kropeczka27 16.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 hm... ja zjadlam galaretke w czekoladzie od dzisiaj mialam chodzic na silownie jakies tam zajecia ruchowe, ale tak mi sie nie chce - mam strasznego lenia Hihi ja na siłownię wybieram się od 3 miesięcy i jakoś nie mogę tam dotrzeć Ale mam usprawiedliwienie - nie mam spodni do ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 16.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 hm... ja zjadlam galaretke w czekoladzie od dzisiaj mialam chodzic na silownie jakies tam zajecia ruchowe, ale tak mi sie nie chce - mam strasznego lenia Hihi ja na siłownię wybieram się od 3 miesięcy i jakoś nie mogę tam dotrzeć Ale mam usprawiedliwienie - nie mam spodni do ćwiczeń kurcze skad ja to znam - mam IDENTYCZNA wymowke, kiedy moje slonko mowi to czemu nie kupisz - twierdze ze nigdzie nie ma ale powaznie zaczynam w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mi już brakuje czasu na myślenie o odchudzaniu Takie tempo narzuciłam, że biegam jak szalona Do tego trochę adrenalinki w żyłach i o jedzeniu zapominam. Ale teraz wróciłam do domu I zjadłabym jakieś podłe żarcie Pizza czy kurczak z KFC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kupilam spodnie na silownie - teraz juz mnie nic nie powstrzyma oprocz mnie samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.04.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a ja wczoraj wieczorem pojechałam na solarium. Czekając na swoją kolejkę przeczytałam artykuł w jakiejś gazecie, że w tej chwili nie ma już zainteresowania chudymi dziewczynami, i że większe zainteresowanie wśród panów wzbudzają te w rozmiarze 42-44..ach, te krągłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a ja wczoraj wieczorem pojechałam na solarium. Czekając na swoją kolejkę przeczytałam artykuł w jakiejś gazecie, że w tej chwili nie ma już zainteresowania chudymi dziewczynami, i że większe zainteresowanie wśród panów wzbudzają te w rozmiarze 42-44..ach, te krągłości... ja chce utrzymac rozmiar 36 dla siebie, ale dla Panow i ich zainteresowania a silownia robi dobrze - trzeba dbac o cialo, o kondycje - a jak zgubie 2kg to tylko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kupilam spodnie na silownie - teraz juz mnie nic nie powstrzyma oprocz mnie samej Podziwiam ! Mogłaś zabrać mnie ze sobą na te zakupy, może też w końcu bym kupiła Jakoś nie mogę sie zmobilizować z tą siłownią mati do której konkretnie sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dziewczyny, ja chodziłam bardzo długo na siłownię, potem miałam sporą przerwę, a teraz zaczęłam znów ćwiczyć, ale tym razem fitness. Chodzę 3 razy w tyg na pilates, callanetics i step Do tego jeszcze przynajmniej 1,2 razy basen Moim zdaniem efekty szybciej widać niż po siłowni, szczególnie jeśli chodzi o utratę kg. Podobno jak ktoś już kiedyś reguralnie ćwiczył, to szybciej wraca się do formy i być może to dlatego............hm Nie mniej jednak bardzo polecam tą formę ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dziewczyny, ja chodziłam bardzo długo na siłownię, potem miałam sporą przerwę, a teraz zaczęłam znów ćwiczyć, ale tym razem fitness. Chodzę 3 razy w tyg na pilates, callanetics i step Do tego jeszcze przynajmniej 1,2 razy basen Moim zdaniem efekty szybciej widać niż po siłowni, szczególnie jeśli chodzi o utratę kg. Podobno jak ktoś już kiedyś reguralnie ćwiczył, to szybciej wraca się do formy i być może to dlatego............hm Nie mniej jednak bardzo polecam tą formę ćwiczeń Ja mam callanetisc na kasecie (ale jakoś ciężko włożyć ją do video hihi), step to dla mnie koszmar, nie znoszę aerobiku itp. Chodzę na razie tylko na basen, a siłownię biorę pod uwagę ze względu na bieżnię Na razie waga pokazuje kolejny kilogram mniej, więc nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 W sumie bieżnia to nie siłownia Mnie chodziło o takie typowe ćwiczenia na przyrządach. kropeczka27, ja też mam w domu pełno kaset z ćwiczeniami, ale korzystałam z nich może parę razy. Ćwicząc w grupie ma o się o wiele większą motywację i ochotę do wygibasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 W sumie bieżnia to nie siłownia Mnie chodziło o takie typowe ćwiczenia na przyrządach. kropeczka27, ja też mam w domu pełno kaset z ćwiczeniami, ale korzystałam z nich może parę razy. Ćwicząc w grupie ma o się o wiele większą motywację i ochotę do wygibasów Tak, tak wiem, grupa mobilizuje. Ale typowe damskie ćwiczenia typu aerobiki mnie nie interesują jakoś... A jak zacznę ćwiczyć na wszystkich przyrządach w siłowni, to będę ważyć chyba więcej, bo ponoć mięsnie ważą więcej niż tłuszcz A skoro bieżnia, to nie siłownia to luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kupilam spodnie na silownie - teraz juz mnie nic nie powstrzyma oprocz mnie samej Podziwiam ! Mogłaś zabrać mnie ze sobą na te zakupy, może też w końcu bym kupiła Jakoś nie mogę sie zmobilizować z tą siłownią mati do której konkretnie sie wybierasz? spodnie kupilam przez internet a silownia to sylwetka fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 mnie w silowni interesuje bieznia, rowerek, takiecos co rece i nogi na przemian sie ruszja zadne ciwczenia silowe a i pilates - ale to dla relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kupilam spodnie na silownie - teraz juz mnie nic nie powstrzyma oprocz mnie samej Podziwiam ! Mogłaś zabrać mnie ze sobą na te zakupy, może też w końcu bym kupiła Jakoś nie mogę sie zmobilizować z tą siłownią mati do której konkretnie sie wybierasz? spodnie kupilam przez internet a silownia to sylwetka fitness Właśnie też myślalam o tej siłowni, więc może kiedyś sie tam spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 możecie mnie zmobilizować?? bo jak tak dalej pójdzie wszystko pójdzie na marne jojo jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kupilam spodnie na silownie - teraz juz mnie nic nie powstrzyma oprocz mnie samej Podziwiam ! Mogłaś zabrać mnie ze sobą na te zakupy, może też w końcu bym kupiła Jakoś nie mogę sie zmobilizować z tą siłownią mati do której konkretnie sie wybierasz? spodnie kupilam przez internet a silownia to sylwetka fitness Właśnie też myślalam o tej siłowni, więc może kiedyś sie tam spotkamy bardzo chetnie wracajac do klubu - to maja rewelacyjny sprzet, obsluge fachowa i dla kazdego cos dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 możecie mnie zmobilizować?? bo jak tak dalej pójdzie wszystko pójdzie na marne jojo jak nic mnie np mobilizuje pogoda jest coraz cieplej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 możecie mnie zmobilizować?? bo jak tak dalej pójdzie wszystko pójdzie na marne jojo jak nic mnie np mobilizuje pogoda jest coraz cieplej, a mnie mobilizuje ...do piwka i do ..lodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 może ona ...? mi pomoże... http://www.izz.waw.pl/wwzz/images/grubas_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Nie no miko... Lepiej nich Cię mobilizuje ta dziewczynka z avatarku A tak swoją drogą, to ja się nie odchudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts