Magdzia 27.09.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 mww - a może coś więcej napiszesz? Tonący brzytwy się chwyta... A homeopatia chyba bezbolesna jest Napisz cos, plisssss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 27.09.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Niestety wstyd sie przyznać, kilka dni rzeczywiście udało mi sie "popościc", a potem przyszły znowu stresy a na to to nie ma jak czekoladka...moze nastepnym razem sie uda Skąd ja to znam... Dlaczego w takich chwilach nie nachodzi ochota na sucharka, czy jabłko, tylko właśnie na czekoladę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.09.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 bo w czekoladzie jest serotonina czyli tzw hormon szczęścia Jesz i jest Ci dobrze A wracając do tematu to też szukam diety która pozwoliła by "małe co nieco" zrzucić Z wielu różnych najlepiej służyła mi polska wersja diety Diamondów. W dwa miesiące zgubiłam 11 kg. I tylko tyle wytrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 27.09.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Napiszę, czemu nie. Tylko nie biorę odpowiedzialności i reklamacji nie przyjmuję. Zaznaczam, że jem mało czekolady, śladowe ilości wręcz... no i jednak ćwiczę.Dwa lata temu bez konsultacji medycznych tylko sama z siebie (podobno tak nie wolno, ale zaszkodzić nie zaszkodzi, najwyżej nie pomoże) zaczęłam zażywać Dagomed nr 17. Teraz on już niestety podrożał, kosztuje ok. 15 zł i starcza na ok. tydzień. Zażywać należy pięć razy dziennie po pięć granulek przez ok. dwa miesiące. Efekt był bardzo!!! zadowalający. Niestety po tych dwóch latach dobroczynne efekty kuracji zaczęły jakby zanikać, na dodatek pojawiły mi się różne zaburzenia trawienia czemu się osobiście nie dziwię bo odżywiam się nie zbyt zdrowo. Tu już postanowiłam zadziałać profesjonalnie i poszłam na wizytę do lekarza homeopaty. Dostałam całe mnóstwo różnych preparatów, dobranych do typu osobowości, charakteru schorzenia, a może i nawet typu urody. Jestem w trakcie kuracji, na wagę jeszcze nie weszłam, ale "na oko" to jestem zadowolona. Zaznaczam, że to nie jest kuracja odchudzająca tylko regulująca i "naprawiająca" procesy trawienia. Szczupłość pojawia się jakby przy okazji.Życzę powodzenia i wytrwałości. P.S. Moja mama schudła w 2 tyg. kilka kg biegając z trzeciego piętra co dwie godziny na dwór ze szczeniaczkiem za potrzebą (szczeniaczka potrzebą oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Polecam ostatni posiłek do 18, a potem to np. jabłuszko, albo jeszcze lepiej grapefrucika. A jak już zleci parę kilo to silną wolę polecam. Ps. Byłem dziś szzcęśliwy na 1 tabliczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 27.09.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Kroyena jak ty możesz wytrzymać jedząc ostatni posiłem po 18 (jabłuszek nie liczę), chyba bym zgłodu nie usnął u mnie ostatni posiłek to ok. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 27.09.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Kroyena jak ty możesz wytrzymać jedząc ostatni posiłem po 18 (jabłuszek nie liczę), chyba bym zgłodu nie usnął u mnie ostatni posiłek to ok. 21 U mnie pierwszy prawdziwy posiłek jest ok. 19, bo o tej godzinie jestem w domu A ilości czekolady i innych słodkości wystarczyłyby do uszczęśliwienia połowy mieszkańców średniej wielkości miasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 27.09.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Magdziu, a co ze śniadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 27.09.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Magdzia, a próbowałaś chrom? Podobno hamuje apetyt na słodycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Ja tylko napisałem, kiedy ostatni posiłek, jak paręnaście kilogramów zrzucić. I o rozmarach szczęścia też coś pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.09.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Magdziu, a co ze śniadaniem Nie jem śniadania, jem w pracy kanapki (2 na cały dzień), ale ja mówię o prawdziwym, ciepłym posiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.09.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Magdzia, a próbowałaś chrom? Podobno hamuje apetyt na słodycze... Próbowałam. Nie hamuje. Próbowałam też L-karnitynę (ale nie chciało mi się ćwiczyć, więc nie działała), i różne takie wynalazki, ale naprawdę działa na mnie tylko metoda Montignaca. Ale niestety, za bardzo lubię słodycze Niemniej jednak polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 29.09.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Kurcze - dla mnie czekolada może nie istnieć, ale serek żółty lub pleśniowy...mniam! To mnie tuczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.09.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Cześć Wszystkim, tak sobie czytam i czytam, podzielę się swoimi osiągnięciami... Facet ...Troszkę za dużo ważył ...Mobilizowałem się długo, próbowałem diety tłuszczowej REWELACJA !!! ale po zakończeniu wróciłem z plusem 3kg ... Tą dietę trzeba stosować przez dłuuuugi okres, czy nawet całe życie (Atkinsa) Po "przybraniu" powiedziałem MERIDIA !!!Luks, recepta, kasa i tabletka za tabletką ... no i oczywiście dieta.Niestety po 14 dniach musiałem odstawić tabletki ... skutki uboczne przestraszyły mnie (ciścnienie, złe samopoczucie, brak koncentracji a dużo jeżdzę).Pozostałem przy diecie ... 2 pomidorki rano z pieczywkiem Wasa, Obiad i obiado kolacja pierś z grila i sałatki. Są chwile słabości i pizza wejdzie, ale unikam węglowodanów i stosuję dietę MŻ (inicjały ??? tak i dobre rozwiązanie - mniej żreć)Po 2 m-cach - 8 kg mniej, wspaniałe samopoczucie, stare ciuchy jak ulał, nowe za duże...Tak utrzymam przez zimę i dam znaki. JESTEM ZADOWOLONY. Na wiosnę wróce do 14 tabletek Meridii Trzymajcie kciuki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 30.09.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 idkam, a do jakiej wagi doszedłeś żę stwierdziłeś żę musisz zaczać się odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.09.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Zapraszam wszystkich dietetyków do herbaciarni": http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34101 PS. Tylko się nie pomylcie z kawiarnią ze względów wiadomych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 30.09.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 A czy ktoś próbował kiedyś głodówek sokowych albo nawet na samej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 No to na pohybel . Od 5 dni bezwzględna bezwęglowodanowa dieta . minus 1,5 kilo. Kto da więcej ? A może jakieś zawody co by dopingować się nawzajem ? Qpom raźniej Proponuję dystans 14 dni. ( na początek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.09.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 ziaba, czy cię Bóg opuścił? 14 dni bez czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.09.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ziabę nawiedziło oświecenie A zresztą ze słodyczy to znam inne zamienniki ...wysoce zbijające kalorie. Czy jak komuś ten tego obrosło to anihibi od sweet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts