mati_sowee 03.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 a ja jutro smigam do klubu - pobiegac na bierzmi musze sie stanac na wage bo nawet nie wiem ile waze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.05.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 04.05.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 a ja jutro smigam do klubu - pobiegac na bierzmi musze sie stanac na wage bo nawet nie wiem ile waze a co myślisz o orbitreku? z tym ważeniem uważałabym, u mnie waga się nie zmieniła - tylko objętościowo jest mnie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 a ja jutro smigam do klubu - pobiegac na bierzmi musze sie stanac na wage bo nawet nie wiem ile waze a co myślisz o orbitreku? z tym ważeniem uważałabym, u mnie waga się nie zmieniła - tylko objętościowo jest mnie mniej orbitek tez mi sie podoba - ogolnie bardzo lubie bierznie, rowerek, orgitek i takie cos co imietuje wchodzenie na schody a zwazyc sie chce zeby ogolnie miec pojecie ile mnie jest wyrazonej w kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.05.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 wrocilam - i czuje sie super - z kazdym kolejnym dniem coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 04.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 wrocilam - i czuje sie super - z kazdym kolejnym dniem coraz lepiej i oby tak zostało Jak do lipca będziesz tak intensywnie ćwiczyć to ho ho! Tak sobie myślę ile teraz masz spraw na głowie, to musi być bardzo nakręcające! Ja mam za dwa tygodnie komunię córki (akurat w czasie zjazdu ) dodatkowo szkoła, planowanie do kredytu pod działkę i budowę... co ciekawe myślę głównie o budowie inne tematy odpuszczam, same się kręcą. pzdr Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ja na razie odchudzanie walnęłam w kąt budowa komunia to ciutkę za dużo... co do wagi to dążę do 48 kh.. waga przed dziećmi to było 46 obecnie 56-57 przy wzroście 153 i dalej twierdzę, że dieta montignaca jest najlepsza- rozdzielna ponoć bardzo do niej podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 06.05.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 wrocilam - i czuje sie super - z kazdym kolejnym dniem coraz lepiej i oby tak zostało Jak do lipca będziesz tak intensywnie ćwiczyć to ho ho! Tak sobie myślę ile teraz masz spraw na głowie, to musi być bardzo nakręcające! Ja mam za dwa tygodnie komunię córki (akurat w czasie zjazdu ) dodatkowo szkoła, planowanie do kredytu pod działkę i budowę... co ciekawe myślę głównie o budowie inne tematy odpuszczam, same się kręcą. pzdr Sylwia to fakt jestem troche zabiegana - ale to mnie jeszcze bardziej nakreca - nigdy nie nalezalam do osob ktore lubia miec wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 06.05.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ja na razie odchudzanie walnęłam w kąt budowa komunia to ciutkę za dużo... co do wagi to dążę do 48 kh.. waga przed dziećmi to było 46 obecnie 56-57 przy wzroście 153 i dalej twierdzę, że dieta montignaca jest najlepsza- rozdzielna ponoć bardzo do niej podobna 48 kg piękna waga... Też chciałabym tyle ważyć, ale nie mogę osiągnąć tej czwórki z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.05.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Dziewczyny 48 kg to straszna kruszyna... Moja 9-cio letnia córka waży 53 kg (no ale ma 162 cm wzrostu ) ja myślę, że nie tyle waga jest ważna ile to czy dobrze się czujemy z własnym ciałem pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 07.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 48kg chcialabym wrocici do takiej wagi - moje 5 kg mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ja na razie odchudzanie walnęłam w kąt budowa komunia to ciutkę za dużo... co do wagi to dążę do 48 kh.. waga przed dziećmi to było 46 obecnie 56-57 przy wzroście 153 i dalej twierdzę, że dieta montignaca jest najlepsza- rozdzielna ponoć bardzo do niej podobna 48 kg piękna waga... Też chciałabym tyle ważyć, ale nie mogę osiągnąć tej czwórki z przodu a ja czwórki z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ja na razie odchudzanie walnęłam w kąt budowa komunia to ciutkę za dużo... co do wagi to dążę do 48 kh.. waga przed dziećmi to było 46 obecnie 56-57 przy wzroście 153 i dalej twierdzę, że dieta montignaca jest najlepsza- rozdzielna ponoć bardzo do niej podobna 48 kg piękna waga... Też chciałabym tyle ważyć, ale nie mogę osiągnąć tej czwórki z przodu a ja czwórki z tyłu... z przodu zresztą też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Dziewczyny Moja 9-cio letnia córka waży 53 kg (no ale ma 162 cm wzrostu ) 9 lat i taka waga i wzrost?? Szoook Nadwyraz rozwinięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.05.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Eeee. Co Wy tam wiecie o odchudzaniu. Poczytajcie sobie tu: http://www.otylosc.org.pl albo tu: http://www.anonimowizarlocy.org/forum tam to ludzie maja problemy. A nie panika, bo kilka kilo więcej od ideału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.05.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Dziewczyny Moja 9-cio letnia córka waży 53 kg (no ale ma 162 cm wzrostu ) 9 lat i taka waga i wzrost?? Szoook Nadwyraz rozwinięta to podobno wina kurczaków w diecie ale ona się z tego nie cieszy, jest bardzo drażliwa w tym temacie, dzieci w szkole jej dokuczają... ale jak podrośnie ( )to może być jej atut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 07.05.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Dziewczyny Moja 9-cio letnia córka waży 53 kg (no ale ma 162 cm wzrostu ) 9 lat i taka waga i wzrost?? Szoook Nadwyraz rozwinięta to podobno wina kurczaków w diecie ale ona się z tego nie cieszy, jest bardzo drażliwa w tym temacie, dzieci w szkole jej dokuczają... ale jak podrośnie ( )to może być jej atut Teraz dzieci rozwijają się troszkę inaczej niż kiedyś. Pamietam jak w podstawówce wstydziałam się ważenia u pielęgniarki. Ważyłam wtedy 56 kg Później był czas, że dobiłam do 58 kg, ale wcale nie byłam taka pulchna. Po prostu taki wiek. A teraz od 3 lat ważę 52-53 i niżej zejść nie da się nijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 a ja czwórki z tyłu... z przodu zresztą też nie a w srodku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 13.05.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Odchudzaczki, umarłyście z głodu czy co? Czemu tu tak cicho Ja dzisiaj najpierw popływałam na basenie, a poźniej zjadłam 3 kanapki Teraz znowu jestem głodna, trzeba iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.05.2007 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts