Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

elutek gratuluje!

Ja wczoraj zamiast obiadu obzarlam sie salatka tak, ze nie moglam oddechu zlapac. Dostalam nowy przepis i tak mi smakowala, ze zwyciezylo lakomstwo. Salatka skladala sie z jajek i 3 gatunkow fasoli, a ja nic nie poradze na to, ze fasole uwielbiam no ale do tego bylo sporo majonezu :evil: .

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też stosuję dietę Dukana. Schudłam 14 kg, z rozmiaru zeszłam do - 42 marynarki (biustu trochę zostało) i 40 - spódnice. Dieta jest fantastyczna.

Elutek nie wiem czy zaglądałaś na stronę http://www.proteinowa.fora.pl - jak się zalogujesz to jest dostęp do przepisów na każdą fazę. Niektóre są bardzo ciekawe.

Gość elutek
Ja też stosuję dietę Dukana. Schudłam 14 kg, z rozmiaru zeszłam do - 42 marynarki (biustu trochę zostało) i 40 - spódnice. Dieta jest fantastyczna.

Elutek nie wiem czy zaglądałaś na stronę http://www.proteinowa.fora.pl - jak się zalogujesz to jest dostęp do przepisów na każdą fazę. Niektóre są bardzo ciekawe.

ja tam już jestem 8)

Page - a ile Ci zajęło zgubienie tych 14 kg? :roll:

Gość elutek
Elutek , Ty na tej proteinowej tak schudłaś? Ja też tak chcę :evil:

na dzień dzisiejszy 5,5 kg /od 8 stycznia/

dieta proteinowa wg P. Dukana

najlepiej kupić jego książkę "Nie potrafię schudnąć" /19,90 zł./

do dzieła, dziewczyny, dacie radę /skoro ja dałam, a leń jestem :oops: /

i nie ma w tej diecie żadnych ograniczeń ilościowych, nie trzeba głodować :)

dobrynawieczór dobrynaodchudzanie :wink:

jeśli ktoś ma ochotę to może tutaj zajrzeć - mam 50 % prowizji od klienta (ki) :wink: 8)

oczywiście żartowałem ale ...powołać sie na bodzia możecie, to może jakiś bonus dostaniecie :D

Jejku, no podziwiam. Chyba kupię sobie tę książkę (w końcu od czegoś trzeba zacząć :wink: ) bo moje 64 kg powoli zaczynają mnie przerażać...

dla facetów tak samo będzie??? czy to tylko książka-wersja dla kobiet..?

Mam tę książkę ale mnie nudzi.. :oops: :oops:

Jejku, no podziwiam. Chyba kupię sobie tę książkę (w końcu od czegoś trzeba zacząć :wink: ) bo moje 64 kg powoli zaczynają mnie przerażać...

ważę tyle samo co ty ... a ma 159 cm wzrostu..

dla facetów tak samo będzie??? czy to tylko książka-wersja dla kobiet..?

To ksiazka i dla kobiet i dla mezczyzn. A na zachete powiem Ci, ze cala ta dieta zaczela sie od mezczyzny, ktory chcial schudnac i przyszedl do dra Dukana.

Mam tę książkę ale mnie nudzi.. :oops: :oops:

ja też mam ta książkę .Nawet zaczełam ..wytrzymałam 1 dzien ..jak dla mnie za duzo mięsa ..

Czy ktoś stosował lek odchudzający :roll: Bio CLA z zieloną herbatą ? Jestem ciekawa czy jest skuteczny ?

Ja stosowalam i... wielkie NIC :cry: no moze oprocz tego ze od zielonej herbaty cera mi sie poprawila :roll: :wink: Tylko ze przyznam sie bez bicia z dietka bylo u mnie kiepsko :oops:

Ten Dukan to jakis Polak czy nie? Na czym w skrócie polega patent?

Dukan to francuski lekarz. A patent w wielkim skrocie polega na wysokobialkowej diecie - wolno jesc o dowolnej porze, dowolne ilosci, ale tylko z okreslonych grup produktow.

a czy ktoś wie...jak przytyć? bo jem i jem - nie tylko samo zdrowe żarcie, słodycze też - i nic... i nie ma śmiechu, ale cieżko mi ciuchy kupić bo mi wszystko z tyłka leci... :oops:
Ten Dukan to jakis Polak czy nie? Na czym w skrócie polega patent?

Dukan to francuski lekarz. A patent w wielkim skrocie polega na wysokobialkowej diecie - wolno jesc o dowolnej porze, dowolne ilosci, ale tylko z okreslonych grup produktow.

co na przykład z tych wysokobiałkowych można jeść bez oporu??

Grave:

- chude mieso - wolowine, cielecine,

- drob (poza kaczka i gesia),

- owoce morza ( byle nie w oleju),

- jajka

- beztluszczowy lub niskotluszczowy nabial (mleko, jogurty, serki wiejskie, jogurty moga byc tez owocowe byle mialy 0% tluszczu),

- pic duuuzo, ale w bilans plynow u Dukana wlicza sie nie tylko woda, ale i inne napoje.

Bardzo wazne jest, zeby kupic ksiazke, bo w tej diecie nie tylko wazne jest, co sie je, ale w jakiej kolejnosci przeprowadzane sa poszczegolne etapy.