kropeczka27 09.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 we Włoszech lekarze na ból gardła zalecają jeść lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 09.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 we Włoszech lekarze na ból gardła zalecają jeść lody i słusznie, ale podobno na inne rzeczy tez pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.06.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 we Włoszech lekarze na ból gardła zalecają jeść lody i słusznie, ale podobno na inne rzeczy tez pomagają zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 i bardzo slusznie - swietne lody sa w budce przy dh Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Swietnie bo ja uwielbiam lody i jestem w stanie zjeść całe litowe opakowanie jak mam smaka tak za jednym razem A może powinnam sie ograniczać. Ale z drugiej strony jak są zdrowe to... jestem usprawiedliwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Swietnie bo ja uwielbiam lody i jestem w stanie zjeść całe litowe opakowanie jak mam smaka tak za jednym razem A może powinnam sie ograniczać. Ale z drugiej strony jak są zdrowe to... jestem usprawiedliwiona. dobre sa smietankowo smietankowe algidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 10.06.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 dobre sa smietankowo smietankowe algidy Pyszne są też Dafne z Nordisu. A tak przy okazji - wracając do tematu wątku - od wczoraj jestem na diecie ... japońskiej O lodach pomyślę za 13 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 we Włoszech lekarze na ból gardła zalecają jeść lody i słusznie, ale podobno na inne rzeczy tez pomagają zgadza się taaaaaaaaaaaaaaaaaak??????? a na co??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja też uwielbiam lody!! Wczoraj zjadłam dwa a dziś już jednego i to jeszcze na pewno nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Nie przepadam za lodami mlecznymi, chyba że te tzw "amerykańkie" znad morza Uwielbiam za to sorbety i wszelkiego rodzaju lody wodne. Mój ulubiony sorbet to zmiksowane mrożone truskawki z cukrem Mniaaam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 dobre sa smietankowo smietankowe algidy Pyszne są też Dafne z Nordisu. A tak przy okazji - wracając do tematu wątku - od wczoraj jestem na diecie ... japońskiej O lodach pomyślę za 13 dni a na czym polega japonska dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.06.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 dobre sa smietankowo smietankowe algidy Popieram, a ja lubie też śmietankowa krówkę i truskawkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 10.06.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 a na czym polega japonska dieta Nie wiem dlaczego japońska, bo nie ma ryżu . Zresztą innych węglowodanów też - żadnego chleba, makaronu, ziemniaków. Za to są ryby (niesmażone), chuda wołowina (niesmażona), warzywa i owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 dobre sa smietankowo smietankowe algidy Popieram, a ja lubie też śmietankowa krówkę i truskawkowe. Też lubię. I kawowe. Algida robi ostatnio takie MaxFruit (albo jakoś tak). Też dobre, chociaż za słodkie. W ogóle te wszystkie sorbety gotowe są jakoś za słodkie dla mnie. A moja słabość to lody lentylkowe Nestle. Ze zmielonymi lentylkami. No, ale ostatnio jem mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 temat:czy musicie się odchudzać odpowiedź:lody są dobre na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 11.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Ja też muszę zgubić troszkę zbędnego ocieplenia zimowego, ale skoro lody dobre na wszystko, a szczególnie na ból gardła to sobie nie odmówię Tym bardziej, że gardełko mnie boli od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 11.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 temat:czy musicie się odchudzać odpowiedź:lody są dobre na wszystko Lody są świetne na odchudzanie, bo mają temperaturę minusową, a żeby je ogrzać do temperatury ciała, organizm musi wydatkować energię. Czyli lody mają działanie odchudzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 No, akurat ostatnio koleżanka ostrzegała mnie, że lody tuczą, bo zawierają tłuszcz, a zamrożony tłuszcz bardziej tuczy, bo coś tam, czego nie chciałam dalej wiedzieć... No, w każdym razie ona próbuje utuczyć dziecko lodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Artykuł o lodach Co prawda nie ten, który czytałam, ale mniej więcej jest to samo. http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz-_/lodowa-uczta-,1504_2274.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts