Gość elutek 28.03.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dzięki, dziewczyny. Wyjaśnienie: nie schudłam tyle w czasie tej "naszej" diety. Już od jakiegos czasu mocno ograniczyłam słodycze, pieczywo, makarony, ale częściej miewałam "grzeszki". Jednak na zasadzie takiej, że bez wyrzutów sumienia. I to chyba jest najprostsze. Po zimie mocno brakowało mi warzyw Poza tym odstawiłam hormony i to chyba teżma jakiś wpływ. Ale ta waga mnie teraz jeszcze bardziej zmotywowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Agaaaaa Brawo Na lato będziesz laska że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kuleczka, dzięki Mam nadzieję, że jeszcze z 5 kg uda mi się zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Arcobaleno!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No wlasnie, chyba nie schudla az tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Wczoraj wkurzona moją wagą, która non stop pokazywał, że ważę 65 lub 67 kg, kupiłam nową wagę. Widziałam, że cos jest nie tak, bo schudłam, ale waga za nic nie chciała tego pokazywać . I ważę...61,60 jeszcez 6 kg i osiągnę moją upragnioną wagę. Z tego wszystkiego dziś zamiast zawozić córkę autem do żłobka poszłam z nią o 6.00 na poranny spacer No sąsiadka jestem z Ciebie dumna Czy moge wpaść sie zważyć? Bo moja waga ciągle nieczynna. Wczoraj zaliczyłam fryzjera i ścięłam włosy na krótko. Poza tym odwiedziłam kilka sklepów z ciuchami w poszukiwaniu kiecki na wesele, które mnie czekam 14 kwietnia. Mierzyłam i nie mogłam wyjść z podziwu, jaka ja płaska w brzuchu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ola, zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Jestem !!!!! Taka piękna pogoda., że w domu prawie nie siedzę tylko na zewnątrz pracujemy Mąż w końcu zrobił przerwę od dodatkowej pracy i w domu jest o ludzkiej porze, więc mozemy jeszcze sporo popracować na ogrodzie - wczoraj sama przekopałam skarpę i posadziłam cyprysiki na żywopłot (nie podobają mi się ale teściom zostało, więc wkopałam - a niech sobie rosną od zewnętrznej strony). Co do diety..............wczoraj miałam jej totalnie dość - normalnie niedobrze mi się robi jak lodówkę otwieram i mam sobie zrobić jedzenie....no i ognisko wczoraj było wieczorem...no i teściowa mnie namówiła na pół kiełbaski powiedziała, ze nam się należy po ciężkim dniu pracy Jeszcze mi kilka dni zostało do drugiego etapu, więc to pociągnę w miarę sił i możliwosći Moja waga się zbuntowała totalnie i nie chce nic wyświetlać - muszę kupić nowe baterie. A w ogóle mam @ i pewnie i tak więcej ważę.. Kuleczka - Ty się widzę trzymasz świetnie ! agnieszkakusi - ale super z ta wagą !! Od razu lepsza motywacja, prawda ? No dziewczyny - wiosna przyszła, więcej ruchu [ewnie będziemy miały, więcej energii - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Hej - z powodu kielbaski nie musisz miec wyrzutow sumienia - chyba ze do niej tona keczupku i jakis chlebek byl??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Hej - z powodu kielbaski nie musisz miec wyrzutow sumienia - chyba ze do niej tona keczupku i jakis chlebek byl??? tona to nie ale odrobina..i chlebka też dwa gryzki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dołączam do odchudzających. Nawet nie myślałam, że tu coś takiego jest. Ja odchudzam się od półtora miesiąca z dietą Vitalija - smacznie dopasowana. Wykupiłam ją na stronie internetowej 49 zł za miesiąc i mam 5 kilo za sobą. Dieta nie przekracza 1100 kcal dziennie. Piję dużo wody z cytryną, jem dużo białka, ostatni posiłek przed 18.00. A jedzenia jest tyle, że nie chodze głodna. Dużo warzyw - zazwyczaj mrożonki ( na obiad), sałatki. Czuję się świetnie. Mam już jedną dietę za sobą. 4 lata temu schudłam 15 kg. Ale wrzuciłam (patrz stresy i słodycze). Teraz zostało mi jeszcze 12. Ale do lata jeszcze troszkę czasu więc....Podaję adres strony. Można uzyskac dużo informacji na temat odchudzania.http://www.vitalia.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ja kiedys ja wykupiłam i ...nie używałam...rozpusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A ja wykupiłam pod warunkiem (który postawił mi mąż) że będę stosować. No i nie mam wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 duzo różni się od tej, którą my stosujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 28.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 sposób sprawdzony - pół roku chore dzieci, nie śpisz, nie jesz, stres i 8 kg mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.03.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 śniadanie- zazwyczaj płatki różnego rodzaju z mlekiem albo musli z jogurtami naturalnymi, lunch - chleb żytni, graham z żółtym serem, wędliną drobiową, pomidorki, ogóreczki, rzodkiewki itp, obiad - mrożonki, ryby, drób. Zero słodyczy, cukru. Ziemniaki tylko w łupinkach - max 2 szt. dziennie, zero makaronów, ryż tylko brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.03.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 sposób sprawdzony - pół roku chore dzieci, nie śpisz, nie jesz, stres i 8 kg mniej ja przeszłam rok temu stres związany z problemami małżeńskimi i wrzuciłam 10 kg. także nerwy to nie reguła. ja na stres reaguje obżarstwem słodyczowym niestety. lodówka wtedy jest pusta za to barek z czekoladą pełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kuleczka - Ty się widzę trzymasz świetnie ! Yyyyyyy, ten tego.....jakby to powiedzieć zjadłam dzisiaj pół tabliczki mlecznej czekolady jakoś nigdy za czekoladą nie szalałam, ale dzisiaj lezała sobie na stole i mnie wołała tak "Ula.....jestem taka pyszna, rozpływam się w ustach, słodziutka, zasłużyłaś sobie........i tak ćwiczysz, mało jesz................... chudniesz, odrobina ci nie zaszkodzi....." Serio tak mówiła do mnie i zjadłam pół Po połowie przestała gadać wreszcie Cóż, jutro rano wytrzęsę na fitnesie. Będzie ostrrro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 28.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gratulki dziewczyny Ja niestety nie mam się czym pochwalić Przedwczoraj i wczoraj jeszcze się trzymałam, ale dziś czysta rozpacz - łącznie z czipsami, czekoladą i tartą Jak dalej utrzymam taką dietę to do Świąt nie tylko nie stracę 1 kg, ale zyskam ze 3 No dobra, biorę się w garść i jutro zaczynam od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts