arcobaleno 02.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 W październiku To dopiero począteczek - dokłądnie zaczynam 5-tydzień ciązy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.02.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A jak z apetytem, dopisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 e..własnie nieszczególnie powiem szczerze - aż jestem zdziwiona No ale muszę się pilnować i to bardzo - słodycze idą w odstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 arco gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Po poprzedniej ciazy nawet gdy mialas wiecej kilogramow niz teraz to tez slicznie wygladalas! A jestes mlodziutka, wiec szybko zgubisz nadwyzke przy dwojce dzieciaczkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzieki Króliczku magpie - nooo powiedzmy z tym szybko - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A u mnie po 4 msc (wczoraj minely) jest 8 kg mniej bez zadnych cwiczen. Ale w zeszlym tygodniu to mialam takia ochote na slodkie, ze szkoda mowic . I wiecie co zrobilam i to trzy dni , nie zjadlam obiadu, bo chcialo mi sie placka, wiec na obiad byl placek i kawa . Jedyna moja pociecha to taka, ze sie nie zlamalam i nie zjadlam i obiadu i ciasta tylko samo ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A u mnie po 4 msc (wczoraj minely) jest 8 kg mniej magpie, jeśli można spytać - bardzo gruba byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A u mnie po 4 msc (wczoraj minely) jest 8 kg mniej magpie, jeśli można spytać - bardzo gruba byłaś? elutek wagi jeszcze nie napisze, bo mi wstyd . Nosilam rozmiar gora 42, a dol 44 lub 46 ze wzgledu na zbudowane uda. Powiem jeszcze, ze jestem mocno zbita i nie wygladam na tyle ile waze, jak bylam kiedys w szpitalu i lekarz spytal mnie o wage potrzebna do odpowiedniej dawki znieczulenia to oczy wielkie zrobil, gdy mu powiedzialam ile waze, bo myslal, ze mniej. Jak bym sie odchudzala jedzac 1000 kcl dziennie to chudne miesiecznie 8-9 kg ale potem jest efekt jojo. Teraz jem normalnie z pewnymi wyrzeczeniami i staram sie nie przekraczac 1700 kcl dziennie i to daje 0,5 kg mniej tygodniowo - tak jeszcze stopniowo i dlugo sie nie odchudzalam, zawsze bylo szybko w 3 msc 25 kg i po kilkunastu msc waga wracala. Teraz mam nadzieje, ze nie bedzie efektu jojo. I jeszcze jedno - nigdy ale to nigdy nie stosowalam zadnej diety, zawsze jem wiekszosc wszystkich produktow ale licze kalorie jak sie odchudzam. Wstawie fotke ale na chwile to zobaczysz moje kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.02.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 magpie - była już ta fotka? przegapiłam? a z rozmiarami to u mnie tak samo, tylko na odwrót góra większa, dół mniejszy i też nikt nie wierzy, że mogę aż tyle ważyć a na tej proteinowej to mi nieźle idzie, nie traktuję jej jako diety sensu stricte mogę jeść to, co naprawdę lubię i są efekty i jakiejś energii dostałam - wczoraj np. prawie godzinę szalałam przy radiu - i to dobrowolnie leżałam i rozwiązywałam krzyżówki w Rewii Rozrywki, a nagle zachciało mi się tańczyć i skakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 elutek nie przegapilas, wczoraj nie wstawialam, bo Ty wieczorami nie zagladasz do nas na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 leżałam i rozwiązywałam krzyżówki w Rewii Rozrywki, Elutku, ja robilam wczoraj dokladnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Arco - gratulacje i trzymam kciuki, zeby wszystko pieknie poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 magpie - super jeszcze powiedz która to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 magpie - super jeszcze powiedz która to Ty? No ta grubsz i starsza oczywiscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 magpie - super jeszcze powiedz która to Ty? No ta grubsz i starsza oczywiscie . no to jesteś bardzo do mnie podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 magpie - super jeszcze powiedz która to Ty? No ta grubsz i starsza oczywiscie . no to jesteś bardzo do mnie podobna No to bardzo mi milo w takim razie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 03.02.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Odkąd skończyłam 35 lat zaczęłam wyglądać tak"ciastowato".Wszelkie próby zrzucenia tego ciasta nie pomagały.Zauważyłam,że im więcej myślę o odchudzaniu,tym mniejsze efekty dają wszelkie diety Rok temu około powiedziałam dosyć.Zamówiłam w Mango pas wyszczuplający,oglądając TV lub czytając książkę,zakładam go.Do tego szkl wody przed jedzeniem i...waga spadła Może nie do ideału mojego(mam 165 cm i 62kg tłuszczu i innych) ale już prawie się siebie nie boję,stojąc przed lustrem w bieliżnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 05.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja chudnę jak mam zapał do ćwiczeń. Dieta się nigdy w moim przypadku nie sprawdziła. Nie mam wystarczającej cierpliwości. Natomiast polecam squasha - schudnięcie gwarantowane. gdzieś przeczytałem, że to najbardziej wymagający energetycznie sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Hej To ja Wam powiem, że niedawno odchudzałam męża, męczył się biedny półtora miesiąca na sb i nic nie schudnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts