agnieszkakusi 19.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dlatego wolę podchodzić do tego w ten sposób, bo wtedy nie stresuję się tym, że nie mogę czegoś zjeść...jak "zgrzeszę" nie będę miała wyrzutów sumienia w tygodniu jem naprawdę mało więc zobaczymy jakie będą efekty...kiedyś potrafiłam o 21 zamówić pizzę lub spaghetti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam "odchudzaczki" Widze, ze kryzys wystapil jeszcze przed Dla zainteresowanych: dieta South Beach nie jest w zasadzie dieta odchudzajaca. Jest to dieta stworzona przez kardiologa dla chorych na serce. Efekt odchudzajacy jest wlasciwie efektem ubocznym dwutygodniowego postu od cukru celem unormowania wydzielania insuliny. Jak ktos nie chce sie katowac I etapem, moze od razu przejsc do II. South Beach jest raczej stylem odzywiania, zmienia sposob odzywiania na zdrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam "odchudzaczki" Widze, ze kryzys wystapil jeszcze przed Dla zainteresowanych: dieta South Beach nie jest w zasadzie dieta odchudzajaca. Jest to dieta stworzona przez kardiologa dla chorych na serce. Efekt odchudzajacy jest wlasciwie efektem ubocznym dwutygodniowego postu od cukru celem unormowania wydzielania insuliny. Jak ktos nie chce sie katowac I etapem, moze od razu przejsc do II. South Beach jest raczej stylem odzywiania, zmienia sposob odzywiania na zdrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dlatego ja poprostu sama robie sobie jadłospisnie jem pieczywa, smażańców i bardzo dużo ćwiczę!- efekt 2,5 kg po tygodniu!wiem nie mam się czego cieszyć bo to na razie jest złudne, nie widać po ubraniach ale z waszym wsparciem i pod waszym okiem muszę dać radę iść dalej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja już po dietetycznym śniadanku - bardzo pyszne było i najadłam się do syta - ciekawe kiedy zachce mi się czegoś słodkiego Na wszelki wypadek zaopatrzyłam się w słodzik w proszku i jak mnie dopadnie słodyczowy głód to zrobię sobie oszukany kogel-mogel Sama jestem ciekawa ile wytrzymam - zakładam oczywiście, że całe dwa tygodnie, no ale...czasem silna wola robi mi psikusy A wiecie co było najgrsze - przygotowuja,c sobie śniadanko jednocześnie robiłam dla córci bułeczkę z masełkiem i kroiłam w "słupki" - najgorsze było opanować się przed podjadaniem i to nie żeby mi się specjalnie tej bułki chciało - po prostu taki durny, mechaniczny nawyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dziewczyny ja się dzielnie trzymam od czwartku. Głodna nie chodzę, chętka na coś slodkiego prawie nie istnieje. Wczoraj byłam w gościnie i stały dwa pyszne ciasta, nawet kawałka nie zjadłam. I nie cierpałam z tego powodu. Wkurza mnie tylko to, że w sklepach gdzie robię zakupy produktów z małą ilością albo bez tłuszczu jest jak na lekarstwo. Ale jakoś sobie radzę Czekam na efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dziewczyny ja się dzielnie trzymam od czwartku. Głodna nie chodzę, chętka na coś slodkiego prawie nie istnieje. Wczoraj byłam w gościnie i stały dwa pyszne ciasta, nawet kawałka nie zjadłam. I nie cierpałam z tego powodu. Wkurza mnie tylko to, że w sklepach gdzie robię zakupy produktów z małą ilością albo bez tłuszczu jest jak na lekarstwo. Ale jakoś sobie radzę Czekam na efekty! Ola a ty ile chcesz rzucić bo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ola a ty ile chcesz rzucić bo nie pamiętam Zaplanowałam sobie 6 kg. Jak będzie 5 to nie będe plakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 to dodaj sobie 9 i wiesz ile chce schudnąć! ścigamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ps. tylko nie mów nikomu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 19.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dwa tygodnie starań a dziś waga pokazała cały JEDEN KILOGRAM mniej Shit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dwa tygodnie starań a dziś waga pokazała cały JEDEN KILOGRAM mniej Shit wagi to som gupie A po sobie nie widzisz różnicy ? Albo po ubraniach? A jakie to starania - konkretna dieta czy po prostu nżt ? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.03.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Arcobaleno - WOW to Ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 19.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dwa tygodnie starań a dziś waga pokazała cały JEDEN KILOGRAM mniej Shit wagi to som gupie A po sobie nie widzisz różnicy ? Albo po ubraniach? A jakie to starania - konkretna dieta czy po prostu nżt ? [/i] NŻT, brak kolacji i ćwiczenia ... zła jestem Specjalnie nie wazyłam sie dwa tygodnie, żeby było efekty widać. wydawało mi się, że coś sie ruszyło... ale może to atosugestia faktycznie, głupie som wamgi i już! Albo popsute... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ola - to ja - z tym rozwianym włosem jak mietła wyglądam trza do fryzjera koniecznie !! Paulka - nie rezygnuj !! Organizm może dopiero zaskoczy - albo wagę masz popsutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.03.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 No piknie wyglądasz Arcobaleno - nio nio nio Zupełnie inaczej niż w poprzednim avatarku. Tylko jakoś nie mogę się dopatrzeć co Ty chcesz zrzucać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Tylko jakoś nie mogę się dopatrzeć co Ty chcesz zrzucać! bardziej z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dziewczyny, a ogladalyscie kiedys program: Jestes tym, co jesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.03.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 to ten,w którym ta babka przychodzi i układa im dietę? A wczesniej pokazuje na dużym stole co zjedli w przeciągu tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 to ten,w którym ta babka przychodzi i układa im dietę? A wczesniej pokazuje na dużym stole co zjedli w przeciągu tygodnia? i ten co ogląda .... ku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts