kofi 05.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 o 7:06 pytałaś o sposób, a o 7:16 już było po wszystkim- Niestety - 5 minut w gębie, całe życie w biodrach, jak mawiała moja koleżanka... Dzisiaj, żadnych pączków, niedobrze mi na samą myśl. Zamówiłam sobie kostium kąpielowy - jednoczęściowy (bo miałam dwu- i bardzo się wstydziłam w nim chodzić) i muszę oszczędzać, bo nie stać mnie było na niego Wczoraj za tego pączka prze godzinę machałam łopatą, ale nie wiem, czy się liczy, bo potem padłam i stymulowałam się drinkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Od samego rana czuję się jak klucha A wypiłam tylko kawę i zjadłam bułkę z pomidorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 05.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Wczoraj miałam straszną ochotę na chipsy i .... zastosowałam patent Elutka. Dziewczyny, to działa! Na samą myśl, że mam iść do lustra, rozbierać się itd. chipsów mi się odechciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Od samego rana czuję się jak klucha A wypiłam tylko kawę i zjadłam bułkę z pomidorem Kropeczka Ty nie denerwuj prawdziwych kluch. Może Twój organizm zatrzymuje wodę przed #$%^& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Od samego rana czuję się jak klucha A wypiłam tylko kawę i zjadłam bułkę z pomidorem Kropeczka Ty nie denerwuj prawdziwych kluch. Może Twój organizm zatrzymuje wodę przed #$%^& Eh to nie to Klucha właśnie zrobiła sobie "gorący kubek-pieczarkowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.06.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Od samego rana czuję się jak klucha A wypiłam tylko kawę i zjadłam bułkę z pomidorem Kropeczka Ty nie denerwuj prawdziwych kluch. Może Twój organizm zatrzymuje wodę przed #$%^& Eh to nie to Klucha właśnie zrobiła sobie "gorący kubek-pieczarkowy" kropka , jak Ty jestes klucha to ja jestem święty turecki Widziałam zdjęcia ze zlotu i bynajmniej nie patrzyłam przez różowe olulary A jeśc przeciez coś trzeba , nie samą miłością człowiek żyje A tak przy okazji serdecznie gratuluję tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.06.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dzięki Maxtorka Może nie wyglądam jak klucha, ale się tak czuję Nie znoszę się tak czuć. Jakby ktoś mnie napompował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 jeśli kropeczka jest kluchą to ja jestem mega-kulebiak... To może przejdziemy na dietę Kropeczki-Kluchy: śniadanie: kawa i bułka z pomidorem obiad (lunch? 2 śniadanie?) gorący kubek pieczarkowy. Co proponujesz dalej? Spodziewane efekty: waga 51 kg tytuł wicemiss foto Muratora 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 jeśli kropeczka jest kluchą to ja jestem mega-kulebiak... To może przejdziemy na dietę Kropeczki-Kluchy: śniadanie: kawa i bułka z pomidorem obiad (lunch? 2 śniadanie?) gorący kubek pieczarkowy. Co proponujesz dalej? Spodziewane efekty: waga 51 kg tytuł wicemiss foto Muratora 2008 Hihihi ale sie uśmiałam W związku z tym zjem jeszcze jedna bułkę Tym razem z szynką, pomidorem i ogórkiem. Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 W związku z tym zjem jeszcze jedna bułkę Tym razem z szynką, pomidorem i ogórkiem. Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu No weź, bez perwy... Ja szynki nie jem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 W związku z tym zjem jeszcze jedna bułkę Tym razem z szynką, pomidorem i ogórkiem. Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu No weź, bez perwy... Ja szynki nie jem... Wedle życzenia, szynka leci przez okno... z 7 piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 W związku z tym zjem jeszcze jedna bułkę Tym razem z szynką, pomidorem i ogórkiem. Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu No weź, bez perwy... Ja szynki nie jem... Wedle życzenia, szynka leci przez okno... z 7 piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dzięki Maxtorka Może nie wyglądam jak klucha, ale się tak czuję Nie znoszę się tak czuć. Jakby ktoś mnie napompował Tera rozumiem...dlaczego te bąki puszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.06.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu ponoć aminokwasy zawarte w ogorku niszcza skutecznie witamine C z pomidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja slyszalem zeby nie łaczyc piwa z wódka ale o ogorkach i pomidorach to pojecia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja slyszalem zeby nie łaczyc piwa z wódka ale o ogorkach i pomidorach to pojecia nie mam Kropeczka27, mnie nie denerrrwuj. chciałabym być taką "kluchą" może Tobie chodziło o kluskę "spaghetti" Niniejszym chwalę się, ze efekty diety utrzymuję, nie mam efektu jojo, w związku z tym wytaczam walkę pozostałym 2-3 kilogramom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 walka z 2-3 kg?! rzuc prawdziwe wyzwanie 10-15 kg Forumowicze beda Cie wspierac z takim wyzwaniem przynajmniej ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 walka z 2-3 kg?! rzuc prawdziwe wyzwanie 10-15 kg Forumowicze beda Cie wspierac z takim wyzwaniem przynajmniej ja najtrudniej jest zrzucić te ostatnie kilogramy, których organizm nie postrzega jako nadprogramowych i broni jak niepodległości Cóż, wspierć będę się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts