podjadania między posiłkami i słodyczy w tygodniu.(na weekend owszem). Jem wszystko na co mam ochotę - normalne obiady i śniadania - tylko mniej. A i pijam sobie do śniadania herbatkę slim figura. Powinno się przy typowej kuracji pić 3 dziennie, ale ja piję jedną czasem dwie i myślę sobie,z e to i tak zdrowiej niż zwykła herbata. No i ćwiczę Zaczęłam jeździć z teściową na vacuwel - to bieżnia pod cisnieniem - spacery półgodzinne. Jak na razie chodzę na to codziennie (oprócz weekendów) - dzisiaj będzie mój 8-spacer. Efekty już widać po ubraniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 elutek, ale awatarek! Będziemy się zapatrzać i chudnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 elutek, awatarka Ci zazdraszczam pasowałby do mojego nicka muszę poszukać czegoś w tym koncepcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts