mati_sowee 10.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ja od rana na wodzie mineralnej - trzeba troche oczyscic organizm - dobrze ze swieta sa tylko dwa razy w roku (oczywiscie poz wzgledem ilosci spozywanego jedzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 10.04.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dodatkowe kilogramy nie sa takie straszne. Jednak najgorsze, co moze byc to zatluszczony tylek. Tzw. kwadrat http://img265.imageshack.us/img265/4018/brudnenogitd0.th.jpg i z tym naprawde juz ciezko wygrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.04.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dodatkowe kilogramy nie sa takie straszne. Jednak najgorsze, co moze byc to zatluszczony tylek. Tzw. kwadrat http://img265.imageshack.us/img265/4018/brudnenogitd0.th.jpg i z tym naprawde juz ciezko wygrac. Nie ma to jak męska ocena Krótko i na temat. Ale wiesz to z autopsji, czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 10.04.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jako samiec czesto oko zawieszam na "zaokraglonych ksztaltach" , jednak czasami czlowiek sie nadzieje na katy kwadratu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jako samiec czesto oko zawieszam na "zaokraglonych ksztaltach" , jednak czasami czlowiek sie nadzieje na katy kwadratu . Dla każdego coś innego znajdzie się i amator kantów Ale mam mdłości dzisiaj organizm sam narzucił sobie dietę, nie mogę patrzeć na jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ale mam mdłości dzisiaj organizm sam narzucił sobie dietę, nie mogę patrzeć na jedzenie Zazdraszczam . Ja zawsze moge jesc . Dojadam teraz ciasto , ktore ze swiat przywiozlam , mniam mniam Nigdy nie schudne , wiec postanowilam sie nie meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 rrmi tak trzymaj!!! Swoją drogą zazdroszczę takiego podejścia do sprawy Ja jeszcze walczę ale... ja tak bardzo kocham jeść i w dodatku dobrze gotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 10.04.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jako samiec czesto oko zawieszam na "zaokraglonych ksztaltach" , jednak czasami czlowiek sie nadzieje na katy kwadratu . Dla każdego coś innego znajdzie się i amator kantów Ale mam mdłości dzisiaj organizm sam narzucił sobie dietę, nie mogę patrzeć na jedzenie To prawda. Ale co zrobic, jak u takiej z kwadratem skarpety brudne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.04.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 To prawda. Ale co zrobic, jak u takiej z kwadratem skarpety brudne? nie wiedziałam o tej zależności ale.......... tu niejeden fetyszysta miałby używanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.04.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Nie ma to jak poranna kawka... Szkoda tylko, że nie umiem zrezygnować z cukru I jak tu schudnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 11.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ja od 10 dni nie pije kawy - wiekszosc diet mowi o tym zeby ja wyeliminowac przez pierwsze dwa dni bolala mnie strasznie glowa i ogolnie bylam nieprzytomna - normalnie pilam 5 - 6 kaw dziennie potem chodzilam zla ze wszyscy pija kawusie, a jja nie moge a teraz juz jest lepiej - nie odczuwam az tak bardzo jej braku natomiast najwiekszym dla mnie problemem jest to, ze ja uwielbiam kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.04.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja na szczęście wcale aż tak kawy nie uwielbiam. Piję ją z przyzwyczajenia codziennie na początek pracy A teraz właśnie wyjątkowo jem czekoladę Hihi to się nazywa dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 11.04.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 fajna - chcialabym zeby taka dawala efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.04.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ależ ona daje efekty, tyle, że odwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 11.04.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 :):) odwrotnych to ja nie chce właśnie zjadłam czekoladowego zająca - bede miala co robic w fitnesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 11.04.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja zawsze dzien rozpoczynam od porannej kawy. http://img218.imageshack.us/img218/3946/kawaib9.jpg I wlasnie dzieki kuleczce doszlem do tego, iz moge byc tym faszysta, co ja piszsze fetyszysta. Strasznie mi ten "Super Collagen" piety wygladzil , dotykam je przez caly czas. Jednak prawde pisza na etykiecie. P.S. polecam na cere, dla tych ktore sobie ja zniszczyly. A-ha! Zapomnialem dodac, ze rowniez kontroluje on wage, co jest zgodne z tematem watku. Naprawde polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 11.04.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 na co to?? i co fajnego robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 11.04.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Poprawilem wlascie troche opis w poscie powyzej, ale opisze wiecej. Dziala wzbogacajaco na wlosy, skore, paznokcie, kosci, miesnie,zeby, itp.sprawom + kontroluje wage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Poprawilem wlascie troche opis w poscie powyzej, ale opisze wiecej. Dziala wzbogacajaco na wlosy, skore, paznokcie, kosci, miesnie,zeby, itp.sprawom + kontroluje wage. Aaaa.... na moczenie nocne tez dziala? znam jednego takiego co by potzrebowal pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 11.04.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Poprawilem wlascie troche opis w poscie powyzej, ale opisze wiecej. Dziala wzbogacajaco na wlosy, skore, paznokcie, kosci, miesnie,zeby, itp.sprawom + kontroluje wage. Aaaa.... na moczenie nocne tez dziala? znam jednego takiego co by potzrebowal pomocy Doraznie to spanie na stojaco w przysznicu , a prewencyjnie to moze ten srodek wzmocni "wiadomego miesnia". Ale to raczej wielki znak "?". P.S. widzialem kobiety, ktore mialy cere jak pieta u nogi slonia . Natomias moja pieta jest jak tyleczek niemowlaka, a cera jak surowka jedwabna. Dlonie natomiast jedrne jak mlode kobiece piersi. Wiec polecam. No i rowniez waga jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts