szczukot 13.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Musze na strych doprowadzic wode. No a ze koncowka budowy, to mozliwosci ograniczone. Mam jeden z kominow wykorzystany jako szacht i tam musze upchac ta rurke. Zalezy mi na czyms cienkim i gietkim. Czy wchodzi w rachube tylko rura PE 20 ? Nie znajdzie sie nic do tego celu cienszego/gietszego ? Pobor wody na strychu minimalny - nawilzacz. Nie chce nic lutowac, spawac, zgrzewac.Mam wepchnac zwykly waz ogrodowy czy co. Ale chcialbym aby ta rura popracowala tam kilkadziesiat lat a nie popekala itp. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.12.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 pex16x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.12.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Jak to wyglada i gdzie to kupic ? Bo alu/pex to pelno (zreszta prawie caly dom w tym). A sam PEX ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 na myśli miałem alupex (taki skrót myślowy: pex ), ale tez możesz kupić sam pex (kan-therm go miał w ofercie) tylko nie widzę sensu szukania, ani tańszy ani lepszy czyli daj alupexa, jakiegoś nie najgorszego i tyle cienki, giętki, tani, dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts