kuleczka 22.06.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 hmmm wiec to ja wprowadziłam tu zamęt... szczególnie w męskich sercach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 23.06.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Skończyłam 2 tygodniową dietę Podsumowanie: 5 kg mniej A dzisiaj grill z sąsiadami - grilowane piersi z kurczaka, szaszłyki, zapiekane ziemniaczki i kilka sałatek. Będzie się trzeba troszkę pilnować. Miłego weekendu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.06.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Skończyłam 2 tygodniową dietę Podsumowanie: 5 kg mniej Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Skończyłam 2 tygodniową dietę Podsumowanie: 5 kg mniej A dzisiaj grill z sąsiadami - grilowane piersi z kurczaka, szaszłyki, zapiekane ziemniaczki i kilka sałatek. Będzie się trzeba troszkę pilnować. Miłego weekendu!!! a co Ty jadlas przez te 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 24.06.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 mati, sporo pieczonych bez tłuszczu ryb, gotowana chuda wołowina tzw. zrazówka, surowe albo gotowane na parze warzywa, owoce, żółty ser, kefir.Ale żadnych - ziemniaków, ryżu, makaronów, alkoholu, orzechów, słodyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.06.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 mati, sporo pieczonych bez tłuszczu ryb, gotowana chuda wołowina tzw. zrazówka, surowe albo gotowane na parze warzywa, owoce, żółty ser, kefir. Ale żadnych - ziemniaków, ryżu, makaronów, alkoholu, orzechów, słodyczy. musze sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.06.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 hmmm wiec to ja wprowadziłam tu zamęt... zamęt? to mało powiedziane... a kto w pewnym wierszu zachęcająco krzyczał: "Yes, yes, yes!" ??? hehe łapiecie mnie za słówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Skończyłam 2 tygodniową dietę Podsumowanie: 5 kg mniej A dzisiaj grill z sąsiadami - grilowane piersi z kurczaka, szaszłyki, zapiekane ziemniaczki i kilka sałatek. Będzie się trzeba troszkę pilnować. Miłego weekendu!!! wow, gratuluję i zazdroszczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Skończyłam 2 tygodniową dietę Podsumowanie: 5 kg mniej A dzisiaj grill z sąsiadami - grilowane piersi z kurczaka, szaszłyki, zapiekane ziemniaczki i kilka sałatek. Będzie się trzeba troszkę pilnować. Miłego weekendu!!! GRATULACJE!!!! Też bym tak chciała zgubić te 5 kg i miałabym juz wagę taką jak dla mnie ok. TZN z przed ciąży Może na urlopie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.06.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Wiem, że mnie powiesicie, ale zobaczcie co znalazlam wśród swoich starych zdjęć :) mniam mniam :) http://images27.fotosik.pl/7/0dfd00810371fd67.jpg teraz już tak nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 25.06.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Miss morale niszczysz takimi publikacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.06.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 a mi taka Miss bardzo się podoba ma coś, co w ludziach cenię - poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.06.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Kropeczka....ale mniamniuśmy ten ptysior ! ...kiedy ja coś takiego ostatnio jadłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 26.06.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 az mi sie zachcialo gofra - chyba pojde i sobie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ostatnio chyba bardzo potrzebuję wapnia, bo wpompowałam w siebie od rana mleko (truskawkowe ) i jogurt (kawowy z guaraną), popijając jedno i drugie kawą Guaranessą uwaga - uzależnia ). Czuję jak we mnie chlupie, jak by powiedział Olle z Bullerbyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ostatnio chyba bardzo potrzebuję wapnia, bo wpompowałam w siebie od rana mleko (truskawkowe ) i jogurt (kawowy z guaraną), popijając jedno i drugie kawą Guaranessą uwaga - uzależnia ). Czuję jak we mnie chlupie, jak by powiedział Olle z Bullerbyn Kofi - tyle kawy i guarany Uwazaj, zebys nie zaczela fruwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 27.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Widzę kochane, że mnie nie zabiłyście za tego gofra :) Upiekło mi się :) Powiem Wam, ze uwielbiam gofry! Wczoraj miałam ochotę na goferka, ale skończyło się na pizzy mati wybrałam się do Da Grasso, tak jak kiedyś polecałaś. Ledwo nie padłam jak zobaczyłam wielkość pizzy Aż musiałam zmienić stolik, bo talerze się nie mieściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Kofi - tyle kawy i guarany Uwazaj, zebys nie zaczela fruwac Ja już jestem uzależniona od guarany: potrzebuję coraz większych dawek. Kropeczka, czy nie robiłaś wczoraj po południu zakupów w piekarni koło Dukata? Jeżeli tak, to ta niezdecydowana, gruba baba w białym, prze Tobą? to byłam ja Do Da Grasso mój syn (starszy) namiętnie uczęszcza i przynosi do domu resztki pizzy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 27.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Widzę kochane, że mnie nie zabiłyście za tego gofra :) Upiekło mi się :) Powiem Wam, ze uwielbiam gofry! Wczoraj miałam ochotę na goferka, ale skończyło się na pizzy mati wybrałam się do Da Grasso, tak jak kiedyś polecałaś. Ledwo nie padłam jak zobaczyłam wielkość pizzy Aż musiałam zmienić stolik, bo talerze się nie mieściły teraz takie duze sa tez w raviolii - tylko na lepszym ciescie - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.06.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dobra...zrobie to..jak juz napiszę to głupio będzie się wycofać a tylko na dobre mi to wyjdzie... ekhe! ekhe! ... Od poniedziałku zaczynam znowu dietę SB Mam nadzieję, ze mnie wesprzecie bo to ostatni dzwonek, zeby wziaśc się za siebie przed weselem ! Sukienka się szyje a ja nie wygladam No ! To teraz już nie ma odwrotu Dobrze, że jezcze kilka dni "normalnosci" mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts