kropeczka27 01.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 tak sobie myślę, czy efekty działania tego kremu nie będą lepsze gdy będą go wcierać silne, męskie dłonie? elutek na pewno będą lepsze że też wcześniej o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 01.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 tak sobie myślę, czy efekty działania tego kremu nie będą lepsze gdy będą go wcierać silne, męskie dłonie? elutek na pewno będą lepsze że też wcześniej o tym nie pomyślałam swoetny pomysl - wprowadze go w zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 01.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 wy tez macie takie napady, ze zjadacie na raz czekolade lub paczke chipsow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 01.06.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 wy tez macie takie napady, ze zjadacie na raz czekolade lub paczke chipsow?? oj tak... i to wcale nierzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 02.06.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 wy tez macie takie napady, ze zjadacie na raz czekolade lub paczke chipsow?? oj tak... i to wcale nierzadko ja tak wlasnie wczoraj mialam - chyba z nudow zjadlam ta paczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.06.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 to jest naprawdę bardzo dziwne i nawet podejrzane, że z nudów - zamiast poćwiczyć to człowiek zjada czekoladę... nigdy nad tym nie myślałam, ale właściwie czemu tak jest człowiek to jednak z natury leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.06.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.06.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 człowiek to jednak z natury leń Oj tak , znam tego ...człowieka baaardzo dobrze I nie żebym się bała że się przy tym ruchu zmęczę . Wręcz przeciwnie , wakacje spędzam aktywnie , chodzę po górach , jeżdżę na nartach , pływam , lubie spacery , ćwiczę jogę . Ale nie cierpię jak coś muszę zrobić . Ja muszę coś chcieć a taka np. siłownia to wbrew mojej woli i że tak mundrze powiem - preter naturam I dlatego żeby się za bardzo nie zmuszać wyeliminowałam z jadłospisu chleb i ziemniaki . Było to duże wyrzeczenie bo jestem z tych razowo-kartoflanych ale sie udało i naprawdę świeżuteńki cieplusieńki chrupiący chlebuś nie robi na mnie wrażenia ( póki co oczywiście ) . Oprócz tego jadam wszystko ze słodyczami włącznie , w rozsądnych ilościach rzecz jasna . A mięsko z surówką czy sałatą też jest pyszne Zamiast chleba jem pieczywo chrupkie i wafelki ryżowe . Takie kanapeczki ozdobione pomidorkiem z bazylią , rzodkiewką czy ogórkiem są rewelacyjne , a jakie niskokaloryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 03.06.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 no wlasnie jakos nigdy nie przyszlo mi do glowy aby z nudow pocwiczyc - hm... musze sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.06.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Czy ktoś zna sposób, żeby nie chciało się czegoś słodkiego do kawy (woda się gotuje). Nie wiem, czy wytrzymam i nie pobiegnę do bufetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.06.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Za późno, właśnie się wgryzłam w pączka Zastosuję przed kolejnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 04.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kofi, stań przed lustrem, odsłoń brzuch, nabierz powietrza- do brzucha i w policzki, przyciągnij do oporu głowę do piersi, aż pokaże się drugi podbródek i zadaj sobie wtedy pytanie: - czy ja naprawdę potrzebuję TERAZ czegoś słodkiego? Teraz to już chyba nic nie zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Okropnie się czuję po tym pączku, okropnie. Kapeć w ustach, zakwaszony organizm i wyrzuty sumienia... Oj, czemu tak późno przeczytałam radę elutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 04.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kofi, Ty sie nie wygłupiaj. Zjadłaś, smakowało Ci i OK. O talii pomyślisz przy następnym Trzymaj się ciepło. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.06.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kofi, stań przed lustrem, odsłoń brzuch, nabierz powietrza- do brzucha i w policzki, przyciągnij do oporu głowę do piersi, aż pokaże się drugi podbródek i zadaj sobie wtedy pytanie: - czy ja naprawdę potrzebuję TERAZ czegoś słodkiego? jaka fajna metoda i jaka bezbolesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 wczoraj wybralismy sie na zakupy - miesko, papier do drukarki i takie tam produkty codziennego korzystania - zakupilam ptasie mleczko milki - a dzisiaj prawie juz go nie ma - nie potrafie się mu oprzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.06.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 faktycznie czasem tak jest ze cos trzeba zjesc nawet jak sie wie, ze to nie dobre dla organizmu ja mam tak z ptasim mleczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts