JoShi 06.10.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 JoShi to masz 30 minut, żeby zjeść coś konkretnego. 30 minut na ugotowanie i zjedzenie objadu ? Musialabym codziennie jesc jajecznice albo zupki blyskawiczne. To ma byc OBIAD Z RODZINA a nie na predce wchloniety posilek. Później to jabłuszko na lepsze trawienie, albo grapefrucik na zrzut wagi. Przy pewnych schorzeniach uklady pokarmowego odpada. Zwijalabym sie potem cala noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 mikrowelle 2 minuty to zostaje 28. A co do schorzeń no to post (może forumowy) czas szybciej mija w brzuchu nie burczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.10.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 mikrowelle 2 minuty to zostaje 28. Chcesz mi powiedziec, ze odgrzewany obiad z mikrofali to prawdziwy obiad ? Sam sie zapychaj takimi swinstwami, ja wole prawdziwe jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 06.10.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Nie chce Cie martwic, ale to podobno pierwszy krok do cukrzycy... Tak przynajmniej mowia specjalisci od tej choroby i potwierdza to moja sada przeprowadzona na znajomych cukrzykach (wszyscy wychodzili z domu bez sniadania a pierwszy posilek jedli ok 11:00). Czy od cukrzycy się tyje??? Bo ja już tak od 10 lat bez śniadania i to by wiele wyjasniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 jesuuuu, ale jestem glodna Upierdliwi kierowcy uciekajcie z drogi, bo głodna Majka jedzie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Czy od cukrzycy się tyje??? Bo ja już tak od 10 lat bez śniadania i to by wiele wyjasniało Raczej chudnie... Typowe objawy cukrzycy to: * wzmożone pragnienie * zwiększone oddawanie moczu * zwiększony apetyt i utrata masy ciała (szczególnie w cukrzycy typu pierwszego) * zaburzenia widzenia * nawracające zakażenia Więcej tu i tu i tu oraz tu, a także tutaj i tutaj Koniecznie się zbadaj, jeśli masz jakieś objawy. Zresztą nawet jak nie masz, też. Nie zawsze cukrzyca jest pełnoobjawowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.10.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 ponury tak żeś postraszył cukrzycą, że już nikt się nie chce odchudzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 09.10.2004 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Cukrzycy to raczej z powodu nadwagi mozna dostać, jak też innych chorób. Jak się jest "wielkim" to zaczynają siadać stawy, kręgosłup nie wspomne o psychice jak się rano spojrzy w lustro. A własnie odnośnie luster, powiedziałam ostatnio mężowi że do nowego domu kupimy takie lustra jak sie spotyka w sklepach. Bo tam nie wiem jak wy ale jak się mierzy jakis ciuch to zawsze człowiek dobrze wyglada a mierząc w domu to już tak nie do końca. Więc dla dobrego samopoczucia z rana proponuję takie "wyszczuplające" lusterka w domu ps. Znowu jestem na dietce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.10.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 No nie wiem, Anam, moim zdaniem to działa tylko w sklepie.. [że głównie na kobiety, to inna sprawa ]. ponury tak żeś postraszył cukrzycą, że już nikt się nie chce odchudzać. No właśnie, aż się boję teraz pisać.. Ale znam cukrzyków okrągłych jak pulpety i całkiem szczupło wyglądających, wręcz - rzekłbym - zasuszonych. Nigdy nic nie wiadomo, profilaktyki nigdy dość. A co do słynnych skrótów - poza ŻP [Żryj Połowę] są jeszcze: PŻZJ - Przestań Żreć Zacznij Jeść [umiarkowana] NŻW - Nie Żryj Wcale [radykalna] ______________________________________________________ "Najlepszymi lekarzami na świecie są: doktor dieta, doktor spokój i doktor dobry humor." Jonathan Swift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 09.10.2004 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 No nie wiem, Anam, moim zdaniem to działa tylko w sklepie.. [że głównie na kobiety, to inna sprawa ]. Noo, bo facetów zaciągnąć do sklepu to koszmar, chyba że tylko mój tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 09.10.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 a ja też powinnam bo waże 68 kg przy 160 cm wzroście, ale za bardzo lubię jedzonko żeby byc na diecie. Jedyną rzeczą jakiej nie lubię to brukselka brrrr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 No to mimi zmieniłaś widzę wizerunek pod nickiem na zgodny z panującą modą i się zawzięłaś przy weekendzie. A pożegnania z czekoladą lentilkową nie chciałaś odczynić. Teraz już wiem dlaczego było po obietnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.10.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 A ja trwam przy postanowieniu. Poszłam w zaparte jak ziaba w błocie. Nie mówię jak mi dobrze, bo jest mało dobrze, ale za to potem będzie cut-mjut. Wczoraj mój małżonek z lekką obawą wcinał przy mnie Tiramisu i zapijał kawką najlepszą z najlepszych. Nawet mi oko nie drgnęło a ślinianki nie ruszyły do potopu. Odkryłam smakowitość ćwiartki... jabłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.10.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 ziaba,jestem z tobą, trzymaj się, będzie dobrze.Mąż w ciebie tiramisu, to ty w niego marchewką albo jabłuszkiem - też dobre, a ile mniej kalorii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 A oczy miał Józefa co? On już zna te klimaty. Najpierw mocne postanowienie, potem, że się znęca nad ziabami, a na koniec akcje odwetowe pt. może poodchudzamy się razem. No to chłop zbiera zapasy na ciężcie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.10.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Przecież mówiłem, że mi w żyłach płynie więcej cukrów niż krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.10.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 ....no trudno nie ma rady.....ogłaszam, od teraz, już w tej chwili....TOTALNE ODCHUDZANIE !Wszyscy na wagi, zanotować wynik, a przed wigilią porównujemy wyniki.Najlepsza/-y/ zaśpiewa kolędę !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 13.10.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 jerzysio to może od jutra, co bo dzisiaj już trochę nagrzeszyłam (za późno tu zaglądnełam) a nie chce byc ostatnia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 13.10.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 A ja już nie będę się katować. Każda dieta nie da długotrwałego efektu, jeśli nie zmieni się przyzwyczajeń i stylu życia. Dzisiaj znalazłam w Onecie http://zdrowie.onet.pl/1178545,2040,,dzial.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.10.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dobrze, że ta wigilia to z małej litery i bez daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts