dode 10.03.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Własnie wczoraj zaczęłam ( po babskiej imprezie z okazji Dnia Kobiet jak stanęłam rano na wagę doszłam do wniosku, że chyba już jednak dojrzałam).Jestem głodna, a najgorsze, że za chwile przychodzą goście......, założenie jest takie, rezygnuję z jedzenia, ale wina sobie pewnie nie odmówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 ... jabko wzdycha do każdej.... w sweterku, a najlepiej bez niecpota O Ty wstręciucho przebrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ... jabko wzdycha do każdej.... w sweterku, a najlepiej bez niecpota O Ty wstręciucho przebrzydła wstręciuchę to jeszcze bym przebolała ale przebrzydłej Ci nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.03.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dam wam radę jak nie przytyć jak powiecie co zrobić, zeby biust trochę urósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.03.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Anisia, masaże, masaże...codzienne masaże cieplutkich, wprawionych rączek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Anisia, masaże, masaże...codzienne masaże cieplutkich, wprawionych rączek... Aga, może znasz jeszcze sposób, żeby biust zmalał są jakieś antymasaże??? (zaznaczam, że u mnie odchudzanie nie działa nań ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Kuleczka, ja mam ten sam problem...też chciałabym zmniejszyć, bo nie mogę nawet kupić dobrego stanika mój mąż jest przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 12.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Kuleczka, ja mam ten sam problem...też chciałabym zmniejszyć, bo nie mogę nawet kupić dobrego stanika mój mąż jest przeciwko No to mamy podobny problem. Co prawda ze stanikami nie mam problemu ale byloby fajnie jakby byly o numerek mniejsze A moj maz to tylko puka sie w czolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A ja jak jestem gruba, to OK te partie, jak schudnę to gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Dziewczyny możecie mi trochę oddać U mnie nie jest źle ale zawsze mogło być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 kokietki ! A ja uprzejmie donoszę, że mój organizm załapał, że idzie wiosna, że tak wogóle to chodzę na treningi i teraz, nawet jak mam kilkudniową przerwę, to chudnie. Spalam nawet kiedy śpię. Wygląda na to, że wkrótce wrócę całkiem do normy. Dziewczyny - nie poddawać się! Nie dietki, a ruch najważniejszy! I jak samopoczucie skacze do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.03.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Wczoraj ogladałam program "Trini i Susanah" rozbierają i tam Trini powiedziała: "Susanah ma duży biust, więc go pokazuje, ja nie mam się czym pochwalić..." Więc jak macie duże, to pokazujcie I w ogóle one ostatnio mówią takie rzeczy o sobie: mam szerokie uda, więc je maskuję (i pokazuje - rzeczywiście masywne, a ona szczupła - to akurat Trini). Trochę to leczy z kompleksów. Moje dziecko jak trochę pooglądało to powiedziało: "Mamo jesteś tak seksowna w swej kobiecości, że mogłabyś chodzić rozebrana cały dzień" (Daniel, lat 6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Dziewczyny - nie poddawać się! Nie dietki, a ruch najważniejszy! I jak samopoczucie skacze do góry. no to ja się zastosuję i idę w teren Z chwastami powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Arcobalenochętnie, oddam...nawet dziś....80F...to już przegięcie!!!Majcia ja liczę na ruch na budowie. Nie mam czasu, żeby chodzić gdzieś na siłownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Arcobalenochętnie, oddam...nawet dziś....80F...to już przegięcie!!! Ale to wiesz - Ty zostaw sobie jaki Ci pasuje a mi oddaj nadwyżkę - mi tam tylko troszku by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 no to dwa rozmiarki mogę Tobie oddać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Wezmę jeden Dobra - ja tu gadu-gadu a dziecko domaga się spacerku i chwaściki na mnie czekają Takie piękne słoneczko od rana, że żal w domu siedzieć - idę się trochę pogimnastykować z motyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ale masz dobrze...ja dopiero w przyszłym roku będę chwasty wyrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A mówią, że to mężczyźni mogliby o cyckach godzinami Ja bym oddała chętnie jeden numer z mojego biustu, ale mąż by mnie zabił chyba Widzę, że nie jest jedyny bratki zaczęłam na siłkę chodzić i jestem niezmiernie szczęśliwa!!!!! 2 razy w tyg na siłownię, 2 razy na basen będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 12.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Anisia, masaże, masaże...codzienne masaże cieplutkich, wprawionych rączek... Aga, może znasz jeszcze sposób, żeby biust zmalał są jakieś antymasaże??? (zaznaczam, że u mnie odchudzanie nie działa nań ) to ja sie tak nie bawie , jak zaczynam się odchudzać, to pierwsze "co mi leci" to cycki , a jak tyje to oczywiście to ostatnia rzecz jaka " przybiera". Same nieszcześcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts