Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

South Beach?

Ja tam powinnam zastosowac tylko i wyłącznie dietę ŻP Albo nawet PŻ :wink:

No, niestety znowu "rozjadłyśmy" z koleżanką czekoladę w pracy.

To jednak nałóg - jako nałogowiec oczywiście mam usprawiedliwienie - bo się nie wyspałam i muszę mieć siłę, nie?

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak South Beach , tyle ze ja ją stosuję od kilku dni, a słodyczy nie jem dłużej, wiec nie wiem może to wcześniejsze odstawienie słodyczy zadziałało dodatkowo, nie tylko ta dieta :).

Ja mogę nic nie jesć (chociaż baaaardzo lubię), ale troszkę czekolady muuuszę.

Raczej uważam, że jakaś monstrualna otyłośc mi nie grozi, bo raczej wegetarianie nie mają z tym większych problemów, ale słodyczy jem stanowczo za dużo. :oops:

Gość elutek
dobra to :)

Traktować jako sprzed diety

Cel schudnac 20 kg :)

http://images30.fotosik.pl/61/e9c2595dd5c54801.jpg

pati, dziecko drogie :wink: , ile Ty masz lat? 17? 19?

przecież Ty jeszcze rośniesz i nie powinnaś się odchudzać

tym bardziej, że wg mnie wyglądasz a-k-u-r-a-t :)

masz bardzo ładną buźkę i piersi też :oops: 8)

ja ostatnio malo jem - nie to, żebym stosowała jakąś diete, ale mam troche zmartwien - a to praca, a raczej jej brak, no i jeszcez jedna kwestia zaczynam sie obawiac ze na zajscie w ciaze jest troche pozno :( to chyba ta pogoda ale wkrecam sobie rozne dziwne mysli

Mam 27 lat :)

a te 20 kg nadwagi bardzo mnie meczy czuję sie zle .I muszę zacząć czuć sie znowu dobrze :)

A co do piersi..no cóż ...i tez bym sie pozbyła :-? :wink:

Wiec wracajac do tematu dzien 1 diety mija ok :)Jakoś tak duzo energi mam:)

Ja jak tyje to wszystko mi idzie w brzuch,cycki i ramiona ...ech juz wolała bym w dupe ;)

pati, dziecko drogie :wink: , ile Ty masz lat? 17? 19?

przecież Ty jeszcze rośniesz i nie powinnaś się odchudzać

tym bardziej, że wg mnie wyglądasz a-k-u-r-a-t :)

masz bardzo ładną buźkę i piersi też :oops: 8)

Ja już nie rosnę :)jak narzie tylko tyje :)he he he

ja ostatnio malo jem - nie to, żebym stosowała jakąś diete, ale mam troche zmartwien - a to praca, a raczej jej brak, no i jeszcez jedna kwestia zaczynam sie obawiac ze na zajscie w ciaze jest troche pozno :( to chyba ta pogoda ale wkrecam sobie rozne dziwne mysli

Ojoj ...w ciąże za pózno ?Co ty wygadujesz a ile ty masz lat z 40?z zdjecia przy niku widac ze koło 25 :)Więc napewno nie jest zapóżno :)

Ojoj ...w ciąże za pózno ?Co ty wygadujesz a ile ty masz lat z 40?z zdjecia przy niku widac ze koło 25 :)Więc napewno nie jest zapóżno :)

mam 27

ale teraz nie moge zajsc w ciaze - chwilowo nie mam pracy - poszukuje

Ech rozumię ...ja sie cieszę ze mam prawie 6 letnią córkę .Mam juz z głowy .Jak bym miła sie decydowac na dziecko sama chyba nigdy bym sie nie zdecydowała.Bo albo praca nie ta,albo moment nie odpowiedni :)

Hej pati25

Ja jak już powyżej pisałam , 2 lata temu byłam na diecie kopenhaskiej. Super się na niej czułam i schudłam 6,5 kilo w 2 tygodnie.Ale 20 kg?????????? u ciebie?Z czego to ma zlecieć????? Nie przesadzaj!

marnia

Dziękuję za komplement, jesteś jak ten dobry duszek w tym wątku :D

Kochane dziewczyny, dziekuje też za dobre słowa , ale jak każda z was wie, my same wiemy co mamy dobre a co nie, gdzie jest za dużo a gdzie za mało.

Jedna ma za dużo w piersiach, inna znowu w talii , inna w nogach a jeszcze inna w d... I bądz tu człeku mądry :evil: nie wszystkie mogą być taką DODĄ :o

Pozdrawiam cieplutko Beata

... I bądz tu człeku mądry :evil: nie wszystkie mogą być taką DODĄ :o

i dzięki Bogu!!!! :o :lol: :lol: :lol:

nie wiem, czy silikonowy biust, napompowane usta plus totalne zdebilnienie to jest to, czego chce większość kobiet :roll:

poza tym do jej figury też możnaby się przyczepić :wink:

Bdw, zaczęłam walkę z moimi 3 kg 8) DZIŚ :lol:

zaraz lecę na aerobik, a potem tylko jogurt z małą ilością ryżu dla uzupełnienia białka :-?

już czuję głód

najgorsze jest to, że mój mąż absolutnie i nieodwołalnie woli mnie w pełniejszej wersji :roll:

przez te jego ostatnie zachwyty tracę motywację :roll:

Pati25 - no co ja Ci mam powiedzieć - Ty chyba jednak nie powinnaś zrzucać aż 20 kg. Jeżeli konieczniechcesz schudnąć, to zrzuć z 10, ale chłopaki naprawdę nie lubią kościstych - muszą mieć co potrzymać. :oops:

Kuleczko, 3 kg to dla Ciebie pikuś. Na pewno. :D

Ja chyba jednak zacznę znowu odżywiać się bez węglowodanów (precz chlebek, bułeczki, ziemniaczki) i jadać tylko warzywa i owoce + gotowane mięsko 2 x w tygodniu. Działa skutecznie i na długo, brak efektu jojo. No i mogę jeść co chcę, kiedy chcę i ile chcę. Nie lubię się męczyć na głodzie, to mnie wk....a. :oops: :wink: :D

Gość elutek

bogumil, tak chwalisz dietę kopenhaską, że aż zajrzałam w internet -

co to takiego, no i kurcze, chyba nie jest to dieta dla mnie... :roll:

"Dieta ta ma opinię metody na zrzucenie do 20 kilogramów w 2 tygodnie - na wstępie zaznaczę, że jest to duża przesada - zdarzały się natomiast osoby które były w stanie zrzucić w ciągu 13 dni około 10kg. Jest to bardzo rygorystyczna dieta dla osób o mocnych nerwach, silnej woli i najlepiej cieszących się dobrym zdrowiem. Osoby ze skłonnością do nadciśnienia lub mające problemy żołądkowe nie powinny jej stosować - śniadanie pod postacią kawy na czczo nie jest wskazane.

Wiele osób, które przebyły ta diętę cierpiały na ogólne osłabienie, kłopoty z pamięcią i koncentracją. Po jej zakończeniu zmierzony poziom glukozy u wielu z nich był poniżej minimum. Dlatego jeśli ktoś potrzebuje szybkiego efektu, dobrze by było skonsultować się z lekarzem zanim zacznie się stosować tą dietę, lub wybrać inną równie drastyczną formę na szybkie zrzucenie wagi"

No, a ja jak wczoraj weszlam na wage, to nie moglam prawie uwierzyc - doszlam do magicznej okraglej granicy - jak ja przekrocze, to juz kazdy wynik super.

A teraz mam wynik- -6kg w 5 miesiecy :D