RS 23.02.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.03.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Przez kilka miesięcy chodziłam do pracowni ceramicznej i mogę Ci powiedzieć że wypalanie w kominku napewno się nie uda.Do wypalenia gliny są potrzebne specjalne piece z temp kilku tysięcy stopni.Możesz spróbować zabawy z modeliną lub gotową masą papierową.Z tego też można robić cudawianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 02.03.2004 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.05.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 o ile wiem, niektore pracownie ceramiczne przyjmuja uformowane cuda do wypalania. Znajdz jakas blisko siebie i zapytaj.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś J. 06.02.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasiorek !Ja jestem bardzo zainteresowana wypalaniem ceramiki.Może masz jakiekolwiek wiadomości jak taki piec zbudować.Mam możliwość postawienia pieca u siebie na działce.z przyjemnością wysłucham porad doświadczonej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts