Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Samuel--

Tak mi się wydawało, że nic po treningu nie jesz...bardzo duży błąd.

Białego sera nie jemy po treningu, bo to białko wolno wchłanialne, a Ty musisz szybko dostarczyć organizmowi białka.

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kulka - weź Ty mnie nie denerwuj z tymi nogami :roll: :lol:

Ja mam w talii ( w talii nie w brzuchu :wink: ) 74, wiec moze do lata tez zejdę ponizej 70..ale nogi to koniecznie pare cm w obwodach muszą zgubić :roll:

amadi - tez bym chciała istnieć bez słodyczy :lol:

No to nienajlepiej :-? Ryba to też mięso, a odżywkę musiałbym znaleźć taką, żeby miała naprawdę mało kalorii. Nie taka na robienie masy dla kulturystów, tylko specjalnie nastawiona na regenerację. Czyli pewnie też droższa. Ale poszukam, poszukam...

Samuel--..... całe życie się człowiek uczy... ryba to mięso ... zapamiętam.

W odżywce białkowej zwróć uwagę na ilość białka (ma być dużo) i ww (mało).

Po treningu oprócz białka- możesz dodać ww z owoców, ziemniaków, ryżu białego - to oprócz śniadania jedyna pora w której ww są bezkarne.

Jeśli zdecydujesz się na odżywkę, daj znać, podpowiem Ci jakich szukać (na priva).

Samuel--..... całe życie się człowiek uczy... ryba to mięso ... zapamiętam.

W odżywce białkowej zwróć uwagę na ilość białka (ma być dużo) i ww (mało).

Po treningu oprócz białka- możesz dodać ww z owoców, ziemniaków, ryżu białego - to oprócz śniadania jedyna pora w której ww są bezkarne.

Jeśli zdecydujesz się na odżywkę, daj znać, podpowiem Ci jakich szukać (na priva).

amadi, widze ze w konsekwetnym dreptaniu z kagankiem oswiaty nie ustajesz ... ;) Ja wychodze z zalozenia, ze chetnych los prowadzi a niechetnych wlecze ... wiesz co mam na mysli, nie?

Ciesze sie, ze wracasz i do zdrowia i do nas :D

Kulka, nooooo ... przyszusowalas!!! A moze ten kilogram wiecej, to wlasnie jakis miesien nozny, co? :-) Chleb tez od jakis dwoch lat sama wypiekam. I zawsze pelnoziarnisty, ciezki, tresciwy a do tego z tymi wszystkimi paprochami slonecznikowo-dyniowo-orzechowymi :-) Pychota :-)

arco, jak lubisz takie eksperymenta odzywkowe, to nastepnym razem mozesz nabyc smak waniliowy i zgodnie z upodobaniami dodawac troche rozpuszczalskiej ;) kawy, kakao, owocow lub czego tam chcesz i tak zmieniac smak musow, lodow i bialkowych przekasek :-) Kazdego dnia mozesz miec inny pyszny smaczek :-) Przyznaj, ze nie kulawo :lol:

AmberWind wiem o czy mówisz :wink:

Często czytam, ale się nie odzywam, bo jestem tu nowa i nie chcę żeby wyglądało, że się mądruję... Ty jesteś tutaj dłużej.. więc Tobie więcej wolno :)

Wiesz o co chodzi? Tobie zostawiam np. opierniczanie itp. robisz to z wielkim wdziękiem a mi nie wypada.

:wink:

Tobie zostawiam np. opierniczanie itp. robisz to z wielkim wdziękiem a mi nie wypada.

:wink:

wiesz co .. to raczej malo wdzieczna role mi przypisalas, ale jak mus, to mus :lol: Chociaz tym wdziekiem, to mnie powalilas ... ja tak zawsze w krotkich, zolnierskich slowach :lol:

bobiczek, tutaj to wszyscy najedzeni, wiec jedynym glodnym moze Ty??? ;)

BTW sernik dochodzi 8) Gdyby mi na nabiale chociaz 5% off-u dali to juz bylaby calkiem niezla sumka :lol:

Amber do ja jeszcze dopytam czy jak sobe zmieniam programy na orbitku (jest 14 gotowych) to jest dobrze?

od jutra zaczynam z drugiego poziomu :lol:

a diete trzymam :lol: jutro poprubuje serniczka dietetycznego :lol:

BTW sernik dochodzi 8) Gdyby mi na nabiale chociaz 5% off-u dali to juz bylaby calkiem niezla sumka :lol:

:lol:

A u mnie dochodzi chlebek. Po wczorajszym nie ma śladu.

Dzieciaki się wprost zajadają, ale takie szczypiory że nie żałuję im :D

Ja z mężem będziemy wcinać jutro na śniadanko.

Dałam mniej mąki a więcej otrąb i płatków owsianych.

Ciekawe co mi z tego wyjdzie.

Dziś byłam na siłowni, ale ćwiczyłam głównie górę.

Nogom dałam dzień opoczynku po białym szaleństwie 8)

Ja dzisiaj dałam czadu mojemu brzuchowi 8)

Satinkaa, myślę, że w domu to najlepiej sztangielkami pomachać, pompki porobić (na poczatek mogą być babskie czyli takie na kolanach).

Na triceps, czyli na likwidację tzw chorągiewek fajne jest opuszczanie ciała opartego na łokciach o kanapę/krzesło.

Stajesz tyłem do mebla, opierasz się na łokciach nogi wysuwając do przodu do kąta prostego i opuszczasz się dół, góra, dół, góra....

To tyle ode mnie :p

kuleczka dzięki,

1/ sztangielkami machając - ręce od łokcia do przodu i do ramienia?

2/ a co na uda? też zaczynają być "wolne"

w poniedziałek idę kupić rowerek treningowy

Dziś byłam na siłowni, ale ćwiczyłam głównie górę.

Nogom dałam dzień opoczynku po białym szaleństwie 8)

i slusznie! Nogi to duza grupa miesniowa i potrzebuje dluzszego odpoczynku. Ja nogi robie co 4 dni 8)

Nie chwalilam sie ;) a powinnam ... bylam w ubieglym tygodniu na EKG wysilkowym :D Zabraklo dla mnie standardowego protokolu kardiologicznego :lol: Kardiolog powiedzil, ze nastepnym razem lepiej sie przygotuje :lol:

Eeeee ... co ja to chcialam??? Aaaaaa ... i jak wyniki? Co tam dobrego w Waszych obwodach?

W tym tygodniu spadki w cm zanotowałam w dolnej części ciała:

- 4cm brzuch

- 3 cm biodra

- 2 cm pupa

- 1 cm udo

na wadze " - 0,5 kg "czyli dla tych, dla których spadki wagi są wykładnikiem chudnięcia -> totalna porażka .......a ponieważ dla mnie nie są ...... więc jestem bardzo, bardzo zadowolona :D

W tym tygodniu spadki w cm zanotowałam w dolnej części ciała:

- 4cm brzuch

- 3 cm biodra

- 2 cm pupa

- 1 cm udo

na wadze " - 0,5 kg "czyli dla tych, dla których spadki wagi są wykładnikiem chudnięcia -> totalna porażka .......a ponieważ dla mnie nie są ...... więc jestem bardzo, bardzo zadowolona :D

amadi, no nie wiem, nie wiem ... Czy juz jestes cyborgiem, czy to dopiero dla Ciebie przyszlosc :lol: Lepiej skrobnij, ze wrac z ubytkami na dole, nie przybyly Ci zwaliste miesnie na gorze i ze "watroba i nery" cale, bo jeszcze jakis big-size gotowy pomyslec, w swej trosce rzecz jasna, ze jak nic po takim cyborgowaniu tylko przeszczep :lol:

serdecznosci,

supel miesni ... buhahahahahaha :lol: :lol: :lol: