sylvia1 03.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no to ja po cichu się przyznam że udało mi sie zrzucić 2 kg na montignacu. niewiele ale przynajmniej drgnęło.. nie chodzę głodna nie liczę kalorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Może wrócę do swojej dawnej wagi95 kg I do soboty da radę? do Wielkiej Soboty to pewnie da radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.07.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Może wrócę do swojej dawnej wagi95 kg I do soboty da radę? do Wielkiej Soboty to pewnie da radę... Trzeba się sprężyć!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.08.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Coz tu takie pustyki?Wszystkie juz chude, czy jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 eno, eno - jezzzdem ja pochwalić się za bardzo nie mam czym, ale i do smutków nie ma powodu Tak sobie oscyluję w granicach 56 (przed weselem) i 58 (po weselu) A jak u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 14.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Schudłam:) 7kg, jeszcze mi 3 do szczęścia brakuje:) Najgorsze, że zaczynam jeść masakrycznie, caly czas muszę "ruszać buzią", co widzę to zjem:( Przeszłam na dietę SB, ale poszłam na imprezę, a tam tyyyyle pyszności. Kurcze, przeszkadza mi ten mój brak silnej woli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 02.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witajcie 10 kg lżej od marca A mogłoby być lepiej gdybym miała więcej ruchu. Jeszcze z 7 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witajcie 10 kg lżej od marca nie wierzę żądam dowodów! GRATULUJĘ /i zazdroszczę / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 02.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam,dołączam się do tematu.Ja ostatnie kilka lat się odchudzam... przy wzroście 185 waże 102kg.Ostatnie dwa lata robiłem sobie w maju dietę kopenhaską i niestety na zimę wszytko wracało... więc w tym roku sobie odpuściłem i próbuje się ograniczać , zwłaszcza w słodyczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 02.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 No to Grave, powinny być już efekty, skoro się ograniczasz.Mój lekarz mówi że skuteczne odchudzanie jest wtedy gdy waga spada najwyżej 1 kg na tydzień. Polecam wizytę u dietetyka oraz lekarza-bariatry, a nie diety-cud!Trzeba się wziąść na poważnie i mieć motywację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 02.09.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 W sumie przy ogranczeniach zrzuciłem 1,5-2kg, ale chciałbym zejść poniżej stówy.. Niestety praca siedząca, mało ruchu.... Co to za lekarz_ bariatra?? Nigdy o takim ne słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 02.09.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Bariatra to lekarz leczący otyłość. Poszukaj w swojej okolicy Przychodni która ma gabinet leczenie otyłości. Ja chodzę na fundusz do takiego gabinetu przy klinice chorób metabolicznychi Uniwersytetu Jagiellońskiego. Dziś się ważyłam. Od marca z 85 kg na 73, chociaż nie uważałam się za otyłą, to w ciąży za dużo przytyłam, przyplątała się cukrzyca i tak już zostałam w tej poradni.Lekarka powiedziała że jak nie schudnę to zachoruję na cukrzycę. Trzustka nie radzi sobie z wytwarzaniem odpowiedniej ilości insuliny gdy tyjemy i tak rodzi się cukrzyca typu II. To mi wystarczyło na motywację.Jeśli jesteś facetem to dostaniesz pewnie dietę 1400 kalorii. Da sie wytrzymać. Nie jest tak rygorystyczna jak kopenhaska i na pewno zdrowsza. Skoro już sie ograniczasz to dobrze. Będzie ci całkiem łatwo.Ale musisz zrezygnować z: - smażonych potraw- zup- dużej ilości cukrów prostychitddowiesz się od dietetykaMoże dostaniesz leki "wspomagacze", tylko poproś o nie. Jeśli masz 185 cm wzrostu to powinieneś schudnąć do 85 kg Ja mam 169 cm wzrostu więc powinnam schudnąc do 69 kg. Tylko pomału. Chudnięcie jest przyjemne i skuteczne jesli trwa długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.09.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Czy dobrze Cie zrozumiałem, że taka kuracja odchudzająca jest finansowana z NFZ?Co do mojego odżywiania to ja zup w tygodniu w ogóle nie jem, zmieniaków też, odsmaże sobie co najwyzej jakiegos kotleta,. Ja generalnie mógłbym żyć na kanapkach...Najgorsze jest niestety łasuchowanie, jak czegoś nie ugryzę codziennie, to bym się źle czuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 03.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Tak, z NFZ. Za wizyty nie płacę, bo to jest publiczna przychodnia. Tylko lekarstwa rzecz jasna muszę wykupić. Dostałam skierowanie od lekarza rodzinnego.Łasuchowaniu i odsmażanym kotletom powiedz "NIE". Trzeba zmienić styl odżywiania. Warzywa możesz jeść bez ograniczeń, oprócz korzeniowych. Jak ci przyjdzie ochota na łasuchowanie to przegryź paprykę surową, albo ogórka. Ziemniaczki można 3 sztuki dziennie. 4-5 kromek na dzień i 6 małych posiłkówPierożki - nie 20 tylko 5 szt.Z owocami ostrożnie.a wogóle polecam stronkę: http://www.zdroweodchudzanie.orgjakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Chyba z odchudzaczek dawnych, znowu ja zostalam Ale zaczelam znowu walczyc, zeby ruszyc kolejne kilogramy Jak moze pamietacie w ubieglym roku udalo sie mi sie w ciagu pol roku zejsc z 66kg do 60kg. Ale to 60 to wciaz duzo za duzo jak dla mnie, wiec znowu ruszam do walki Tym razem probuje z dieta Dukana, wlasnie skonczylam I faze "ataku". Zobaczymy, co bedzie dalej - trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 No coz, nie ma nikogo, to poodchudzam sie sama , chociaz przydalby sie ktos dla podtrzymania motywacji Do diety dorzucilam tez polecana tutaj szostke Weidera - ale mnie brzuch boli! tak to jest, jak sie nie chcialo cwiczyc nigdy Na razie po tygodniu diety ok. 2kg mniej, brzuszek mniej wypiety, faldki na plecach tez sie pochowaly - teraz dluga druga faza, czyli powolna utrata wagi, zobaczymy, ile potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.09.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 mbz - to i ja się stawiam Może bez konkretnej diety ale tak ogólnie potrzymać linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 verunia - to pisz, pisz o tych nawykach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czy jest może ktoś oprócz mnie, kto wczoraj jadł stanowczo za dużo?Może to faza księżyca, albo coś podobnego, a nie łakomstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts