Jerzysio 06.06.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...a ja mimo tego ciagle "trzymam" wage ...mialem Ci ja "schusc" alec mnie wyszlo !!!! ...czyli 20 kg temu od matury ... i trzymajta siem wszyscy .... i 3miem kciuki w walce z onym pdstepnym zloczyncom, co nakazuje w lodówce noca buszowac i zapasy wszelakie konsumowac Spokojnej Nocy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.06.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 co wyście w tych ciążach robiły?1. + 6kg2. + 4kg dzieci 3,8kg i 3,9kg a zapachu niemowlaka też zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 mi mowiono Rytuniu , ze mam jesc za dwoje , bardzo mi sie to podobalo teraz mlode dzewczyny , czy ogolnie mlode Matki nie sa takie ...no nie powiemsyn wazyl 2.9 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.06.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 mnie też mówili, że mam jeść za dwoje, ale ja cały czas spałam na kaloryferze i nie miałam czasu jeść,a nagadali się wszyscy, że nie tyjęaż lekarza musiałam zmusić, żeby mi napisał, że i dziecko zdrowe i ja tak było w pierwszej ciąży, w drugiej byłam mądrzejsza i dopiero 2 tygodnie przed porodem pozwoliłam mężowi na ujawnienie informacji o potomku nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 co wyście w tych ciążach robiły? 1. + 6kg 2. + 4kg dzieci 3,8kg i 3,9kg a zapachu niemowlaka też zazdroszczę jadlysmy 4kg!!!??? a ty cokolwiek jadlas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ano jadłamtrzy - cztery posiłki dziennie + od czasu do czasu białą czekoladę i mrożone homogenizowane truskawki ze wszystkich sklepów w Gdyni wyjadłam te truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ano jadłam trzy - cztery posiłki dziennie + od czasu do czasu białą czekoladę i mrożone homogenizowane truskawki ze wszystkich sklepów w Gdyni wyjadłam te truskawki ale 4kg! to w ogole mozliwe? moze mialas zepsuta wage??? dziecko, lozysko, wody ...... slyszalam ze min 9kg!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 waga była w porządku,lekarz powiedział, że taka moja uroda to u nas rodzinne, moja mama nie tylko nie utyła, ale też schudła w ciąży kilka kilogramów wyglądała ponoć cudnie - szkieletor z piłeczką ja wyglądałam normalnie, czyli miałam ciążę bezobjawową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ale ku pokrzepieniu serc nic w przyrodzie nie ginie po porodzie, jak siedziałam w domu z dziećmi, sporo mi się przytyło, ale jak tylko "wypchnęłam" je do przedszkola i w końcu spokojnie położyłam się na kanapie, rozmiar, w ciągu 3 miesięcy, bez diety i ćwiczeń zmienił się z 44 na 36 u mnie tak to już jest wszystko do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 z tym odchudzaniem w ciazy i po ciazy to wlasnie jest tak dziwnie moja kolezanka zawsze byla przy kosci (powieedzmy na 150 miala 68kg) a po urodzeniu, juz po 1-2 miesiacach schudla tak ze wazyla 50 kg!! Opowiadala ze u nich w rozinie tak jest ze kobitki dopiero po urodzeniu dzieci chudna Aha - w samej ciazy tez niezle przytyla - prawie 20kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 z tym odchudzaniem w ciazy i po ciazy to wlasnie jest tak dziwnie moja kolezanka zawsze byla przy kosci (powieedzmy na 150 miala 68kg) a po urodzeniu, juz po 1-2 miesiacach schudla tak ze wazyla 50 kg!! Opowiadala ze u nich w rozinie tak jest ze kobitki dopiero po urodzeniu dzieci chudna Aha - w samej ciazy tez niezle przytyla - prawie 20kg tez slyszalam ze po ciazy spada sie pare kg z wagi niz sie mialo na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kasztanka, za 2 godziny będziesz miała roczek czy na Forum obchodzi się rocznice? pozdrawiamRytunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kasztanka, za 2 godziny będziesz miała roczek czy na Forum obchodzi się rocznice? pozdrawiam Rytunia jassne!!!!!!!!! zapraszam na http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=706455#706455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 07.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam tez slyszalam ze po ciazy spada sie pare kg z wagi niz sie mialo na poczatku A czy ja mogę w/g tej recepty trochę schudnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam tez slyszalam ze po ciazy spada sie pare kg z wagi niz sie mialo na poczatku A czy ja mogę w/g tej recepty trochę schudnąć? nie wiem ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 10.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Po przeczytaniu ostatnich postów jakoś nie pałam optymizmem, bo ta genetyka trochę niesprawiedliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.06.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Najlepsze na zrzucenie wagi - SPACERY! wystarczy pol godziny dziennie szybkiego marszu i w ciagu 2 tygodni 2 kg. Sprawdzone i prawdziwe. Ale trzeba spacerowa ( szybkim tempem) systematycznie codzinnie. Przerwanie chocby na tydzien znow powoduje przybranie na wadze. Jesli chodzi o ciaze - to normlane ze po ciazy sie chudnie i czesto wazy sie mniej niz przed ciaza ale to dotyczy tylko tych kobiet ktore karmia piersia Dziecko wyciaga niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Najlepsze na zrzucenie wagi - SPACERY! wystarczy pol godziny dziennie szybkiego marszu i w ciagu 2 tygodni 2 kg. Sprawdzone i prawdziwe. Ale trzeba spacerowa ( szybkim tempem) systematycznie codzinnie. Przerwanie chocby na tydzien znow powoduje przybranie na wadze. Jesli chodzi o ciaze - to normlane ze po ciazy sie chudnie i czesto wazy sie mniej niz przed ciaza ale to dotyczy tylko tych kobiet ktore karmia piersia Dziecko wyciaga niesamowicie. mi sie wydaje ze chudniecie podczas karmienia piersia spowodowane jest przede wszystkim lekko strawna dieta mamy karmiacej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 albo tym, że tak na prawdę niewiele można zjeśćnabiał - nieowoce cytrusowe - nietruskawki itp. - niewarzywa strączkowe - niekapusta - nieitd.itd.mnie wychodziło, że z rzeczy, które lubię mogę zjeść marchewkę( ekologiczną), jabłka, gotowaną cielęcinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts