Żelka 17.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zresztą są wielbiciele zarówno dużych, jak i mniejszych biustów, nie? No pewnie i cale szczescie! Ja mam male, ale mi to nie przeszkadza, nie robilabym operacji za nic na swiecie. Ale podoba mi sie u innych kobiet jak maja bardziej okragle ksztalty, to jakos bardziej kobiece jet, pomimo wszystko. Ja nadrabiam dobrocia. A Ty Kulka nic nie musisz poprawiac. Wszystko masz na miejscu. Piekna figura i do tego umiesz sie ubierac. Zielonooka, poczekaj troche po ciazy na pewno Ci urosna. Przeciez Ty jeszcze dziecko jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 łeee... fota z paluchem (czyim? męża? ) A tak w ogole w temacie to moge ci (jak chcesz) wystawic obiektywna opinie na pismie - NIE MUSISZ SIE ODCHUDZAC! (nawet 0,5 kg nie masz zbednego) ps. fajny biust ja tez taki chce zgadzam sie - zero kilogramow do zrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurde Wyjeżdżam w sobotę, a postępów w dchudzaniu zero Nie mogę odmówić sobie dobrego grilla, piwka i sernika na zimno z galaretką i owocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kulka - nie żałuj sobie ! Wakacje jeszcze mamy Na jesień będziemy się odchudzać Ja tylko czekam na taniec z gwiazdami - zawsze mnie motywuje do ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.08.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kurde Wyjeżdżam w sobotę, a postępów w dchudzaniu zero no, ładnie, ładnie... Kuleczka my tu już wszystkie odchudzone i rzadko zaglądamy a największy kulkowy grubas osiadł na laurach? widziałam ostatnie zdjęcia i to jest po prostu TRAGEDIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nabijaj się, nabijaj ja tam swoje wiem (u mnie wszystko w pasie ląduje, czego na fotkach nie widać, no ) Wyjazd niestety musieliśmy przełożyć na następny weekend Nie bardzo mi to pasuje, bo starszy syn zarwie kilka dni szkoły, ale pocieszam się, że to początki i za wiele się nie dzieje Plus jest taki, że zdążę się doprowadzić do kultury...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Nabijaj się, nabijaj ja tam swoje wiem (u mnie wszystko w pasie ląduje, czego na fotkach nie widać, no ) Wyjazd niestety musieliśmy przełożyć na następny weekend Nie bardzo mi to pasuje, bo starszy syn zarwie kilka dni szkoły, ale pocieszam się, że to początki i za wiele się nie dzieje Plus jest taki, że zdążę się doprowadzić do kultury...... a gdzie jedziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Do Chorwacji, najprawdopodobniej do miejscowości Omis, ze względu na piaszczyste plaże Niedawno wrócili stamtąd nasi znajomi i po prostu zakochałam się w widokach. Przeważnie amatorskie fotki nie oddają do końca piękna krajobrazu, więc nastawiam się na cudowne doznania estetyczne (i nie tylko ) Mielismy jechać w ciemno, ale siłą rzeczy mam więcej czasu na szukanie odpowiedniego lokum, więc pewnie coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.08.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Do Chorwacji, najprawdopodobniej do miejscowości Omis, ze względu na piaszczyste plaże Niedawno wrócili stamtąd nasi znajomi i po prostu zakochałam się w widokach. Przeważnie amatorskie fotki nie oddają do końca piękna krajobrazu, więc nastawiam się na cudowne doznania estetyczne (i nie tylko ) Mielismy jechać w ciemno, ale siłą rzeczy mam więcej czasu na szukanie odpowiedniego lokum, więc pewnie coś znajdę. my niedawno wrocilismy z Chorawacji - mozecie smialo jechac w ciemno - na kazdej stacji benzynowej sa ludzie, ktorzy proponuja kwatery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dzięki mati Wiele osób mi tak radzi i tak chyba uczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 26.08.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Oh jak ja tu dawno nie byłam... Normalnie się stęskniłam :) Kulka laska z Ciebie jak ta lala!!!! a Ty opowiadaj jak tam w nowej pracy i mam jedno pytanko nie wiem moze czy tam gdzies kolo was mozna kupic ziemie ?? W pracy fajnie, ale ciężko. Wracam zmęczona, nie mam sił włączyć kompa Jeśli chodzi o ziemię, to chyba ktoś sprzedaje, bo stoi tabliczka z nr telefonu, więc proponuję przyjechać i zobaczyć. A przy okazji odwiedzieć mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 witaj - faktycznie dawno Cie tu nie bylo moglabys mi spisac ten numer i podeslac na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witajcie dziewczynki Ze dwa tygodnie temu w sobote dokonalam pewnych pomiarow i po sprawdzeniu z zapisami z maja (czyli sprzed 3 miesiecy) melduje, ze 3 kg mniej, a w biuscie, biodrach i udach po 3 cm mniej troche malo, ale tendencja sluszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 mbz, brawo, brawo małymi kroczkami, ale SKUTECZNIE tak sobie dziś pomyślałam, że do Sylwestra 4 miesiące więc nawet jakby tylko 1 kg miesięcznie, to 4 zlecą... a przecież 1 kg w miesiąc to pestka - bo to jakieś 3 dkg dziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Elutek, dzis rano sprawdzilam jeszcze raz i ... jeszcze 1 kg mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.08.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 dzis rano sprawdzilam jeszcze raz i ... jeszcze 1 kg mniej sprawdź jeszcze wieczorem... ja chcę Twoją wagę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 mbz GRATULACJE!!!!! elutek, Twoje wyliczenia są rozbrajające ja też sobie tak czasem wyliczam i od razu nie taki diabeł straszny Ja zrzuciłam kilogram od powrotu z Amsterdamu dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.08.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzieki i trzymajcie kciuki, zeby dalej tak szlo jeszcze z 7 by sie przydalo, a do wagi wskazanej przez BMi to 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.08.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 mbz - Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 mbz, jak Ci idzie? Mnie po tej Chorwacji oczywiście przybyło tu i ówdzie, będzie tego ze 2 kilo prawie Dodatkowo pogoda nie nastraja optymistycznie, a nic tak nie poprawia nastroju jak zapach domowego ciasta w jesienne wieczory że też nie mogłaby to być woda z cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts