pattaya 26.11.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 A mnie ,psiakość,znowu kilogram ubyło.Muszę chyba zwiększyć ilość pienistego płynu do kolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.11.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 No dobra,zostanę przy winku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 06.12.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 a ja już szczęsliwie zaczynam sie miescic w moje niektóre ciuszki i jestem pomeidzy rozmiarem 38 a 40. Polecam ŻM i picie niegazowanej wody naprawdę działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.12.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Honorowo Honoratę odznaczamy " Za Zaparcie " ( w tle burza oklasków i fanfary ) Chudym do wierzchu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 07.12.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 tylko nie zapracie, tylko nie zaparcie !!! prawidłowa i regularna...hmm...przemiana materii gwarantem dobrej figury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.12.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Oki dokładam drugi z zieloną wstążką " Za samo się " Taddammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Jakie zaparcie dyć Adwent jest już drugi tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.12.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Słowo " zaprzeć się " posiada rozliczne wątki rozciągłe. Jako że Adwent , pozostańmy przy najmniej skomplikowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 09.12.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Ja przez ostatnie pięć lat nabrałam 5 kilo czy tak już będzie co rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.12.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 ja sie ostro biorę po świętach. Szkoda aby takie pyszności na stole sie marnowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.12.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 a na razie może troszku poćwiczymy http://kurde.pl/gfx/swinia_gym.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 10.12.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 I jak tu sie odchudzać jak sezon imprez przedświatecznych sie zaczał? spojrzalem w kalendarz i wolna mam najblizsza niedziele a potem kolejny piatek ( jeszcze wolne)????? No nie da sie nijak, niniejszym oglaszam ze wszelkie plany nalezy przełozyć na poczatek nowego roku kiedy bedziemy przejedzeni światecznie i lekko sp(k)racowani po sylwestrze i znów bedzie mozna snuc marzenia czego my to nie zrobimy w tym nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.12.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Rbit Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 10.12.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Ja przez ostatnie pięć lat nabrałam 5 kilo czy tak już będzie co rok? Nie pzrejmuj sie Ja przytyłam 5 - 6 kg od października, czyli w ciągu 2 miesięcy. Właśnie od paździrnika chodzę 4 razy w tygodniu na basen. To jakiś absurd. Nie wiezryłam , że na basenie można schudnąć, ale żeby utyć? I to w tak krótkim czasie .Tak więc koniecznie muszę schudnąć! Ale jak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 10.12.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Łomatko , a ja właśnie chciałam się zapisać na basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 10.12.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 ja tez chyba rzuce basen i zapisze sie do Pizzeri zajecia min 2 razy w tygodniu bo to mniejsze ryzyko. Ale to od nowego roku A zreszta sport jest przeciwny naturze człowiek bo go meczy zreszta tak samo jak i praca. Zatem w ramach powrotu do natury proponuje dolce for niente czy jak sie to pisze , słodkie leniwstwo i dogadzanie sobie co kto lubi i to bynajmniej nie tylko w kulinariach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 10.12.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 A czy słyszeliście coś na temat preparatu duńskiego BioDrain ? Podobno odtruwa organizm, dodając energii i odchudzając. Czy ktoś z Was to stosował i czy to jest drogie i czy nieszkodliwe? Tak nawiasem mówiąc, kupiłam kiedyś z jakiegoś katalogu wysyłkowego "rewelacyjny" pas odchudzający. I teraz, po kilku latach, dzwonią do mnie z tej samej firmy z propozycją sprzedaży "rewelacyjnych" plastrów odchudzających. No więc jak to się ma do skuteczności działania tego pasa?? Przecież powinnam już być szczuplutka, prawda? A oni nadal chcą mnie odchudzać. Tak więc sami wiedzą, że sprzedają nieskuteczne buble! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 10.12.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 ja tez chyba rzuce basen i zapisze sie do Pizzeri zajecia min 2 razy w tygodniu bo to mniejsze ryzyko. Ale to od nowego roku A zreszta sport jest przeciwny naturze człowiek bo go meczy zreszta tak samo jak i praca. Zatem w ramach powrotu do natury proponuje dolce for niente czy jak sie to pisze , słodkie leniwstwo i dogadzanie sobie co kto lubi i to bynajmniej nie tylko w kulinariach czy Ty się czasem ze mnie nie nabijasz to wcale nie jest śmieszne byc takim grubasem jak ja a basenu nie rzuce bo kocham pływanie tylko myślałam że upiekę 2 pieczenie na jednym ogniu a tu taki klops (właśnie klops to bardzo odpowiednie słowo) przecież inni ludzie chudną od pływania tak, czy nie? i pomyśleć, że jeszcze we wrześniu miałam 57 kg i marzyłam o 52, a tu taka przykra niespodzianka pzdr gruba_lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 10.12.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Lidka nie smiał bym smiec nabijać sie z Ciebie jedynie przybieram dobra mine do złej gry i szukam dla siebie usprawiedliwień . Barbapis po kilku latach uzywania tekiego pasa to Ciebie powinno już nie byc lub powinnaś być szkieletem w pasie, jak tak nie jest to daruj sobie dalsza wspólprace z ta firma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 liduś najwięcej kalorii sięspala podczas stosowania przyjemności na "P" (tylko trzeba się angażować, a nie "na leniuszka"), drugie miejsce ma taniec towarzyski (naciąga się trochę mniej mięśni?), a pływanie.... ....pływanie to taka trochę lepsza gimnastyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts