mikopiko 17.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Nie no miko... Lepiej nich Cię mobilizuje ta dziewczynka z avatarku A tak swoją drogą, to ja się nie odchudzę mi to też chyba nie pisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Oby nie przesadzić http://dieta.twoja.org/images/stories/anoreksja/anoreksja1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Oby nie przesadzić http://dieta.twoja.org/images/stories/anoreksja/anoreksja1.jpg fu bez przesady - chodzi o to aby fajnie wygladac w lekkich ciuchach, nie krepowc sie na plazy, ale miec kosci ociagniete skora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 A jak zacznę ćwiczyć na wszystkich przyrządach w siłowni, to będę ważyć chyba więcej, bo ponoć mięsnie ważą więcej niż tłuszcz No tak, ale nam chyba nie chodzi tylko o to, żeby mniej ważyć, ale ładnie wyglądać, mieć proporcjonalne, jędrne ciało. Fakt, mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, ale zajmują mniej miejsca, są bardziej zwarte, czynią ciało apetycznym, sprawniejszym, zdrowszym (oczywiście bez przesady z tymi mięśniami, szczegolnie u kobiet ) Dodatkowo powodują, żę zwiększa się zapotrzebowanie energetyczne organizmu, a przez to mozna więcej zjeść, bo szybciej spalamy kalorie. Kiedy reguralnie ćwiczyłam, ważyłam 58, 59 kg (przy wzroscie 168kg), ale wyglądałam naprawdę szczupło i czułam się świetnie. Jeszcze parę miesięcy i mam nadzieję wrócę do formy. Ba....już jest dużo lepiej mayland, fakt, anoreksja to straszna choroba, bardzo trudna do wyleczenia. Wolałabym już być okrągłym pączusiem, niż mieć problem jadłowstrętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a fujjjj ...nawet tego nie zacytuje... ja zacznę...od nowa od...................... poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 17.04.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 mnie np mobilizuje pogoda jest coraz cieplej, a mnie mobilizuje ...do piwka i do ..lodów... Mam to samo - w niedzielę w ogródku grilowe szaleństwo - pyszne mięsko, młode zapiekane ziemniaczki, sałatka z fetą i piwko. Wczoraj pizza i lody . Dopiero dzisiaj sie opamiętałam. Dziewczyny ratujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 może ona ...? mi pomoże... http://www.izz.waw.pl/wwzz/images/grubas_1.gif Może mnie ta pani zmobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 mnie np mobilizuje pogoda jest coraz cieplej, a mnie mobilizuje ...do piwka i do ..lodów... Mam to samo - w niedzielę w ogródku grilowe szaleństwo - pyszne mięsko, młode zapiekane ziemniaczki, sałatka z fetą i piwko. Wczoraj pizza i lody . Dopiero dzisiaj sie opamiętałam. Dziewczyny ratujcie! od poniedziałku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mam to samo - w niedzielę w ogródku grilowe szaleństwo - pyszne mięsko, młode zapiekane ziemniaczki, sałatka z fetą i piwko. Wczoraj pizza i lody . Dopiero dzisiaj sie opamiętałam. Dziewczyny ratujcie! Pocieszę Cię... Ja od 2 godzin myslę o czipsach Niestety nie mam żadnych w domu A jutro rano idę z pracy na badania okresowe, tam sprawdzają wagę, więc pewnie będę mieć zepsutą resztę dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.04.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 nie bedzie tak zle - nie djamy sie zwariowac - jezeli komus jest tak dobrze, zycie ma byc przyjemnoscia, a nie ciaglym sprawdzaniem wagi cwiczcie dla przyjemnosci ja tak robie, czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.04.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 jezeli komus jest tak dobrze, zycie ma byc przyjemnoscia, a nie ciaglym sprawdzaniem wagi Masz rację Mati. To odnosi się nie tylko do wagi ale i do innych dziedzin naszego życia. Czasem jednak tak trudno nam być ponad wszystko, zapomnieć o problemach i troskach. Wtedy sprawy wagi wydają się być takie maluśkie, malusieńkie... Zadowolenie z życia i czerpanie z niego przyjemności to bardzo trudna rzecz w obecnych czasach a przecież tak bardzo ważna... Czasem mam wrażenie, że powali mnie nie jakaś wielka tragedia życiowa a zwykłe codzienne troski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.04.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 duzym problemom stawiamy twardo czola, a maleokazuja sie za trudne i robimy w kolo nich otoczke tragedii - taka juz natura ludzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.04.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dzisiaj do 11 nic nie jadłam, bo miałam badanie krwi... Ale ważenia dzisiaj nie było, będzie jutro Muszę sie lekko ubrać, żeby wyszło mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kropeczka, na golaska, na golaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.04.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kropeczka, na golaska, na golaska Oj lepiej nie, bo lekarz jest mężczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.04.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja na razie przestałam sie ważyć, nie chcę dostac zawału serca Dietę zrzucilam z 4 piętra i chyba się obraziła, bo nie chce do mnie wrócić Więc czekam i czekam że może od poniedziałku wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 19.04.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 no to się załatwiłam - jestem chora gorączka 39 stopni - ogolnie czuje sie jakbym miala spotkanie trzeciego stopnia z ciezarowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.04.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 no to się załatwiłam - jestem chora gorączka 39 stopni - ogolnie czuje sie jakbym miala spotkanie trzeciego stopnia z ciezarowka Wspólczuje! Trzymaj sie dzielnie i wracaj szybko do zdrowia. Ja też nieciekawie się czuję, biorę antybiotyk i zastrzyki w tyłeczek Pogoda jest koszmarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Żoneczka wczoraj upiekła białą kiełbaskę.PYCHA!!!!!Dawno nie jadłem.Do tego musztarda ,piwka dwa czy trzy.Gęsta zupka z zielonego groszku z grzankami podsmażanymi z kawałeczkami boczku. A dzisiaj na halę i pocimy się.Jutro też.I pojutrze.I w poniedziałek.I to jest moja recepta .Cztery razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.04.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 a ja właśnie w ramach diety zjadłam z biurowymi kolegami...kebaba dobry był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts