mbz 14.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Komuś się chce jakąś dietę zacząć? Moze bym się tez skusiła Mnie, mnie Tzn. moze niekoniecznie tam zaraz chce, raczej powinno chciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Komuś się chce jakąś dietę zacząć? Moze bym się tez skusiła Mnie, mnie Tzn. moze niekoniecznie tam zaraz chce, raczej powinno chciec Ja bym sobie strzeliła jakąś fajną Niedługo wesele, kiecka obcisła, każdą niemalże niedoskonołość będzie widać Tzn..może też do ćwiczeń byśmy się zmobilizowały wzajemnie...eeee.... Ale mam leniaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Komuś się chce jakąś dietę zacząć? Moze bym się tez skusiła Mnie, mnie Tzn. moze niekoniecznie tam zaraz chce, raczej powinno chciec Ja bym sobie strzeliła jakąś fajną Niedługo wesele, kiecka obcisła, każdą niemalże niedoskonołość będzie widać Tzn..może też do ćwiczeń byśmy się zmobilizowały wzajemnie...eeee.... Ale mam leniaaa... to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.06.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja bym sobie strzeliła jakąś fajną Niedługo wesele, kiecka obcisła, każdą niemalże niedoskonołość będzie widać Tzn..może też do ćwiczeń byśmy się zmobilizowały wzajemnie...eeee.... Ale mam leniaaa... Eee, tego, no, do cwiczen mowisz no moze bysmy sie zmobilizowaly to od kiedy? od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja bym sobie strzeliła jakąś fajną Niedługo wesele, kiecka obcisła, każdą niemalże niedoskonołość będzie widać Tzn..może też do ćwiczeń byśmy się zmobilizowały wzajemnie...eeee.... Ale mam leniaaa... Eee, tego, no, do cwiczen mowisz no moze bysmy sie zmobilizowaly to od kiedy? od jutra eeee jutro to znowu upał ma być lepiej poczekajmy na chłodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 kropeczka, wcinasz? Jak Ty kochana dbasz o mnie Zjadłam właśnie zupkę chińską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.06.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 14.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Kropka, ja rozumiem szaszłyki, rozumiem torty. lody i batony. Ale zupki chińskie? Do kosza z nimi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 no to wcinaj ładnie, wcinaj, nie żałuj sobie... niesamowita jesteś i taka troskliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 kropeczka, wcinasz? Jak Ty kochana dbasz o mnie Zjadłam właśnie zupkę chińską znowu zupke chinska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 zjadlam dwie babeczki - nie moglam im sie oprzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 oj no znowu zupka chińska a co mam innego jeść w pracy? brakuje mi pomysłów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 oj no znowu zupka chińska a co mam innego jeść w pracy? brakuje mi pomysłów... ja czasem do pracy biore sobie salatkę jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.06.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 oj no znowu zupka chińska a co mam innego jeść w pracy? brakuje mi pomysłów... Kanapkę Noooo, można też ciasto, albo czekoladę, jogurt... Ale zuuupę? Ciepłą? W taki upał? Sam makaron z tej zupki, na sucho, podjadasz czasem? Ja dzisiaj grzecznie: wafle ryżowe i Wasa. Czekoladki tylko kosteczka mała i dzisiaj jeszcze mam dyspensę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 oj no znowu zupka chińska a co mam innego jeść w pracy? brakuje mi pomysłów... Kanapkę Noooo, można też ciasto, albo czekoladę, jogurt... Ale zuuupę? Ciepłą? W taki upał? Sam makaron z tej zupki, na sucho, podjadasz czasem? Ja dzisiaj grzecznie: wafle ryżowe i Wasa. Czekoladki tylko kosteczka mała i dzisiaj jeszcze mam dyspensę... Kanapek mam dosyć, jogurtów nienawidzę... a zupka pycha i makaron na sucho tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mam zły humor i jest mi smutno Z tej okazji zjadłam sernik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mam zły humor i jest mi smutno Z tej okazji zjadłam sernik... kropnij sobie jednego... chcesz o tym pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mam zły humor i jest mi smutno Z tej okazji zjadłam sernik... kropnij sobie jednego... chcesz o tym pogadać dobra rada, zapodaj cos jea zaraz jade na działkę to juz w ogole wszystko mnie dobije a pozniej do domu i chyba sobie poplacze papa ludziki, uciekam juz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.06.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Kropeczka- Ty sie szybko usmiechaj, no juz, bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts