Gość elutek 09.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Sylwia, a u mnie 69 niby nie aż tak źle, bo i 72 bywało... ale... tak sobie pomyślałam o tzw. "wczasach odchudzających" może tam bym się bardziej zmotywowała? był ktoś? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 09.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 wczasy, marzenie... a tu od lipca wykończeniówka i do tego dochodzi szarpanina w sądzie pracy no to w sumie odchudzające, tyle, że nie wczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Sylwia, a u mnie 69 niby nie aż tak źle, bo i 72 bywało... ale... tak sobie pomyślałam o tzw. "wczasach odchudzających" może tam bym się bardziej zmotywowała? był ktoś? :roll: Oj, ja wiele razy o takich wczasach myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.06.2008 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ja zupełnie poważnie myślę o takim wyjeździe - dużo ostatnio pracowałam więc gotówka jest, czas też się znajdzie, tylko dokąd...? coś ostatnio ciągnie mnie w lubuskie, a tam jest ośrodek Afrodyta - może wiecie coś na ten temat...? http://www.pensjonat-afrodyta.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 aaaaa się dopiszę Moja waga to było zawsze ok.60kg (i też zawsze chciałam się odchudzać ), po ślubie, jak sobie zaczęliśmy z mężem podjadać to mi się przybrało 10kg:(, później dziecko, ale tłuszczyk z ciąży to mi migiem zleciał, zostało tylko ta wcześniejsza 10kg nadwaga:( W zeszłym roku wzięłam się za siebie - SB, A6W, aerobick, afekt - 59kg:))))) Trzymałam prawie rok i znów mi to 10 kg wróciło:(((((( A mnie się nie chce ćwiczyć! Nie chce mi się stosować żadnej diety! A schudnąć muszę, bo się wogóle w ciuchy z zeszłego roku nie mieszczę Potrzebuję mobilizacji:)))!!!!!!! Już nawet zaczęłam w dzień mniej jeść, ale wieczorem (głownie jak się na coś zdenerwuję) to jem jak wariatka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.06.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 O wczasach nigdy nie myślałam:) Bo jak jadę na "wczasy" to mam zamiar jeść same pyszności:))) (bo ja niestety łakomczuch jestem), a nie "za własne pieniądze" głodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.06.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Arcobaleno fajne i niedrogie są środki do smarowania Eveline:) Ja na początku nie wierzyłam, ale super ujędrniły ciało (a tylko wsmarowywałam - masować mi się nie chciało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ja zupełnie poważnie myślę o takim wyjeździe - dużo ostatnio pracowałam więc gotówka jest, czas też się znajdzie, tylko dokąd...? coś ostatnio ciągnie mnie w lubuskie, a tam jest ośrodek Afrodyta - może wiecie coś na ten temat...? http://www.pensjonat-afrodyta.pl/ Znajoma była, ale nie na odchudzaniu, tylko na odpoczywaniu - wróciła wypoczęta, więc może i odchudzanie by działało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 13.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A czy odwiedzalyscie strone vitalia.pl ? Polecam Masz swojego dietetyka z ktorym mozesz korespondowac kiedy chcesz, to on uklada Ci diete na caly tydz z gory w zaleznosci od wieku, wagi itp. Miesieczna dieta kosztuje 49 zl, wydaje mi sie ze warto, jest sporo kobiet i nie tylko, motywacja ogromna. Posilki smaczne i nie chodzisz glodna co jest wazne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 18.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A czy odwiedzalyscie strone vitalia.pl ? Polecam Masz swojego dietetyka z ktorym mozesz korespondowac kiedy chcesz, to on uklada Ci diete na caly tydz z gory w zaleznosci od wieku, wagi itp. Miesieczna dieta kosztuje 49 zl, wydaje mi sie ze warto, jest sporo kobiet i nie tylko, motywacja ogromna. Posilki smaczne i nie chodzisz glodna co jest wazne!!!! Ja jestem zarejestrowana i trochę się udzielam w wątku o bieganiu. Nie wykupiłam diety, bo nie lubie być ograniczana. Nie mam jakiejś tam wielkiej nadwagi, więc sobie odpuściłam jej zakup. Za to co jakiś czas skrobne sobie w dzienniku. Fajnie jest, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.06.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Hej Kobietki, dawno tu nie zaglądałam . Jak tam zapewne wszystkie już piękne i szczupłe, przypominam sezon plażowy tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mufka, ja już plażuję... http://images34.fotosik.pl/291/1f8cc2ee7095a971.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 19.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ech, dermatolog zakazał mi opalania Teraz to ujdzie ale w sierpniu to już będę wyglądała jak truposz wśród tych wszystkich zjarańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.06.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Elutek - skąd Ty takie zdjęcia wynajdujesz?? :lol: Sylwia - ja tam nigdy się nie opalam - od czego są kremy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 19.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mufka jeszcze nie natrafiłam na taki, który nie wydzielałby specyficznego zapachu w reakcji ze skórą. Możesz jakiś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Eee mogę polecić, ale zapach jest owszem, specyficzny, może nie jakiś bardzo przeszkadzający ale dla wrażliwego nosa wyczuwalny.. http://esentia.pl/Eveline_Slim_Extreme_3D_Balsam_delikatnie_brazujacy_z_kompleksem_ujedrniajacym_p27914.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wracam z podkulonym ogonem. Od marca trzymałam się dzielnie, ale ostatnio wbiłam w siebie 2 kg, tak skutecznie, że same nie chcą pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 25.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 elutek - ja się mogę pochwalić Dziś pierwszy raz od roku zobaczyłam na wadze 56 kg zaraz potem znikło bo zjadłam obiad ale nic to - idzie ku dobremu Kupiłam sobie przedwczoraj kawkę odchudzającą - fajna ! Zobaczymy - może i ona coś pomoże proszę podaj nazwę tej kawy -cenę za opakowanie czy sztukę?I gdzie to się kupuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ostatnio wbiłam w siebie 2 kg, tak skutecznie, że same nie chcą pójść. może z moimi by poszły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.06.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Mufka, ja już plażuję... http://images34.fotosik.pl/291/1f8cc2ee7095a971.jpg Elutek nie podszywaj się bo to moje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts