mbz 04.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Elutek - wszystkiego naj, naj, naj a z odchudzania - to u mnie teraz 2 z minusem, jakos mi sie odechcialo - chyba przesilenie zimowo-wiosenne mnie meczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.04.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Wszystkiego naj... Ja tylko przepis na tort poproszę. Czy to jest miodownik? tort MIKADO - przepis od andzika http://forum.muratordom.pl/przepisy-na-cos-slodkiego-pysznego-i-latwego-do-zrobienia,t110423-240.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 05.04.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Elutek 100 lat !!! Przyjmij najlepsze życzenia urodzinowe A za torcik szczere wyrazy uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 bardzo Wam dziękuję za życzenia a tort dla gości - ja za słodkim nie przepadam, no, ewentualnie dobre lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 05.04.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Whow cudniaki ten torcik. Mnie też ślinka poleciała. Nah, nah gdyby nie to odchudzanie... Happy Birthday Elutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 05.04.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Mój kuzyn w zdrowiu schudnął na dzień wczorajszy 40 kilo w ciągu półtora roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.04.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mój kuzyn w zdrowiu schudnął na dzień wczorajszy 40 kilo w ciągu półtora roku a co robił? i czy bardzo "cierpiał"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 06.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mój kuzyn w zdrowiu schudnął na dzień wczorajszy 40 kilo w ciągu półtora roku a co robił? i czy bardzo "cierpiał"? Ehh, standardzik - dieta wysokobiałkowa, mało węgli, kapke tłuszczu plus sporo ruchu aerobowego. Chłop ma niemal dwa metry i od zawsze był duży. Do tego trenował ciężary kat. open. No musiał być smokiem Aha, jeszcze taki drobiazg, że był konsekwentny. Zakochał sie tez podobno, ale to nie aż tak dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.04.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aha, jeszcze taki drobiazg, że był konsekwentny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.04.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Mój kuzyn w zdrowiu schudnął na dzień wczorajszy 40 kilo w ciągu półtora roku (...) Zakochał sie tez podobno, ale to nie aż tak dawno aaaa - to zakochanie wszystko wyjaśnia - z zakochaniem to się nie liczy. Ja jak jestem zakochana to moge nic nie jeść...żyję na samych motylach w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 08.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Tak, motyle są super!!!! Chwalę się: Miesiąc na diecie i PRAWIE mieszczę się w spódnicę sprzed ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 08.04.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 aspidisca, rany, to ile cię ubyło przez miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 08.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie wiem. Dzisiaj się zważę u lekarza. Ale to było proste, bo głównie pozbyłam się wody gromadzonej przez organizm na potrzeby karmienia. Odstawiłam dzieci od piersi i to są szybkie efekty. Zmniejszył się biust, uda, pupa. teraz dopiero zaczną się schody, bo jeszcze dużo mi zostało nie-wody Sie rymnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.04.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a ja mam depresje jakąś... odchudzanie mi też nie wychodzi... niby sie pilnuję, ale wielkich efektów nie ma - cały czas w granicach 58 kg Mało ruchu mam, prawie wcale...nie mogę już patrzeć na siebie - naprawdę, bez zartów nie wyjdę latem z domu chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 08.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 arco - co ty...nie smutaj... taka dziś pogoda wisielcza...mam to samo... ale wyjdzie słonko - pojeździsz na rowerze - w ogródku popracujesz - metabolizm ruszy...żyć sie zachce i ćwiczyc też... ja wczoraj robiłam ręcznie wertykulację trawnika - miałam neizłą zadyszkę...dzis nie moge się ruszac - ale czuję wszystkie mięśnie - to jest dopiero fitness! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a ja mam depresje jakąś... odchudzanie mi też nie wychodzi... niby sie pilnuję, ale wielkich efektów nie ma - cały czas w granicach 58 kg Mało ruchu mam, prawie wcale...nie mogę już patrzeć na siebie - naprawdę, bez zartów nie wyjdę latem z domu chyba... arco, zamienimy się? Ty mi dasz 58, a ja Tobie 68... jesteś młoda, śliczna i ZGRABNA i o żadnej depresji nie może być mowy - bo wtedy to o chłopakach nawet się nie myśli, a co dopiero seksowne zdjęcia wkleja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 elutek - noo nawet się roześmiałam Te zdjecia to własnie dlatego, że łapię sie kazdej okazji by sobie przyjemność sprawić joan - czekam na te słońce jak na wybawienie...i praca w ogórdku czeka..wertykulator też - tyle, ze mechaniczny ale już tam sie znajdzie i ręcznej/nożnej pracy sporo A niebo takie sine, i te snieżne zaspy kłują w oczy...brrrrrrr Do tego mąż w piątek na szkolenie oczywiscie dwódniowe jedzie...lalala - uwielbiam to Mam już serdecznie dość tych zimowych łachów, swetrów, rajdów... Ranyy dawno się tak źle nie czułam W sobotę miałam jechac na wiosenne zakupy, jakieś jasne, kolorowe ciuszki sobie sprawić, kurteczke krótką..ale przy takiej pogodzie wszystkiego się odechciewa Dobra...nie marudzę juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 arco - a ile masz wzrostu?ja waze teraz 58 przy 170 cm i placze ze o 3 kg za duzo :/walcze o powrot do wagi 55 kg - wtedy jest najlepiej i najlepiej sie czuje na razie walka nie za bardzo mi wychodzi - waga stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 zielona - Ty mnie nie dobijaj.....mam dużo mniej od Ciebie..wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 arco - a ile masz wzrostu? ja waze teraz 58 przy 170 cm i placze ze o 3 kg za duzo :/ walcze o powrot do wagi 55 kg - wtedy jest najlepiej i najlepiej sie czuje na razie walka nie za bardzo mi wychodzi - waga stoi w miejscu błagam cię zielona, nie grzesz na pewno wyglądasz świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts