pattaya 03.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Małżonka :wzrost 170 cmwymiary od dołu 90-59-94 (1,5 roku po dziecku)waga -niby ściśle tajne ale gdzieś ok.54 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 03.02.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 TAKIE WYMIARY!!!! O RANY!!!!!Diety seksowej nam wszystkim trzeba, co tam pływanie i prochy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A ja nie musze sie odchudzac , mam 5 kg niedowagi,ale mam nadzieje,ze moze po ciazy troche cialka nabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Ruch,ruch i jeszcze raz ruch!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 11.02.2005 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Małżonka : wzrost 170 cm wymiary od dołu 90-59-94 (1,5 roku po dziecku) waga -niby ściśle tajne ale gdzieś ok.54 kg Pattaya, jako autorka tego wątku zabraniam Ci umieszczać tego typu informacji, coby nie przygnębiać szczególnie tych, których wymiar od dołu zaczyna się na 1.. Bo co do tego, że facetom nie przeszkadza aby ten ostatni był ponad 100, to nie mam wątpliwości. A tak w ogóle to jak Wam poszło z tym odchudzaniem, może korzystając z okazji, że zaczął się "czas wyrzeczeń" zacząć jeszcze raz. Mi niestety do tej pory nie udało się schudnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Gwoli pocieszenia : prawdziwa kobieta , to taka - co zimą grzeje a w lato duuużo cienia daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 16.02.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Gwoli pocieszenia : prawdziwa kobieta , to taka - co zimą grzeje a w lato duuużo cienia daje... Zupelnie jak piwo, w lecie dobre zimne a w zimie grzane . A i jedno i drugie potrafi nieżle w glowie zawrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.02.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Powiem Wam jedno: nie przepadam za ciastami. Ale z jednym wyjątkiem - SNIKERS!!!!- made by moja teściowa. Cudo,rozkosz,miodzio!W życiu nie jadłem tak dobrego ciasta.Wiem,że są tam orzechy,mleko skondensowane,coś a'la budyń. Paluszki lizać Nie sugerujcie się nazwą,uważam te batony za niejadalne. Najlepsze ciasto na świecie!Lepsze nawet od Czaru Teściowej (tort bezowy z bitą śmietaną i dodatkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 18.02.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 opowiadanie na tym forum o ciastach słodyczach czekoladach i innych smakołykach powinno być karalne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 18.02.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Raczej wątek o "Higienie kobiet", szczególnie ostatnie posty, miałby zbawienny wpływ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.02.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Puk puk... Czy ktoś odchudza się na wiosnę? Potrzębuję wsparcia duchowego Gościem jestem ja, Magdzia. Nikt sie nie poodchudza ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 18.02.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ja powinnam ale ciagle mi brakuje motywacji:)jaki mas zpomysł na odchudzanie?może mnie natchniesz..wreszcie ktoś musi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Odchudza, odchudza.. Ziaby na wiesnę muszą być z letka obeschnięte. Znakiem boczki muszą się zapaść . I głodem słoninkę , głodem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ruch,ruch i jeszcze raz ruch!!!! Wiesz pattaya, mam tylko nadzieje ze bedziesz na zjezdzie Muratora, bo koniecznie chcilabym cie poznac i zobaczyc czy faktycznie jestes taki szczuply czy tylko zalamujesz te nieszczesne osobki, ktore tak bardzo marza o utracie kilku kg kochanych cialka.... Oj musze cie zobaczyc!! - i tylko sprobuj miec chocby najmniejszy tluszczyk....!!! A tak swoja droga to roszeczku przesadziles, gdy opisywales swoja zone - hmm, majac 94 w biodrach wazy tylko 54kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.02.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ...majac 94 w biodrach wazy tylko 54kg... to możliwe zupełnie możliwe skoro ma jednoczesnie 59 w talii z tym , że przy tej wadze są to mało otłuszczone biodra a może to jest 90 w biodrach i 94 w biuście? Czy wymaiary zawsze podaje się od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 19.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 I ja się przyłączam do odchudzających. Zaczęłam dwa tygodnie temu powoli widać już jakieś rezultaty Tylko zapału coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 21.02.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ja się właśnie mobilizuję do przedwiosennego odchudzania. Nie wiem, czy wybrać metodę bardziej drastyczną, ale drastycznie krótką (dieta kopenhaska) czy też odchudzać się rozsądnie i powoli? Opcja pierwsza trwa 13 dni. Opcja druga - szacuję, że pół roku. Ziaba, Ty się tak bez przerwy odłuszczasz, czy to kolejna tura?? Czy to Ty przed dietą? http://foto.onet.pl/upload/38/71/_426858_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.02.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ziaby się odtłuszczają cóś ostatkiem powolniej. Zima i wożenie zadka samochodem nie służy zbywaniu sadełka. Ale już nawyki są wdrożone : rano kawa ( tudzież gar herbaty ) obiad jakiś taki cherlawy ( mięsko plus surówki ) i na kolację grapefruit .. Można przywyknąć. Wszak i koń ma monodietę ; owies -siano I już zleciało ponad 4 miesiące... dziwne, bo po ciuchach widać więcej niż po minusowych kilogramach.. ( ostatnio mnie stara znajoma napadła w sklepie i pierwsze pytanie czy jestem zdrowa bo jakoś takoś cieniej wyglądam hehehehehe ) Słonince mówimy nie ! ( ale gdzie ma być w odpowiedniej ilości niech zostanie:oops: ) Męczących się pozdrawiam. Łączmy się w cierpieniu .. ALE MA UDA !!!!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a może to jest 90 w biodrach i 94 w biuście? Czy wymaiary zawsze podaje się od góry? Dokładnie.90 w biodrach. Postaram się przyjechać Dziewczyny,od grudnia schudłem ze 6 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.02.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a może to jest 90 w biodrach i 94 w biuście? Czy wymaiary zawsze podaje się od góry? Dokładnie.90 w biodrach. Postaram się przyjechać Dziewczyny,od grudnia schudłem ze 6 kilo. A to powiedziales tylko zeby nas dobic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts