sylvia1 03.07.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 to ja tez sie przylacze do WAS - mam 15 dni na zrzucenie kilku kilogramow Jest coś dla faceta.Wszak zostało mi 2 miesiące ale gdyby cos to czemu nie pzdr. NS jest: south beach i montignac -koleżanki mąż na montignacu w 3 mies zrzucił uwaga 16 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 SylviaW, hop, hop, jesteś tu? na śniadanie, ok. 9. zjadłam B mogę teraz zjeść W czy muszę cały dzień być na B ? /odpowiedz szybko bo się zagłodzę z tej niepewności... / kropeczka, co dzisiaj wcinasz? elutek a w jakiej diecie? bo jeśli montignac to i owszem tylko zrób 3 godziny przerwy po B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Arcoaleno, jak się trzymasz Ja narazie daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.07.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 To tzw. dieta niełączenia to i byłam wczoraj cały dzień na B a dziś jestem na W i ogólnie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.07.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kofi w piekarni to nie byłam ja, szukaj mnie raczej w pizzeri To masz sobowtóra. A w "Gazecie Olsztyńskiej", to Ty czy sobowtór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kofi w piekarni to nie byłam ja, szukaj mnie raczej w pizzeri To masz sobowtóra. A w "Gazecie Olsztyńskiej", to Ty czy sobowtór? Sobowtóra faktycznie mam w Olsztynie. Ale w Olsztynskiej to jestem ja Nie spodziewałam się, że mnie rozpoznasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Robi za gwiazdę. I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa Jak to co?wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa A to słodka tajemnica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa A to słodka tajemnica :) Wracając do tematu wątku, to melduję, że plan na dziś wykonany Tylko arcobaleno mi się zbiesiła i milczy jak zaklęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa A to słodka tajemnica :) Masz racje nie mów nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A wiecie czym ja się zajadałam? Pomidory z mozarella i oliwą z oliwek z czosnkiem... Ale pycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa A to słodka tajemnica :) Masz racje nie mów nic... milczę jak grób :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No ja też miałam dziś dzień pomidorowy, ale serwowałam je (sobie ) z fetą light. Pycha Na obiad kalafiorek (bez tłuszczu) i filet z kurczaka na parze. Mam nadzieję, że dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kuleczka same smakołyki Ja za pomidory to dam sie zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ale pomidorki świeże to tylko latem takie pyszniaste są mniam Jak się nie odchudzam, to ze śmietaną i cebulką, do tego świeży chlebek z masełkiem................eh, chociaż sobie popiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ale pomidorki świeże to tylko latem takie pyszniaste są mniam Jak się nie odchudzam, to ze śmietaną i cebulką, do tego świeży chlebek z masełkiem................eh, chociaż sobie popiszę ojej, ja też tak uwielbiam.... mniam.... i to z dużą ilością smietany... mmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? kilka "wałeczków" zawsze się znajdzie A tak serio to nie wiem czy u mnie można mówić o odchudzaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts