agnieszkakusi 28.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kuleczka ja też pół i to na dodatek z całymi orzechami chyba coś wisi w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kuleczka ja też pół i to na dodatek z całymi orzechami chyba coś wisi w powietrzu chyba łakomstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 jesteśmy wygłodzone po tylu dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 kuleczka, agnieszkakusi, Ttomasz Jak mi miło, ze nie jestem dziś sama z moim zakazanym obżarstwem Moja dieta SB paszła w Piiii...reneje Dziś zjadłam 2 lody Mam @ a to u mnie zawsze objawia się zwiększonym apetytem na słodkie.. I postanawiam skończyć z radykalnym jadłospisem bo stwierdzam, ze otwieram lodówkę i nie mam ochoty na nic co znajduje się na "mojej" półce Kupiłam dziś sobie jogurty light i w nieco przyspieszonym tempie przechodzę do drugiegi etapu Chleba, ziemniaków, makarony i ryżu nie będę jadła jeszzce przez te kilka dni, ale jogurty wprowadzam bo nie wyrobię.. Od dziś też zaczynam bieganie - pierwsze biegi mamy już za sobą (biegam z siostrą) i planujemy tak codziennie Schudłam już chyba tyle ile chciałam a teraz najważniejsze to utrzymać tą wagę i trochę wymodelować sylwetkę - mam nadzieję, ze do lata mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 a ja właśnie strasznie obawiam sie tego "@" tez reaguje zwiekszona ochotą na słodkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No ładne kfiatki Ja jeszcze bym chciała 2 kg zjechać, ale jak mi się to nie uda do końca tyg. to i tak przechodzę do następnego etapu. Zresztą wtedy minie też 2 tyg, czyli zgodnie z harmonogramem Marzy mi się bułeczka grahamka na śniadanko Arcobaleno skoro schudłaś tyle, ile chciałaś, to po co się męczyć W drugim etapie ugruntujesz wagę, żeby nie było jojo i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 jak ja mam dojść do wymarzonych 55-56 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No dziewczyny chyba coś wisi w powietrzu bo ...i ja.......dziś trochę więcej zjadłam... kurczaczka w panierce i troche frytek... agdula ty to masz dobrze...to jakaś specyficzna przemiana materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.03.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Sąsiadka Aga od wczoraj mnie wysyłała po baterie do mojej wagi. Bo w koncu udało mi sie ja znaleźć - wagę oczywiście No to poszłam i kupiłam...nową wagę. Teraz sąsiadka mnie molestuje żebym się zważyła. O, nie nie sąsiaadko - zważe sie jutro, bo ja wieczorem nie ważę się. Z rana na czczo na golasa No ciekawa jestem, bo czuję się lekko W kazdym razie wchodzę w spodnie z nr 38, a jeszcze niedawno było 40, juuupiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.03.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ola...czekamy na wynik pomiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.03.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam odchudzające się babeczki. Chyba zabrzmiało smacznie . Ja mam pomiar jutro ale dziś wlazłam na wagę. Zgroza. Zamiast zjechać około pół kilo wrzuciłam 300 gram. Koszmar. Znów dostanę reprymendę od dietetyczki, że nie stosuje diety. Wczoraj wypiłam 2 kieliszki wina wieczorem i czuję się jak nadmuchany balon. Wrrrr.... Zamiast śniadania kawa z mlekiem 0% bez cukru i szklanka mleka po przebudzeniu. Cały dzień będę piła wodę z cytryną. O lunchu i obiedzie nie myślę. Chyba głodówka. Trzymajcie kciuki żebym dotrwała do końca dnia na wodzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Wiosna już za oknem, czas zaczac zrzucac ciezkie zimowe ciuchy i przydaloby sie wrocic do wagi sprzed zimy - jakos nigdy nie mialam problemow z waga ale teraz zauwazam u siebie na brzuszku pewne wybrzuszenie i mi sie to nie podoba - wmowilam sobie ze zacznie sie powiekszac - wiec czas cos z tym zrobic Ide do klubu Fitnes - zwie sie Sylwetka - moze nie ejst najtaniej, ale bardzo profesjonalnie, trener indywidulane cwiczenia pomiar tkanki tluszczowej i takie tam. Zaraz potem lato - stroje kapielowe, plaza, a i jeszcze jedno - musze czuc sie wspaniale na wlasnym slubie - wiec czas wrocic do dbania o siebie i o swoje cialo Od kwietnia zaczynam - od 3 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 No dobra, zmotywowałam się Wtorek - była woda mineralna na oczyszczenie Od środy - rano kawa+mleczko+łyżeczka cukru (innej nie wypiję ) potem ok 10-11 3-4 kromki chrupkiego pieczywka z białym serkiem albo z musztardą i polędwiczką Po południu coś gotowanego na parze (kurzęcie lub ryba) albo jakiś misz-masz warzywny z jajem na twardo bądź kawałeczkami mięska Czerwona herbata, woda... Ale mi burczy w brzuchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Jestem po ważeniu. Wynik ujdzie w tłoku, ale myślałam, że bedzie lepszy. Jednak dobre to niż nic! Ubytek wagi po 2 tygodniach - 1,5 kg. No to dalej do odchudzania trza się brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Gotuję dziś flaki dla domowników Choć wody troche popiję bez zaprawiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Flaki wołowe w rosole nie są takie straszne. W 100 gramach 71 kcal, 4,6 białka, 4,2 tłuszcz, 3,7 węglowodany.Ale mi narobiłaś apetytu na flaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 mayland,często w różnych dietach odchudzających zalecana jest rano kawa z łyżką/kostką cukru (ale bez mleka). Podobno (piszę podobno, bo powtarzam zasłyszaną opinię), kawa na czczo pobudza enzymy tarczycy, co przyspiesza spalanie tłuszczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Moja metoda to:-jeść ile się da,na co ma się ochotę,kiedy się chce-pić piwo,wino,mineralną,alkohole mocne.-zero napojów gazowanych,kolorowych-zero chipsów,słonych orzeszków,paluszków,batonów-z tłuszczy tylko oliwa z oliwek-jogurty tylko naturalne-sporo warzyw i owoców-siatkówka 4 razy po 2,5h tygodniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ooooo to zjem:))) Rosół drobiowy Dużo warzyw i takie "czyste", bez zasmażki. Gotuje bo wyjeżdżam po południu i muszę coś w domu zostawic, co sobie bez problemu domownicy podgrzeją jutro Zawsze w takich sytuacjach najlepsze jest danie jednogarnkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Moja metoda to: -jeść ile się da,na co ma się ochotę,kiedy się chce -pić piwo,wino,mineralną,alkohole mocne. -zero napojów gazowanych,kolorowych -zero chipsów,słonych orzeszków,paluszków,batonów -z tłuszczy tylko oliwa z oliwek -jogurty tylko naturalne -sporo warzyw i owoców -siatkówka 4 razy po 2,5h tygodniowo. Z tego co mi wiadomo alkoholu nie pija sie przy odchudzaniu. Pod żadną postacią czy to piwo, wino czy inne wyskokowe A jakbym jadła wszystko na co mam ochote to bym przytyła a nie schudła, bo lubię pizze, kebaby, makarony i inne tuczące potrawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts