agnieszkakusi 23.03.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Joshi, ja mam do zrzucenia ok. 10 kg. Ważę w tej chwili 66 kg i nie wstydzę się tego i nie rusza mnie, że ktoś może pomysleć "ale gruba, ta ma do zrzucenia". Jesteśmy po to, żeby się wspierać i dodawać otuchy. Każda ma wagę, w której czuje się dobrze i do której chce dojść. Ja marzę o jakiś 55-56 kg, ale nie wiem czy to realne. Tyle ważyłam przed ciążą i chciałabym do tej wagi wrócić. Nie jesteśmy od tego, żeby kogoś krytykować. Jeśli chcesz zacząć dietę i chcesz się z nami podzielić swoimi uwagami, radościami i chwilamiu słabości to po to tu jesteśmy Poza tym może masz jakies fajne dietetyczne przepisy i podzielisz się nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no ale ! mi do chudości duużo brakuje W zasadzie powinnam się mocno udzielać w tym wątku, ale tego nie robię. Wiecie dlaczego ? Bo szlak mnie trafia jak takie osoby jak arcobaleno mówią o konieczności odchudzania. Aż się boję myśleć co takie dziewczyny myślą o takich jak ja... Przepraszam za szczerość, ale wkurza mnie to... JoShi - po co patrzec na innych - ja patrzę tylko na siebie i wiem w jakiej sylwetce się dobrze czuję a w jakiej już nie W ciąży przytyłam prawie 30 kg i czułam się bardzo źle a teraz robię wszystko,żeby wrócić do swojej figury. Jak byłam gruba to wszystkie chudsze ode mnie wydawały mi się szczypiorkami a wraz z utratą kilogramów inaczej to już widzę Ja chce schudnąć to się odchudzam - Ty jak nie chcesz to przecież nie mus - najważniejsze, żeby dobrze czuc się sama ze sobą. No..i nie nerwujsja mi sie tu na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 aa...i jeszcze Aż się boję myśleć co takie dziewczyny myślą o takich jak ja... nic nie myślę - znam kilka fantastycznych osób, które mają dużo kilogramów i bardzo je lubię - co mnie obchodzi jak wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no ale ! mi do chudości duużo brakuje W zasadzie powinnam się mocno udzielać w tym wątku, ale tego nie robię. Wiecie dlaczego ? Bo szlak mnie trafia jak takie osoby jak arcobaleno mówią o konieczności odchudzania. Aż się boję myśleć co takie dziewczyny myślą o takich jak ja... Przepraszam za szczerość, ale wkurza mnie to... JoShi my tu różne som I chudsze i grubsze, średnie, niskie i wysokie Łączy nas to, że chcemy schudnąć, nieważne 2, 5 czy 15 kilo. Jeśli źle się czujesz ze swoją sylwetką, to przyłącz się do nas Jeśli jest zupełnie odwrotnie, to super Właśnie o to w życiu chodzi, aby być w zgodzie z samym sobą No to jak będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a mi się po 2 tyg waga zatrzymała...... schudłam prawie 4 kg i...stop ...idę na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No to się pochwalę. Wróciłam z treningu, a po prysznicu sięgnęłam po Guam. Siedzę i chudnę Nie wiem jak można nie lubić tego zapachu, mnie się kojarzy z wakacjami nad morzem, albo z dobrym SPA. Bardziej mnie wkurza ograniczenie ruchowe. ALe chyba sobie zrobię przerwę na film. No to wszystkiego najszczuplejszego koleżankom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No to się pochwalę. Wróciłam z treningu, a po prysznicu sięgnęłam po Guam. Siedzę i chudnę Nie wiem jak można nie lubić tego zapachu, mnie się kojarzy z wakacjami nad morzem, albo z dobrym SPA. Bardziej mnie wkurza ograniczenie ruchowe. ALe chyba sobie zrobię przerwę na film. No to wszystkiego najszczuplejszego koleżankom. ja też się zawijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Godzinkę temu wróciłam z callanetics Całkiem przyjemne wygibasy Dziś to już na prawdę po ciuchach widać różnicę Robiłam na kolację dziatwie bułki z masełkiem i dżemem, do tego kakao Ten zapach cudny.............prawie mnie skręca!!!!! gdybym nie widziała efektów, to bym się złamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.03.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No ja niestety worek pokutny na głowę muszę włożyć. Pyszczyłam na diety, ale chyba muszę sobie coś zredukować Nie idzie tak szybko jak bym chciała. Ale ja to jeszcze pokonam. Tylko słonko, niech słonko już będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A widzisz bratki Witaj spowrotem wśród dietujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.03.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A ja wczoraj miałam tak ochotę na słodkie, ze teściowa chcąc się zapewne odwdzieczyc za moje codzienne przygotowywanie dietetycznych obiadków dla nas obu (odchudza się ze mną - ale ona to ma duużo wiecej do zrzucenia) zrobiła na kolację słodkie omlety Na słodziku. Z twarożkiem wiejskim light i cynamonem Nie było to moze mistrzostwo kulinarne, ale wyglądały rewelacyjnie a po naszym poście smakowały cudnie Aaa no i jezszce coś ważnego Wczoraj cały dzień waga wskazywała 56,0 - w końcu !! A dziś rano na golaska nawet 55,5 - łaaaaaa !!!! A zaraz potem się zepsuła zamiast cyferek pokazyje jakieś dziwne znaki - mam nadzieję, ze to tylko baterie (niewymieniane od doobrych lat). Tak czy inaczej te wskaźniki mnie tak motywują jak nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 arcobaleno, to Ty się w ciuchach ważysz??? Ja zawsze na golaska A jeśli chodzi o wagę, to na pewno baterie moja też tak wariuje jak baterie słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 arcobaleno, to Ty się w ciuchach ważysz??? Ja zawsze na golaska . ja też i do tego zrańca..na pusty żołądek a jak myję włosy to najpierw muszę je dobrze wysuszyć, żeby moja waga nie była powiększona o wodę na włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja się ważę prawie za każdym razem jak wchodzę do łazienki - jak jestem w ciuchach to zawsze jest pół kg albo kg wiecej - a rano i wieczorem to te najmniejsze wartosći Na mokre włosy też biorę poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja się ważę prawie za każdym razem jak wchodzę do łazienki - jak jestem w ciuchach to zawsze jest pół kg albo kg wiecej - a rano i wieczorem to te najmniejsze wartosći Na mokre włosy też biorę poprawkę a myślałam, że to tylko ja tak mam ale wieczorem nie odważyłabym się a nuż by więcej było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Cześć odchudzającym w to niedzielne południe Niedziela, jak to niedziela, wiadomo, rodzinne obiadki, ciasta i kawki........ Dajecie radę? Dzisiaj na sniadanie zrobiłam sobie jajecznicę z 2 jajek na pomidorach. I zemdliło mnie. Zdecydowanie mam dość jajek Mam również dość kapusty, sałaty, pomidirów, ogórków..... Ratują mnie jeszcze pieczarki, jogurt naturalny, filet drobiowy, i z indyka, ryby... chłopaki zajadają chałkę z masełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 kuleczka - ja jestem w o tyle dobrej sytuacji, ze odchudzam się razem z teściową a chłopy na niedzielę wybyli z domu Ogólnie też mam dość jajek i warzyw ale jak tyle wytrzymałam to dam radę - toż to już półmetek !! Wczoraj przeglądałam różne zdjęcia sprzed roku - i jak patrzę tam na siebie to mam większą motywację bo nie chcę już nigdy tak wygladać Pokazałabym Wam, ale się wstydzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 25.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 witam poczytałam, poczytałam i zdecydowałam się, no bo jak wam tak dobrze idzie, to może i mi się uda zaczynam od jutra, trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts