kuleczka 05.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 walka z 2-3 kg?! rzuc prawdziwe wyzwanie 10-15 kg Forumowicze beda Cie wspierac z takim wyzwaniem przynajmniej ja najtrudniej jest zrzucić te ostatnie kilogramy, których organizm nie postrzega jako nadprogramowych i broni jak niepodległości Cóż, wspierć będę się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Nie wiem czy broni... moze przesadzilem z tymi 10-15 kg... szczerze mowiac nie wiem jak to jest byc na diecie bo nigdy nie musialem sie odchudzac/ta przyjemnosc nalezy chyba tylko dla kobiet/ Masz moje poparcie i wsparcie Czekamy na wyniki i oficjalne wazenie oczywiscie na certyfikowanej wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Czekamy na wyniki i oficjalne wazenie oczywiscie na certyfikowanej wadze No nie wiem Ważę się zawsze rano, jeszcze przed poranną kawą i do tego na golaska wiadomo, zawsze to parę deko mniej W tej sytuacji oficjalne ważenie odpada w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 To tymbardziej jestem za oficjalnym... ale jak sie wstydzisz to mozna wyslac do Ciebie delegacje zeby potwierdzila wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 06.06.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 wczoraj rozmawialam z kolega, ktory STRASZNIE SCHODŁ - dosłownie ubrania na nim wiszą - rozmawiałam jak doszedł do takiej wagi, powiedział mi coś co stało się dla mnie ważne - "jem wszystko" zapyalam jak to okazuje się, że można jeść wszystko sekret tkwi w sposobie jedzienia - otóż - należy jeść wolno, małymi kawałkami i bardzo dużo gryść - czyli np kanapke jemy 5 minut powolutku, gryziemy dokładnie nie spieszymy sie - i bedziemy chude, szczuple czy jak tam wolicie mniejsze o kilka kg a jeszcze jedno od wczoraj jem powoli, duzo gryze i powiem wam jdno - dziala - jestem najedzona po zjedzeniu malej porci czas i drobne gryzienie wyzwala sytosc - to podobno mozg twierdzi, ze jestem najedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.06.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Metoda elutka jest bardzo skuteczna - wczoraj nawet nie myślałam o lodach, które mam w lodówce, jak ją zastosowałam. I w ogóle trzymałam się dzielnie i niczym się nie stymulowałam Ale dzisiaj mam w torebce czekoladkę nadziewaną kawową , bardzo małą i nie wiem, jak długo będę ją miała. Jest do ćwiczenia silnej woli. Dzisiaj spróbuję z tym długim gryzieniem... (był kiedyś o tym skecz Piwnicy pod Baranami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.06.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.06.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ta moja "metoda" to był żart - może dość drastyczny, ale żart jeśli jednak komuś pomaga, to chyba dobrze... : I bardzo dobrze - nie ma nic gorszego, niż popadanie w depresję z powodu odchudzania. kofi, ta Twoja czekoladka przypomniała mi jajko, które kiedyś moja znajoma dostała od Adwentystów Dnia Siódmego i musiała wszędzie ze sobą nosić i nie stłuc - w ramach rzucania nałogu tytoniowego- a może się uda i ponosisz tę czekoladkę do Bożego Narodzenia? No, nie sądzę. Ale będę szczęśliwa, jak ponoszę do jutra co mi chyba nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 kofi nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 [No, nie sądzę. Ale będę szczęśliwa, jak ponoszę do jutra co mi chyba nie grozi Jak zjesz tą czekoladkę powoli , z rozmysłem , to tak jakbyś ją jadła w ramach odchudzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.06.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Maxi i po co Ty to powiedziałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.06.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 kofi , jedna mała kosteczka rozpływająca się w ustach pół godziny to dla zdrowotności Zawiera magnez ? Zawiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.06.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Jak zjesz tą czekoladkę powoli , z rozmysłem , to tak jakbyś ją jadła w ramach odchudzania To bardzo ciekawy przykład samooszukiwania się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 To bardzo ciekawy przykład samooszukiwania się... Ale sugestia czyni cuda. O czekoladce chwilowo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 06.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Zgadzam się z tym co napisałam mati. Ja w sumie od dziecka jem straszliwie powoli, aż denerwuję otoczenie Ostatnio żywię się strasznie "dietetycznie". Przedwczoraj - McDonald, wczoraj dwa gofry z marmoladą, dzisiaj spagetii Ale wszystko powoli gryzę Na wagę lepiej nie będę stawać... Zresztą i tak bateria jest na wyczerpaniu Kofi co z czekoladką? Jest w brzuszku, czy nadal w torebce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Kropeczko, "grubasku", ......................... Musiałem przerwać pisanie bo oplułem dokładnie laptopa. Nie odchudzaj się zbytnio, bo zatracisz najfajniejsze kształty jakie tylko można sobie wymarzyć. Wiem coś na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.06.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Kropka, ale Ty fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 06.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Kropeczko, "grubasku", ......................... No w końcu ktoś poznał się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 06.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A tak w ogóle to zjadłam 3 kromki chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts